Margaritta
MamaDwóchKsiężniczek

anineczko ,ze ja Ci nie gratulowalam 

nadrabiam zatem

;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

anineczko ,ze ja Ci nie gratulowalam 

;-)
. POWODZENIA JUTRO NA ROZMOWIE- TRZYMAM KCIUKI

;-)

"

Poproszę o fotkę,albo linka chociażby

Dla św.spokoju(a naprawdę aby przypadkiem jakieś cudeńko audio do samochodu nie znalazło się dla mnie pod choinką)chyba pojedziemy dziś zakupić jakieś nowe radyjko
.I jeszcze ma przyjechać mojego J kolega z żoną-bosssze-jak ja tej dziewuchy nie dzierżę-zołza jej z oczu patrzy(naprawdę złe wrażenie robi na dzień dobry,a jak się ją już ciut pozna-masakra
).Chciałam zabrać dzieci i gdzieś na ten czas sobie bryknąć,ale szkoda mi tak na lodzie J zostawiać(z drugiej strony-sam chciał
).
ja też miałam niesamowitą zgage,24 na dobe!!!

zasrany piec sie nie włączył
mały też zmarzł i pewnie dlatego o 5 juz nie chciał spac

a focię postaram się wkleić później jak znajde chwilkę weny ;-)
a dzisiaj czas na pierogi ...kurde zabieram się do nich jak pies do jeża jak pomyślę o lepieniu to mi się nie dobrze robi no al obiecałam
to trzeba zrobić

tylko teraz może mała mi już z warkoczem wyskoczy

Jejku 3 miechy zostaly 
Caly czas w ruchu, prawie jak Lubiczanka
(wszystkiego Naj dla Twojego J kochana! Ojjj duzo nas z 18-tego ;-))
Ale czuje sie swietnie, troszke nogi bola, ale humor dobry :-)

Ty to masz wesolo!

Ogolnie moja ciaze zaliczam do bardzo udanych
Oby jeszcze przezyc ten marzec
Juz sie doczekac nie moge jak zobacze Maluszka :-)
Ja właściwie na zgagę też nie narzekałam,a Danielek główkę miał czarniutką(od włosków rzecz jasna)...Teraz mu się starły,ale i tak nie jest łysy jak kolano;-):-).Dzękuję w imieniu J
Aż biedny się zawstydza jak ciągle mu przekazuję życzenia od tylu Dziewczyn
.Wiesz,chyba poniekąd masz rację(choć w 100% nie ma pewności)-jak się ruszasz pójdzie wszystko gładko i łatwo.Albo tak się chociaż pocieszaj,ale czego oczywiście Ci życzę
.Aż sobie przypomniałam jak mi położna po porodzie powiedziała,że jeśli jednak się zdecydujemy na kolejne dziecko to mam przyjechać natychmiast,kiedy poczuję jakiekolwiek regularne skurcze,bo tak czekałabym 10minut dłużej i dziecko przyszłoby na świat tatusiowi na kierownicy

Niestety ja należę do tej grupy osób,które jak im np.linka nie podasz,to nie znajdą-albo jak znajda to coś zupełnie innego
Żebyście się tylko nie rozchorowali...
ale oleju tez końcówka:-(zamówiłam wczoraj i dzisiaj ma przywieźć
uffff ide obiadek robic