reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Dzieki dziewczynki:-)

Kamcia- dostalam wychowawstwo w klasie II. Bede pracowac w godzinach dzialania szkoly czyli od 10 do 14 w soboty:-)

Po moim wczorajszym spaghetii A rzygal pol nocy:szok: A mi smakowalo......:sorry:

Teraz gotuje barszcz i mocze sledzie bo mi sie zachcialosledzi w smietanie....:eek:...co to za zachcianki jakies....?:eek::sorry:

witam,ale dzis pospałam:-).
Lubiczankoja tez wieki nierobiłam chatki mój M mi o o nej przypomnial wiec niech ma:-p.
Misiagratuluje pracy:-)
No troszke napisałam teraz uciekaw wtawic warzywa na sałatke i biore sie za robienie sernika.

ja tez juz życze wam wesołych świąt bo nie wyrabiam na zakrętach i od 2 nocy wogóle nie śpie bo moje dziecię zasnęło ostatniej nocy o 4.30:crazy:nie wiem co sie dzieje ale mam nadzieje ze po chrzcinach będzie spał:tak:
moja mama tz mi to ciagle powtarza:-):-)zooobaczysz po chrzcinach mala bedzie lepiej spala:-D:-D-ty tez spalas jak aniolek jak cie ochrzcilam:happy::happy:ja tam w to nie wierze:no::sorry:
witam wieczorowa pora,
Ja dziś wyskoczyłam z Asia do centrum i wyprzedaże sie zaczęły, kupiłam jej ale to wczoraj w H&M pełno ciuszków po 3-4 euro, a dziś dostała sukienkę (dolaczam zdjecia) trochę duza ale taka na teraz juz mamy a ta bedzie na później. Jutro chce cos dla siebie upolować, chociaz może po świętach będą przeceny w TK MAX - widziałam super spodnie, ale ....czekam na obniżki:tak:.Ja jeszcze sie nie zegnam, bede zagladac i Was czytac, choc nie zawsze mam czas zeby popisac:-(
slodziutko wyglada ta twoja kruszynka!Ale wloski to ma chyba najdluzsze jakie dotad widzialam:tak::happy:
tez sie wybiore na wyprzedaze po swietach,a co:happy:Tylko ciezko sie lazi z mala:eek:Moze jakos to bedzie

Witam Dziewczynki!

Wpadlam powiedziec, ze DOSTALAM PRACE!!!!!:-):-):-):-)
Wczoraj wieczorem zadzwonila do mnie dyrektorka i powiedziala, ze chca mi zaproponowac etat w szkole:-)
Jestem przeszczesliwa! :-)
No i chcialam sie pochwalic:-)
A wogole na koniec powiedziala mi, ze bylam rewelacyjna na rozmowie...:zawstydzona/y:...a ja myslalam, ze bylam zbyt gadatliwa i jakas narwana....Ona mi za to powiedziala, ze jestem pozytywnie zakrecona:-D:-):zawstydzona/y:
No coz! W kazdym razie mam, jestem i zaczynam w styczniu z mpja klasa:-)

No a dzis gotuje barszcz i karpia w cebule pakuje na noc. To moj plan na dzis. Jutro pieke sernik bo zabieram do tesciow. :-)

Takze lece bo mi sie pies zesral na wycieraczke:eek:,.....nie wiem tylko ktory wiec oba wyladuja za drzwiami...:sorry:
My oczywiscie wiedzialysmy ze dostaniesz te prace:tak::-):-):-)Fajowo,oby Ci sie dobrze pracowalo!Gratulacje!
A mnie leb dzis napiernicza.Chyba Tichonek mi w spadku zostawila ipojechala sobie w dluga:-)Juz 2ga tabletke wzielam,pewnie przemeczenie i nie wyspanie:wściekła/y:Ale jeszcze tylko jutro i laba:-pRybka zrobiona,makowce stygna..Barszcz wyladowal w kiblu-przepieprzylam:wściekła/y:Niech sobie A.robi 2gi wieczorem jak mu sie chce:rofl2:Ze tez ta glowa musi bolec:wściekła/y::wściekła/y:
milego pichcenia dziewczyny!I szerokiej drogi tym co sie wybieraja w podroz!

