wiesienka123
mama Asi
witam wieczorowa pora,
Ja dziś wyskoczyłam z Asia do centrum i wyprzedaże sie zaczęły, kupiłam jej ale to wczoraj w H&M pełno ciuszków po 3-4 euro, a dziś dostała sukienkę (dolaczam zdjecia) trochę duza ale taka na teraz juz mamy a ta bedzie na później. Jutro chce cos dla siebie upolować, chociaz może po świętach będą przeceny w TK MAX - widziałam super spodnie, ale ....czekam na obniżki
.Ja jeszcze sie nie zegnam, bede zagladac i Was czytac, choc nie zawsze mam czas zeby popisac:-(
Ja dziś wyskoczyłam z Asia do centrum i wyprzedaże sie zaczęły, kupiłam jej ale to wczoraj w H&M pełno ciuszków po 3-4 euro, a dziś dostała sukienkę (dolaczam zdjecia) trochę duza ale taka na teraz juz mamy a ta bedzie na później. Jutro chce cos dla siebie upolować, chociaz może po świętach będą przeceny w TK MAX - widziałam super spodnie, ale ....czekam na obniżki
.Ja jeszcze sie nie zegnam, bede zagladac i Was czytac, choc nie zawsze mam czas zeby popisac:-(

)Śpi jak mały książe-,nie no budzi się ze dwa razy na jedzonko,ale jest to błyskawiczne i bez problemu po przetransportowaniu do łóżeczka się nie wierci,nie stęka i nie muszę czuwać czy aby nie dojadł i nie muszę repetować...Sukces-oby nie jedno(dwu)razowy
).Niestety(dla mnie jak najbardziej stety)nie zawsze ma możliwość pograć kiedy chce(a szczerze mówiąc skutecznie mu niepozwalam i ma okazję przy dobrych wiatrach pograć raz w tygodniu),więc chyba mu kupię PSP-będzie mógł grać nawet jak pójdzie do kibelka,nie okupując tv...Co Wy na to?
...a ja myslalam, ze bylam zbyt gadatliwa i jakas narwana....Ona mi za to powiedziala, ze jestem pozytywnie zakrecona
Takie składkowe święta mają swój plus,człowiek nie narobi się jak głupi,ale naje wszystkiego (co już niekoniecznie jest plusem