pauletta82
Sexy Big Mamma
Variatko witam :-)
lubiczanko na zaparcia dobre śliwki i jabłuszka
ew. czopek glicerynowy
lubiczanko na zaparcia dobre śliwki i jabłuszka
ew. czopek glicerynowyObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ew. czopek glicerynowy
;-)
Koty swojego ukochanego mleka dostana i bedziemy balowac, ze hej! Zapodam jakas muze...DJ.Misia i spolka ZOO! ;-)

Variatka-witam...:-)
Jola-coś czuję,że szybciej pojedziesz niż Ci się zdaje...O ile dobrze skapowałam to odszedł Ci czopA jak z bólami?Podejrzewam,że może się zacząć lada moment.Tak więc na wszelki wypadek trzymam kciuki i powodzenia(tak na ww)
Gastone-my też sami jesteśmy na sylwka...tak więc może jakieś ciacho co najwyżej upiekę i coś na ostro...czipsy paluszki i starczyszampana dziś nam landlord przywiózł
A my faktycznie zrobiliśmy najazd na Cork...cała familia obkupiona w ciuszki,gry itp...a mama- w galaretki z pl.sklepugdzie tu sprawiedliwość
;-)
Uciekam,bo Danielek marudny od naszego powrotu...znacie coś dobrego dla niemowląt na zaparcie?
czyzby o rozwarcie?
Wiem ze glupol ze mnie ale mnie wkurzyl bo mnie brzuch rozbolal
a nie puszczali do domku...a i mi sie wydaje że to już tuż tuż i całkiem możliwe że maleństwo nie doczeka do 2010 ;-)
ale nienawidzę pluchy ale to chyba każdy tak ma bo kto by lubił błoto
tym razem mi troszkę za ciemne wyszły albo ja jestem za blada ehhh te baby w ciąży im nie dogodzisz
Jola gdybyś miała rozwarcie na 4cm to podejrzewam że już by cie zostawilia nie puszczali do domku...a i mi sie wydaje że to już tuż tuż i całkiem możliwe że maleństwo nie doczeka do 2010 ;-)
Misia oj ja też mam ochotę na bałwanki i orły mam nadzieję że do jutra taki stan rzeczy się utrzyma i jak wstanę to będzie biało na dworze ehhh jak ja tęsknię za białą zimą brakuje mi tutaj tego a i w Pl nie zawsze była a ja uwielbiam jak jest biało i mroźno:-)ale nienawidzę pluchy ale to chyba każdy tak ma bo kto by lubił błoto
![]()
Kurde po farbowaniu włoskó strasznie mnie oczy pieką musiały ajkieś silne opary byćtym razem mi troszkę za ciemne wyszły albo ja jestem za blada ehhh te baby w ciąży im nie dogodzisz
![]()
Jutro wieczorem moge zaczynac, dzis jeszcze nie
M o malo na zawal nie zszedl biedaczek.

Frog nie wiem czy cos sie teraz nie zmienilo, bo nikt teraz o tym badaniu nie wspomina :-(Widze ze krzywa cukrzycowa ponownie topie podobnie jak szczepienie na gruzlice.
Wiec ja nie mialam nikogo w rodzinie chorego na cukrzyce a i tak dostalam Zaproszenie na badanie krzywej cukrzycowej choc moglam odmowic ale po co przeciez to dla naszego i dzidzi dobra;-). To bylo ponad 2 lata temu i musialam zglosic sie do budynku na tylach szpitala gdzie pilam niestety cosik obrzydliwego po czym do domciu dostalam list ze moje wyniki sa b. dobre:-) Wiec nie widze potrzeby by robic takie badanie odplatnie w PL przychodni skoro jest ono dostepne bezplatnie![]()
Tym bardziej, ze na marcowkach juz prawie wszystkie mialy, a ja juz niedlugo 30tc zaczynam.
Achhh nie moge sie juz marca doczekac :-)
Trzymam kciuki!!!Tfu Tfu wypluwam oczywiście wytrzymasz do 2010Wypluj to , ja zaciskam nogi jak moge do nowego roku zeby dziecie roku w plecy nie mialo a z tyi numerkami to nie wiem o co chodzilo. Powiedzial ze powinno byc 5 a ja mam 3 i tyle zapamietalamJutro wieczorem moge zaczynac, dzis jeszcze nie
![]()

tzn nie Ty tylko maleństwo :-)
:-)
W nocy albo jutro pojedziesz...hihihihi...nie no spoko, nie stresuj sie...jakby nie bylo bedzie spoko:-)