reklama

Mamy z Irlandii!!

Sto Lat dla Solenizantów!!!
Mixed_Flowers_and_a_Bear.jpg

reklama
W te swieta magiczne zyczenia sle liczne;pachnacych jodelek z ogromem swiatelek,pod obrusem sianka,za oknem balwanka,prezentow bez liku,ciepla rodzinnego w Dniu Narodzenia Panskiego.Duzo jedzenia na stole i niech te swieta beda wesole:O)WESOŁYCH ŚWIĄT!
Życzy Przyjaciel

choinka.jpg

Z okazji Bożego Narodzenia,
Składam Wam serdeczne życzenia.
Niech Wam Święta miłe będą,
Z dźwiękiem śpiewu i kolędą.
Z wigilią tuż po zmroku,
I w radosnym Nowym Roku!

Do zobaczenia po Nowym Roku :happy:

Ostatnia edycja:
kartka-boze-narodzenie-2008.jpg

Kochane Dziewczynki!
Radosnych Świąt Bożego Narodzenia,
odpoczynku w rodzinnym gronie
oraz pasma sukcesów
i spełnienia najskrytszych marzeń
w nadchodzącym Nowym Roku 2010
zyczy Tabasia i Alex prosto z brzuszka
;-)

Kochane Dziewczynki!
Ja juz chyba jako ostatnia biegne zlozyc Wam wszystkim oraz waszym rodzinom serdeczne zyczenia Swiateczne!! Niech Wam sie spelniaja najwieksze marzenia. Badzcie szczesliwe i radosne! Usmiechajcie sie codziennie, takze do swojego odbicia w lustrze. Spedzajcie te Swieta, choc daleko od rodzinnych stron, w domowej i radosnej atmosferze! A w Nowym Roku niech nam sie wszystkim dobrze wiedzie! Niech nasze dzieci zdrowo rosna! Nasi mezowie tula nas codziennie! Samych sukcesow! Kolejnych fasolek! I wszystkiego naj naj!!!:-):-):-)

Wszystkiego cudownego dla Wolfii z okazji urozdinek!!! Usmiechow i radosci kochana!!

Wiktorku- kolorowego i slodkiego zycia!! Cudownych zabawek i samych radosci!!

Ostatnia edycja:
ja tak na szybkiego

wolfia podwójne 100lat!!!

ewelcia mały sie nie pręży bo to jest specjalna mikstura robiona w aptece i ważna tylko 10 dni,a butelki mam antykolkowe:tak:Dr.Brown:tak:
mały marudzi i sie ślini ale nie sądze zeby tak szybko zęby mu szły:szok:

musze uciekac i jeszcze raz wesołych świąt

reklama
Dziewuszki smacznej kolacyjki i duuuużo prezentów:tak:A ja dziś już rano prezent dostałam:-(Taki,którego strasznie nie chciałam dostać:no:@!!!!:-(A miałam nadzieję,że może jednak cosik się P nie uda z tym uważaniem:hmm::no2:I mam zły humor,w sam raz na święta:unsure::sad:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry