reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichoneczku - w dniu 18 urodzin i ich 13 rocznicy zycze Ci 2 kreseczek na tesciku i kupowania rozowej wyprawki :D :D :-)
2102146_1205000700_d.jpg

reklama
Tichonku... nadchodzą bardzo magiczne i piękne dni- oby spełniło się to o czym marzysz;-) szczerze zyczymy :tak:
birthday_cake_raspberry.jpg

bukiet2%28obrabiamy%20na%20bialym%20tle%29_big.jpg

lubiczanko i najserdeczniejsze zyczenia dla Twojego szanownego:tak:

millenium-kosz.gif

Misia ty mnie normalnie rozwalasz ,kocham cie kobieto !!!

Tichoneczku kochany sto lat sto lat,ja rowniez zycze dwoch kreseczek jak najszybciej i przesylam fluidki! Apropo urodzin moj barat i bratanek maja dzis urodzinki!

A maz wczoraj indyczka na swieta,tradycyjnie 8 kilo hihi Bedzie pikny ,w pomaranczach,z orzechami i bialymi kielbaskami.Podawany z zorawinka ,swierzym pomaranczem i sosem chrzanowym.Juz sie slinie!Jezu zeby mnie tylko mdlosci nie dopadly bo jak bylam z Maniem w ciazy to nie moglam patrzec na indyka a sie slinilam tydzien wczesniej jak dzis.hih

Tichonku zycze Ci tyego samego co Kasia czy;li dwoch kreseczek na tesciku....oraz wszystkiego naj!!!!

Lubiczanko dla Twego malza tez wszystkiego najlepszego;-).......

Maly wlasnie wyciagnal mi kabel od laptopa..niegrzeczny dzis jest.....moze to zeby:rofl2:
Hehe 10miesiecy skonczyl 3 dni temu a szczerbaty "dziadek" z niego:confused2:

Margaritta,Ewelcia,dziękuję za życzenia:-)
Gastone,Tobie również:tak:Dla brata i bratanka wszystkiego naj,naj:happy:Ja miałam w szkole średniej trzy koleżanki w klasie,które jak ja były z 18 grudnia:-)To dopiero zbieg okoliczności,co?:laugh2:Śmiałyśmy się,że jesteśmy koleżanki z porodówki,bo do tego byłyśmy wszystkie z jednego miasta:-D

Hello, hello
Witam zimowo i fajowo:-)
Mamy piękną zimę, śnieżek i -10st na termometrze:-)
Adam wczoraj do nas doleciał i9 na szczęście nie bylo problemów z wylądowaniem;-)
W ogóle mam Wam tyle do opowiedzenia ale dzisiaj już jak zwykle muszę spadać:eek:
Pozdrawiam Was cieplutko

Aaaaaa!!!!!
Tichonku, sto lat i wszystkiego najjjjjjjjjjjjjjjjjjjj:-)

Tichonek wszystkiego najlepszego sto lat :-):-):-)
Gastone po Twoim opisie indyka i mi ślinka pociekła a muszę przyznać że nigdy nie robiłam indyka w całości ba żadnego ptaka w całości nie robiłam:no: jakbyś mogła wrzucić przepis i wykonanie byłabym wdzięczna bo brzmi smakowicie i może się skuszę aby w I dzień świąt zrobić:tak::tak::tak:
Larcia pytałam się w tym rybnym przy Tesco to mi powiedział że tylko mrożone będą mieli :sorry::-( ale jest jeszcze targ rybny na Ballybane może tam będzie.
Obiadek zrobiony młody właśnie wcina, bitki na jutro właśnie się pichcą w piekarniku , grzyby i kapusta na farsz do pierogów się gotują a zaraz za ogarnięcie chaty jako tako się biorę bo generalne porządki to w weekend jak mąż będzie:-) żebym sama się nie wysilała;-) tylko nie wiem czy pierogi lepić dzisiaj czy jutro niby miałabym już z głowy ale jak tak dalej pójdzie to po weekendzie nie będę miała co robić:eek::eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry