Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
masakra a jak wieczorem złapie mróz to tu będzie You Can Dance w wykonaniu samochodów

już dzwoniłam do Landlorda a ten mi sto pyta,n do robi: jaki to rodzaj rury czy da się ją samemu naprawić czy pękła czy wyskoczyła czy to wina uszczelki

a skąd ja do diabła mam to wiedzieć
wiem tylko tyle że się leje i jest duuuużo wody całe szczęście że za wodę się jeszcze nie płaci bo nie iwem jak długo ona już tak płynie
no ale ponoć ma przyjechać hydraulik tylko ciekawe kiedy mam nadzieję że tu szybko reagują

Ale czy te kremy do świąt będą jeszcze zjadliwe?Tichonek - przynajmniej nie musisz juz nic piec na Swieta
:-)
A wyobraz sobie ze ja z bratowa z tego samego dnia hehehMargaritta,Ewelcia,dziękuję za życzenia:-)
Gastone,Tobie równieżDla brata i bratanka wszystkiego naj,naj
Ja miałam w szkole średniej trzy koleżanki w klasie,które jak ja były z 18 grudnia:-)To dopiero zbieg okoliczności,co?
Śmiałyśmy się,że jesteśmy koleżanki z porodówki,bo do tego byłyśmy wszystkie z jednego miasta
![]()
z 8 pazdziernika.Wrzuce na przepisy.Tichonek wszystkiego najlepszego sto lat :-):-):-)
Gastone po Twoim opisie indyka i mi ślinka pociekła a muszę przyznać że nigdy nie robiłam indyka w całości ba żadnego ptaka w całości nie robiłamjakbyś mogła wrzucić przepis i wykonanie byłabym wdzięczna bo brzmi smakowicie i może się skuszę aby w I dzień świąt zrobić
:

przynajmniej nie musisz latać po sklepach w poszuiwaniu prezentów

złom jeden zamarzł całkowicie