julia - ja tam nie mialam watpliwosci ze Ci wyjda,a Ty mialas jakies??:-D:-D

Dzien pracowite pszczolki :)
Misia - ogromne gratulacje :) :) :) Fajnie jest byc pozytywnie zakrecona :)
Julia - trzymam kciuki za sernik :)
Ja rowniez very busy :D Zrobione juz mam : pierogi, sos grecki do ryby, golabki, dewolajki, barszcz juz gotowy(w kartonie ;)uszka tez, kapucha z grochem sie gotuje, zaraz machne jakie ciasto :D po poludniu Krzysiu i Stasiu zrobia salatke warzywna :)
Caly czas zagladam w oczekiwaniu na MISI PRZYPADKI PRZY GOTOWANIU :):-p:-)niniejszym pozdrawiam.

..........._,|,_
............ '|`...Gdy pierwsza
............/.\. gwiazdka
.........../`,\)... na niebie
.... ....../__\ ... zabłyśnie
........./ . o \....Niech Cię
......../_ , *_\_... Aniołek
......../ `, .* \_...ode Mnie
......./ … `~ . \... uściśnie
....../_ . * ., o \...I przekaże
....../ … o .. ~ \ … serdeczne
...../ . * .... . o.\… życzenia
..../_ ,,~~ '. * ' _\_'W Święta
..../`~,, .. o.......\::::::Bożego
.../ .* ...`' * … ,',..\ :::: Narodzenia
../_.....o ..~~,, , _\... oraz wiele
./ .. * ......... ,, ~ ' \..... radości i
/* .... o ..._~`'*...o \....nadziei
`-,,~'`' ...* ... _ ,-´.......w Nowym
........":-------:".......2010 Roku!!!!
ŻYCZĘ serdecznie Wam mamunie i waszym rodziną...

Kurdecja Kasia Ty mi tu nie czekaj bo mi wykraczesz!!:-D;-) Narazie idzie ok, choc ja prawie wcale nic nie gotuje...hehehe...jak juz mowilam nie mam dla kogo. Zrobilam juz sledzie w smietanie, barszcz sie ciagle pichci, a ryba jeszcze zamrozona czeka tzn w sumie to sie rozmraza. Alik mi troche marudzi i jedna reka go bujam w wozku, a druga cos tam probuje zdzialac.

Marta F- jak ja cie rozumiem. Ja tez nie spie juz 3 noc! Czuje sie jakby mi dziecko ktos podmienil! Totalny sajgon...:-(:szok:

Madbebe- no to ty obrotna jestes! MakowcE! Nawet nie jeden tylko wiecej!!:szok: Obu glowa szybko przestala bolec! Trzasnij kawosa:-)

Ja wlasnie pozeram wczorajsze spaghetti- mam nadzieje, ze nie podziala na mnie tak jak na Aarona. POdejrzewa mnie, ze chcialam go otruc, zeby zgarnac polise na zycie:-D Szlag- przejrzal mnie!:tak::-D;-)

A wogole to czemu dziecko ochrzczone mialoby dluzej spac???????????:eek: Czy to jakis kolejny zabobon, czy moze kosciol takich rad udziela? hehehe
No to ja powinnam miec przechlapane...Al nie byl chrzczony!:-D I teraz kara boza chyba mnie dopadla!:szok:

reklama
Misia, nie boj zaby, dobrze bedzie :D, ale Ty okrutna jestes, zeby tak "malzona-to-be " przed SWIETAMI KLUCHAMI TRUC? Jak mozna:wściekła/y::-p;-)
Moj karpiu juz przyprawiony i ocebulowany czeka na jutrzejsze smazenie...
A ten zabobon z chrzcinami smieszny... Stas byl ochrzczony jak mial miesiac... i porzadnie sie wyspalam jak mial rok i kilka miesiecy, a Olka, juz przed chrzcinami spala cale noce, a teraz sie popsula i sie budzi kilka razy...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry