reklama

Mamy z Irlandii!!

Wigilijny nadszedł czas,
całujemy mocno Was
chcemy złożyć Wam życzenia
w Dniu Bożego Narodzenia,
niechaj Gwiazdka Betlejemska,
która świeci Wam o zmroku
doprowadzi Was do szczęścia
w nadchodzącym Nowym Roku!
Zyczy Kinga i Fasolek Dominik
:-)

reklama
Witam laski
Wpadlam na chwilke u nas przygotowania pełna parą, my od rana w kuchni L poszedl z dziecmi na plac zabaw,Oli i Julia maja super zabawe bo sa w tym samym wieku:) Jest tyle jedzenia jak dla wojska nie wiem gdie to pomiescimy:)
Więc życze Wam udanej wigilii w gronie rodzinnym :)
Monia dostalam emaila ze Next sa wyprzedaze w sobote od 7 rano:)
Buziaki

Witam Dziewczynki :-) widzę, że cisza tutaj - pewnie wszystkie siedzą i świętują;-) korzystając z okazji chciałabym złożyć Wam życzenia wesołych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w gronie bliskich osób, a w Nowym Roku spełnienia wszystkich marzeń!!!

Wesołych Świąt pełnych słodyczy Igorek z Mamą życzy!!!

Załączniki

• kartka.jpg
    kartka.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnia edycja:
Witam wieczorkim :-)
My juz po Kolacji Wigilijnej, siedzimy na kanapie i zdychamy:-p
I po co to bylo tyle tego robic:eek:
No nic mamuski w takim razie chcialam jeszcze Wam wszystkim zlozyc zyczenia Swiateczne,Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru przyniesie Wam spokój i radość. Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia żyje własnym pięknem, a Nowy Rok obdaruje Was pomyślnością i szczęściem. Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia, niech spełniają się wszystkie Wasze marzenia

Wiktorku Tobie z okazji 2. urodzin
życzę samych słonecznych dni,
uśmiechu na słodkiej buźce
i rozwagi w poznawaniu świata:tak:
493338pw37m860mi.gif

Dziewczyny
dziękuje Wam bardzo za pamięć i życzenia:tak::tak::happy:
1207917wtu7ai2bak.gif

Hej.
U nas już prawie wszyscy kimią.Muszę M z kanapy ściągnąc do wyra.
Dziś dostałam super prezent :-) przyszło prawko pocztą.
Aż dziw,ale we wtorek wypisałam papier a dziś przyszło do domku.Zaledwie 2 dni;-)

Miłej nocki kochane.
Ja sobie chyba drineczka małego zrobię i też mykam bo z kim tu świętowac :eek:

Dzisiaj tłumów się nie spodziewam:-D na BB.
Misia gratulejszyn, nikt nie wątpił, ze dostaniesz pracę:-). U nas ciągle coś do roboty było i nie mogłam nawet życzeń świątecznych Wam złożyć:zawstydzona/y::-(. Nawet komputera nie włączaliśmy. Pierwsze święta Ani zaliczone:-), jutro chrzciny. !6 ludziów ma być plus dwie szalone dwulatki:-D:-D:-D:szok: no i bohaterka dnia:-D:cool2:

Anineczko
, no to szerokiej drogi:-D:-D:-D

reklama
witam sie moje panie !!!!!juz po sniadanku teraz wypadzik do znajomych a jutro do galway poszlaec po sklepach!!!! a dla was moje mile panie:WESOŁYCH ŚWIAT!!!!ORAZ SZCZEŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2010!!SZAŁOWEJ ZABAWY SYLWESTROWEJ!!!!!:o) aaaaaaaaaaaaaa pogoda urocza prawda!!!!!u nas deszcz ze śniegiem
18.gif

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry