Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratulacje dla Was i mężów
Ale Wam się prezent na Święta trafił - najlepszy jaki mógł
Teraz dbajcie o siebie i te Maluszki, i rośnijcie zdrowo;-)
sofik a moze jednak podrzuce ci ten ibuprom na zatoki??![]()

Landlord stwierdził że nie ma co czekać na hydraulika bo ten dopiero by mógł za 3 godz. przyjechać
zwerbował sąsiada i naprawili rurę tu coś obcieli tam obstukali założyli coś nowego i teraz wszystko gra nawet City Council poinformowany że stwarza się tu na ulicy lodowisko aby coś z tym fantem zrobili co by samochody się nie porozbijały
a mężowi się moje włoski nie podobają
dobrze że to tylko kolorek przejściowy
jakoś wytrzyma te kilka tyg.
;-)

).Buziak słodziutki(zamiast torta,bo nie mogę znalezćna tym ompie swoich gifów itp).I mam nadzieję,że dzień mija Ci wspaniale.Wyobraz sobie,że nawe J się przyłącza do życzeń

, Ty to masz przygody.
Tobie i Twojemu wspaniałemu Strzelcowi J także bardzo dziękujęTichonku kochany-Dla Ciebie najserdeczniejsze życzenia i spełnienia wszystkich swoich marzeń(nikt lepiej jak właśnie |Ty sama nie wie czego sobie byś życzyła-choć my wiemy).Buziak słodziutki(zamiast torta,bo nie mogę znalezćna tym ompie swoich gifów itp).I mam nadzieję,że dzień mija Ci wspaniale.Wyobraz sobie,że nawe J się przyłącza do życzeń
szok
:-)