Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A mi smakowalo......
...co to za zachcianki jakies....?

. moja mama tz mi to ciagle powtarza:-):-)zooobaczysz po chrzcinach mala bedzie lepiej spalaja tez juz życze wam wesołych świąt bo nie wyrabiam na zakrętach i od 2 nocy wogóle nie śpie bo moje dziecię zasnęło ostatniej nocy o 4.30nie wiem co sie dzieje ale mam nadzieje ze po chrzcinach będzie spał
![]()

-ty tez spalas jak aniolek jak cie ochrzcilam
ja tam w to nie wierze

slodziutko wyglada ta twoja kruszynka!Ale wloski to ma chyba najdluzsze jakie dotad widzialamwitam wieczorowa pora,
Ja dziś wyskoczyłam z Asia do centrum i wyprzedaże sie zaczęły, kupiłam jej ale to wczoraj w H&M pełno ciuszków po 3-4 euro, a dziś dostała sukienkę (dolaczam zdjecia) trochę duza ale taka na teraz juz mamy a ta bedzie na później. Jutro chce cos dla siebie upolować, chociaz może po świętach będą przeceny w TK MAX - widziałam super spodnie, ale ....czekam na obniżki.Ja jeszcze sie nie zegnam, bede zagladac i Was czytac, choc nie zawsze mam czas zeby popisac:-(

Tylko ciezko sie lazi z mala
Moze jakos to bedzieMy oczywiscie wiedzialysmy ze dostaniesz te praceWitam Dziewczynki!
Wpadlam powiedziec, ze DOSTALAM PRACE!!!!!:-):-):-):-)
Wczoraj wieczorem zadzwonila do mnie dyrektorka i powiedziala, ze chca mi zaproponowac etat w szkole:-)
Jestem przeszczesliwa! :-)
No i chcialam sie pochwalic:-)
A wogole na koniec powiedziala mi, ze bylam rewelacyjna na rozmowie......a ja myslalam, ze bylam zbyt gadatliwa i jakas narwana....Ona mi za to powiedziala, ze jestem pozytywnie zakrecona
:-)
No coz! W kazdym razie mam, jestem i zaczynam w styczniu z mpja klasa:-)
No a dzis gotuje barszcz i karpia w cebule pakuje na noc. To moj plan na dzis. Jutro pieke sernik bo zabieram do tesciow. :-)
Takze lece bo mi sie pies zesral na wycieraczke,.....nie wiem tylko ktory wiec oba wyladuja za drzwiami...
![]()
:-):-):-)Fajowo,oby Ci sie dobrze pracowalo!Gratulacje!
Ale jeszcze tylko jutro i laba
Rybka zrobiona,makowce stygna..Barszcz wyladowal w kiblu-przepieprzylam
Niech sobie A.robi 2gi wieczorem jak mu sie chce
Ze tez ta glowa musi bolec

:-)niniejszym pozdrawiam.
;-) Narazie idzie ok, choc ja prawie wcale nic nie gotuje...hehehe...jak juz mowilam nie mam dla kogo. Zrobilam juz sledzie w smietanie, barszcz sie ciagle pichci, a ryba jeszcze zamrozona czeka tzn w sumie to sie rozmraza. Alik mi troche marudzi i jedna reka go bujam w wozku, a druga cos tam probuje zdzialac.
Obu glowa szybko przestala bolec! Trzasnij kawosa:-)
Szlag- przejrzal mnie!
;-)
Czy to jakis kolejny zabobon, czy moze kosciol takich rad udziela? hehehe
I teraz kara boza chyba mnie dopadla!

;-)