Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

robie troche bigosu z samymi grzybami i sliwkami a reszte z miesem ;-)
Anineczka to juz moje 3 swieta bez mamy :-Ani prezentów,ani grzybów,ani chęci
Jakoś tak dziwnie.Niby rodzina będzie,ale nie będzie mojej mamy i tak sentymenty i wspomnienia mnie trzymają z poprzednich Świąt :-(
Mój mąż wraca,o właśnie podjechał na podjazd.
Ewelcia mój przez telefon nie mógł się Was na chwalić;-)![]()
?

jak to przeczytalam to tak milo sie poczulam:-) i jakos dziwnie
ale Twoj m tez ......hmmm no wiesz nie bede tu pisac........bo moze nas podczytywac

Witam!!!
Poczytalam Was a Wy jak zwykle o pichceniu
Kupilam dzis kapuste na bigos,grzybki kiepbase a miesa nie kupilamrobie troche bigosu z samymi grzybami i sliwkami a reszte z miesem ;-)
W takim wypadku nie bedzie sie bigos gotowal jutro a w sobote;-)....
Kamcia pierniczki pierwsza klasa....ja nigdy nie pieklam i napewno nie bede piekla ja nie lubie,moj m tez wiec nie mam dla kogo.
Serniczek pieke (ser juz kupiony) i makowiec - rolade,wstawialam przepis na odpowiednim watku;-)
Mialam golabki robic ale mi sie nie chce.....zrobie saladki,mam ochote na kaczke na piwie....moja sp.mama robila tylko nie pamietam dokladnie jak
Musze podpytac ciotke;-).....

Za to Ty nic a nic o pichceniu nie wspomniałaś

auto odmówiło posłuszeństwa i nieodpaliło
bo ja gapa miałąm dawno świece żarowe wymienic i tego niezrobiłam
więc mój synek albo zostanie w domu albo ktoś sie zlituje i zabirze go do szkoły bo nie widzi mi sie iść w taki mróz z Szymonkiem

Az sie ludzie za mna ogladali. Psy tak sie darly do przodu, ze az cherlaly, ja z tym wozkiem. Rzucalo mna na wszytskie strony, a spocilam sie jak mysz..hahaha. Ale spoko!! Jak wrozilismy do domu to te dwa wariaty padly jak niezywe i pol dnia spaly:-) Wieczorem wpadla do mnie Madbebe z rodzinka i bylo super:-) Wczoraj Ali skonczyl pol roku i jest juz duzym mezczyzna;-)
Chca mnie na nauczyciela nauczania zintegrowanego..:-)
zaraz pójdzie Tamtum Verde w ruch mam nadzieję że pomoże
dobrze że ogólnie nie czuje się aż tak źle to będę mogła w miarę spokojnie sobie robić co tam trzeba :-) muszę jakoś to sobie rozplanować aby się nie przemęczyć