Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale nic nie zastąpi polskiej zimy

Co ja już doradzam sama mam problem co kupić
najpierw kontrolna wizyta w szpitalu Wiktorek został na ten czas u Moniadan ( dziękuje jeszcze raz kochana
) młoda w brzuszku mi się przekręciła i teraz jest główką do góry mała wiercipięta po za tym ok no i mam ograniczyć sprawy łóżkowe które i tak mam strasznie okrojone
następna wizyta za 4 tyg. ale jak mała będzie tak często zmieniać pozycję to na bank zażądam usg pod koniec czy aby przypadkiem nie okręciła się pępowinką
no a teraz wróciłam właśnie z zakupów pół świątecznych prezenty dla Wiktorka kupione ( farma, tablica kredowo-magnetyczna, i dywanik z ulicami ) i dwa kubełki śledzi teraz musze tylko je zrobić no i pierogi i prawie wszystko będzie gotowe tylko jeszcze musze gdzieś znaleźć żywego karpia jak da radę jak nie będę się zadowalać mrożonym
a no i sernik i makowiec do upieczenia to chyba wszystko więc nie jest tak źle ;-) a do porządków zagonię męża jak mi się uda

:-)
.
wiec ktos musi trzymac choinke by ktos mogl dokrecic rowno pien brrrr.........
sie zgodzil) i przywiezlismy junior bed w Cars dla naszego szkraba na urodzinki ktore ma w Wigilie
. Plakat juz jest naklejki trzeba odebrac od Misi i mlody ma extra room for boy;-)
. Pozostaje jeszcze tylko prezent na gwiazdke. Ale to moze juz w przyszlym tygodniu.
;-) wiec pewnie dzis juz tu nie wpadne.
. 

I gdzie reszta Was? no nic więc i namnie kolej obejrze coś w tv i do wyrka.