reklama

Mamy z Irlandii!!

Hello;-)
U nas dziś obżarstwa ciąg dalszy:-DW ruch idą potrawy niekoniecznie postne:-DNa spacer przydałoby się wyjść i trochę spalić tego obżarstwa,ale deszcz pada od samego rańca:sorry:
Wesołych kolejnych dni świątecznych i kolejnych po świętach również:tak:Buziaki!

reklama
Szczęśliwych,radosnych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, spędzonych w milej,rodzinnej atmosferze życzę ja :-)
swieta1.gif

Chyba jako ostatnia z zyczeniami zawitalam,ale jak juz zasiadalam zeby cos skrobnac to zawsze cos sie dzialo..;-)
Jakies chorobsko mnie chyba dopada..:wściekła/y:
Gorace zyczenia dla Wolfi,bo tez sie spoznilam chyba:sorry::zawstydzona/y:
Jak ja mam juz dosc tej chaty i tej wioski to szok:szok:Wyobrazcie sobie ze wody nie mamy...Tzn jeszcze leci z kranu troche ale to juz koncowka,bowiem zbiera sie ona w zbiorniku takim sporym na gorze i grawitacyjnie splywa przez krany do calej chaty..a do tego zbiornika naplywa z rur zewnetrznych ktore ZAMARZLY:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Tym samym wody mamy tyle ile zostalo w zbiorniku bo wiecej sie nie nalewa:szok:Ja juz od dzis siedze na dafcie i szukam nowej chaty bo mam serdecznie dosc:wściekła/y::wściekła/y:Fajne swieta mamy.Spadam zaraz chyba do brachola,bo mnie tu szlag trafi.
WESOLYCH SWIAT WAM DZIEWCZYNY RAZ JESZCZE!

Hejo Mamuski!
Jak tam, macie siłę podnieść się z kanapy czy za bardzo objedzone :-p
Ja właśnie robię pieczony schab w cieście :cool2:

Dzieciaki z prezentów zadowolone :-)

Dziś trochę popadało, może już nie będzie takich mrozów
Miłego wieczorku
Frog, Wilwia a wy wybieracie się na tą wyprzedaż do Nexta?

Ja tez sie witam!My dzis ledwo co sie ruszamy.Ale spacerek byl pojechalismy dzis na sathill poogladac jak pływaja morsy:szok:szok w zyciu bym do tak zimnej wody nie weszla.A potem do znajomych i niedawno wrócilismy ledwo co chodze.buziaki
Powiedzcie prosze kiedy zaczynaja sie wyprzedaze????

kochane, w ten piękny czas Bożego Narodzenia życzę Wam dużo zdrówka, szczęścia, spełnienia marzeń, pogodnych dni, pociechy z dzieciaczków i wszystkiego czego sobie zapragniecie:tak::tak:

Witam wieczorkiem

My juz po imprezce, Wiktor zadowolony z towarzystwa no i z prezentow.
Ja padnieta zaraz ide uspic mlodego pochowam jedzonko i wypije z bracholem piwko przed snem, a maz zaraz do pracy wybywa:shocked2::crazy: No coz takie czasy....

Moniadan ja mam zamiar podjechac do nexta ale czy dam rade na 7 rano ... kurcze nie mam pojecia dawno o tej porze nie wstawalam wiec sie okaze ale dobre checi mam;-) Co do Wilwi nie wiem, rozmawialysmy ale nic nie postanowilysmy. Moze Pauletta podjedzie ale nie wiem o ktorej bo na pewno nie tak wczesnie:no:

witam miłe panie !!!widze ze cisza chyba wszystkie na wyprzedazach hehhe ja tez mialam jechac ale nie chce mi sie w sumie :no:moze po poludniu dajcie znac dziewuszki czy jest cos ciekawego!!!!pozdrawiam i zycze milego dnia

Witam mamusie:-)
Moniadan nie czytalam wczoraj forum,nie widzialam Twojego posta.Bylam dzisiaj w next po 7.Ludzi pelno,chociaz nie bylam dlugo,poniewaz moj maz szedl do pracy to wrocilam bardzo zmeczona.Sobie nie kupilam nic,obkupilam tylko Tobiego:tak:
A teraz czekam na siostre,ktora ma przyjsc z chlopakiem pomoc powyjadac swiateczne potrawy,bo jak zwykle wszystkiego bylo za duzo.

reklama
Hello dziewczynki

Lekko spóźnione ale szczere życzenia świąteczne dla Was wszystkich oraz każdej z osobna:-)
Niestety nie miałam jak wcześniej się dorwac do komputera:eek:

U nas wszystko super!!! Zima niestety sobie poszla ale przynajmniej kilka fotek na pamiątkę zostało Adzie.
Czas leci bardzo szybko i jeszcze tylko 3 tyg. zostały. Staram się nie myśleć o dniu wyjazdu i korzystać z urlopu ile się da...

Dziewczynki!!!
Chciałam się z Wami podzielic radosną nowiną:tak::-D
W sumie wiemy już kawałek czasu ale najpierw sama musiałam i chciałam się tak "na bank" upewnić:-)
Tak, tak...:-):-):-)
Nic już więcej nie piszę tylko idę robić nowy suwaczek:-):-):-)

Serdecznie Was wszystkie pozdrawiam i do następnego razu...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry