reklama

Mamy z Irlandii!!

witam wieczorowa pora,
Ja dziś wyskoczyłam z Asia do centrum i wyprzedaże sie zaczęły, kupiłam jej ale to wczoraj w H&M pełno ciuszków po 3-4 euro, a dziś dostała sukienkę (dolaczam zdjecia) trochę duza ale taka na teraz juz mamy a ta bedzie na później. Jutro chce cos dla siebie upolować, chociaz może po świętach będą przeceny w TK MAX - widziałam super spodnie, ale ....czekam na obniżki:tak:.Ja jeszcze sie nie zegnam, bede zagladac i Was czytac, choc nie zawsze mam czas zeby popisac:-(

Załączniki

• Picture 181.jpg
    Picture 181.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Dziewczynki,wpadłam życzonka złożyć:-)
Jutro koło południa wyjeżdżamy,pewnie nie będzie kiedy przed świętami zaglądnąć.Tak więc moje kochane:Zdrowych,spokojnych,pogodnych świąt.Dużo prezentów,radości i gości:-D
Wszystkiego najlepszego...

glitter538ya0.gif

Wesołych Świąt!!

Ostatnia edycja:
Witam się rano
Wszystkim wyjeżdżającym Mamusiom-WESOŁYCH ŚWIĄT!!!
szybkiew przypomnienie co dziś robimy-gołąbki,kończymy bigos,smażymy rybkę po grecku i pieczemy ciasta
Martuśka23-wieeeki nie robiłam chatki...Też pyszka-sam ser prawie...Może się skuzę:confused2:
Wiesienka,Pauletta-normalnie ksicie tymi promocjami....Może tak zupełnie "przypadkiem"dzis zaciągnę J do dunnes i innych takich:confused2::-).
A mój Daniel od 2 nocy cud-miód(obym nie przechwaliła:eek:)Śpi jak mały książe-,nie no budzi się ze dwa razy na jedzonko,ale jest to błyskawiczne i bez problemu po przetransportowaniu do łóżeczka się nie wierci,nie stęka i nie muszę czuwać czy aby nie dojadł i nie muszę repetować...Sukces-oby nie jedno(dwu)razowy:tak:
A ja wymyśliłam wreszcie prezent dla tego swojego pana...Pomyślałam,że on ma jobla na punkcie gier(mamy Xboxa,którego mógłby maltretować cały dzień:sorry:).Niestety(dla mnie jak najbardziej stety)nie zawsze ma możliwość pograć kiedy chce(a szczerze mówiąc skutecznie mu niepozwalam i ma okazję przy dobrych wiatrach pograć raz w tygodniu),więc chyba mu kupię PSP-będzie mógł grać nawet jak pójdzie do kibelka,nie okupując tv...Co Wy na to?
Mam nadzieję,że żadna z Was się nie przepracuje w kuchni dzisiaj.Miłego dnia Wam wszystkim życzę,a sama uciekam,muszę Dadzię do przedszkola wyszykować|(ma dziś Mikołaja).Tak więc do potem:tak::-D

dzien dobry z rana kobietki:-)czas sie brac do roboty piec ciasta hehhe mam nadzieje ze mi wyjda:-Djesli nie to trudno ,jeszcze galarete zrobic dzims musze i krokiety bedzie bizzzy dzien ale co tam!!!!!!!moj maly cos straszna biegunke ma cholera nie wiem od czego!!!ja tez bylam wczoraj w dunsie przeceny ze az sie kupowac chce tylko tyle ze ja bylam z malym a on w praawo a ja w lewo i szukaj sie wiadomo na złosc mamusi ,,,,hehhehhehe jakbym juz nie zajrzala jutro to dla was wszystkich
7lovely-christmas.gif
[video=youtube;8bWsXSrp2Xo]http://www.youtube.com/watch?v=8bWsXSrp2Xo[/video]

Witam Dziewczynki!

Wpadlam powiedziec, ze DOSTALAM PRACE!!!!!:-):-):-):-)
Wczoraj wieczorem zadzwonila do mnie dyrektorka i powiedziala, ze chca mi zaproponowac etat w szkole:-)
Jestem przeszczesliwa! :-)
No i chcialam sie pochwalic:-)
A wogole na koniec powiedziala mi, ze bylam rewelacyjna na rozmowie...:zawstydzona/y:...a ja myslalam, ze bylam zbyt gadatliwa i jakas narwana....Ona mi za to powiedziala, ze jestem pozytywnie zakrecona:-D:-):zawstydzona/y:
No coz! W kazdym razie mam, jestem i zaczynam w styczniu z mpja klasa:-)

No a dzis gotuje barszcz i karpia w cebule pakuje na noc. To moj plan na dzis. Jutro pieke sernik bo zabieram do tesciow. :-)

Takze lece bo mi sie pies zesral na wycieraczke:eek:,.....nie wiem tylko ktory wiec oba wyladuja za drzwiami...:sorry:

dziewczynki widze ze dzis wszystkie zabiegane

Wiec Misia moje GRATULACJE oby ta praca przynisla ci satysfakcje.

Poniewaz duzo z nas wyjezdza badz wyjechalo (mam nadzieje ze pomimo to jestescie z nami) wiec skladam wam moje kochane for everyone i oby te Swieta byly pelne usmiechow, radosci, milosci i prezentow.

Ja mialam dzis pobudke o 6tej wiec juz po 2 kawkach jestem, i wlasnie one pomogly mi zajarzyc ze nie umowilam sie do fryzjerki Musze teraz poszukac kogos kto mi choc wloski ufarbuje...hmmm i tu problem.
No coz zmykam brac sie do roboty

Milego dnia wszystkim

Ja wpadam się przywitać i co widzę?Misia wielkie gratulacje!!!:tak:Wszystkie byłyśmy pewne,że pracę masz już w garści:happy:
Ja zaraz rybkę po grecku przełożę do ładnego naczyńka,sernik mam zrobiony,roladę mięsno-serową i wyruszamy.Na miejscu jeszcze trzasnę:makiełki i śledzia w śmietanie oraz sałatkę z tuńczykiem i git:-pTakie składkowe święta mają swój plus,człowiek nie narobi się jak głupi,ale naje wszystkiego (co już niekoniecznie jest plusem:zawstydzona/y:).U nas śnieżek na dworze i -3st.:-)Jak święta to choć z odrobinką śniegu:tak:,a co?!

Witam się i ja:-):-):-) my dopiero sniadanko wcinamy nie dawno wstaliśmy:tak::tak: co prawda Wiktorek wstał o 6:30 przyszedł do nas wtulił się we mnie i spokojnie sobie leżał jak P wstał do racy przed 8 rozwaliliśmy się po całym wyrku i młody znowu zasnął i przed 10 wstaliśmy :-) no i po śniadanku na mam nadzieję szybkie zakupy i do roboty piec ciasta:tak: z tym że nie chce mi się okrutnie :-( no ale trzeba
Misia gratuluję to dostałaś super prezent na święta :tak::-D:-D
Frog wpadnij do mnie to cię farbnę i może ty mnie :tak::-):-):-)

reklama
hejka mamuski:-)
Witam sie sniegoowo z pl aby zlozyc Wam najserdeczniejsze zyczenia Z okazji nadchodzacych Swiat Bozego Narodzenia:-):-):-)

http://www.dancingsantacard.com/?santa=2220577

Niestety wybaczcie nie dam rady nadrobic i cokolwiek napisac, ale juz niedlugo wracam do Was...tesknie...;-) gratuluje tylko fasolek dziewczynom, bo gdzies tam mi sie obilo o oczy wczesniej i misi upragnionej pracki;-):-)

pozdrawiam goraco wszystkie mamusie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry