reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
A g u s i u
•♥•
Wszystkiego Ci dzisiaj życzę,
•♥•
co dobre, szczęśliwe i miłe,
•♥•
co daje uśmiech i spokój,
•♥•
radością napełnia chwilę.
•♥•
852172c2plxjfbx3.gif

Gastone, Justysiu cudne wiadomości:tak: Gratulacje dla Was i mężów:tak: Ale Wam się prezent na Święta trafił - najlepszy jaki mógł:biggrin2::biggrin2: Teraz dbajcie o siebie i te Maluszki, i rośnijcie zdrowo;-):tak:
preg_2.gif

Reszcie odpiszę wieczorem, bo teraz śmigam na zakupy;-)

I u mnie sytuacja opanowana:tak::tak: Landlord stwierdził że nie ma co czekać na hydraulika bo ten dopiero by mógł za 3 godz. przyjechać :eek: zwerbował sąsiada i naprawili rurę tu coś obcieli tam obstukali założyli coś nowego i teraz wszystko gra nawet City Council poinformowany że stwarza się tu na ulicy lodowisko aby coś z tym fantem zrobili co by samochody się nie porozbijały :sorry: a mężowi się moje włoski nie podobają:zawstydzona/y::no: dobrze że to tylko kolorek przejściowy :tak: jakoś wytrzyma te kilka tyg.:sorry:;-)
Misia kochana Ty to na nudę i brak zajęć chyba nie możesz narzekać co???:-D:-D:-D

Cześć Dziewczynki!!!
Tichonku kochany-Dla Ciebie najserdeczniejsze życzenia i spełnienia wszystkich swoich marzeń(nikt lepiej jak właśnie |Ty sama nie wie czego sobie byś życzyła-choć my wiemy:tak::-D).Buziak słodziutki(zamiast torta,bo nie mogę znalezćna tym ompie swoich gifów itp).I mam nadzieję,że dzień mija Ci wspaniale.Wyobraz sobie,że nawe J się przyłącza do życzeń(:szok:):-)
Wszystkim pozostałym Dziewczynkom pamiętającym o moim J(ubilacie)serdecznie dziękujemy(J też).Dzięki Wam wszystkim troszkę łaskawiej patrzy teraz na moje przesiadywanie przy komputerze.
Tort mi wyszedł całkiem dobry-żeby nie był za słodki namoczyłam biszkopt sokiem pomarańczowym(zrobiłam fotki,to potem wrzucę)
Misia-gratuluję udanej akcji "krokiet"i opanowania po wybuchowych początkach
Pauletta-wrzuć focię(ocenimy włoski)
Lecę,bo dziś moja uwaga należy się J:-)

no to chyba nie tylko u mnie zimno hhhehe patrzyłam teraz na pogode ma padać śnieg hhehheh i mróz bedzie sie działo,,,,hheheh a ja zmykam sprztać chałupe bo jutro mam fryzjerke:-)
66.gif
takze dobrej nocki babeczki!!!!!!!Pauletta pokaz,pokaż ja bede sie jutro cieszyc nowy kolor itd......

Nie miałam kiedy i jak do Was zajrzeć, a jak zajrzałam i chciałam cosik napisać to znowu trzeba było coś robić.

Tichonku wszystkiego najlepszego, czyli wiesz czego;-)

Misia a przez Ciebie dwa razy o mały włos nie oplułam monitora:-D:-D:-D, Ty to masz przygody.

Moja Ania dzisiaj przespała cały dzień prawie, jeść nie za bardzo chciała a teraz smacznie śpi po kąpieli.

WolfiA,dziękuję za życzenia:happy:
Tichonku kochany-Dla Ciebie najserdeczniejsze życzenia i spełnienia wszystkich swoich marzeń(nikt lepiej jak właśnie |Ty sama nie wie czego sobie byś życzyła-choć my wiemy:tak::-D).Buziak słodziutki(zamiast torta,bo nie mogę znalezćna tym ompie swoich gifów itp).I mam nadzieję,że dzień mija Ci wspaniale.Wyobraz sobie,że nawe J się przyłącza do życzeń(:szok:):-)
Tobie i Twojemu wspaniałemu Strzelcowi J także bardzo dziękuję:tak:

reklama
Witam wieczorkiem
Tichonek spełnienia marzen, duzo usmiechu i radosci z życia:)
Misia ty jestes mega wariat:)Ale sie usmialismy z L:)
Laski udekorowalismy pierniczki super zabawa sa piekne i smaczne:) Jak zrobie zdjecie to wkleje:)
Hm powiesiłam pierniki na choinke i po chwili kilka juz nie ma olivier dorwal sie do nich:)
Zrobiłam dzis drugi garnek gołabków ale są pyszne, kiedys gołabki nie były moje ulubione a teraz odkad zrobilam Pauletty sposobem moge jesc multum:)
Zaraz kłade malego spac robie inhalacje na zatoki i spac.
Byłam u lekarza po antybityk bo mnie zatoki mecza na maksa, a nie chce sie rozchorowac na wigilie.
Miłej nocki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry