Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-):-);-)teraz juz wszytsko jasne
ja sie pomyslilam ze Anineczka jest z ok. Dublina i ze kolomnie jechala ;-) wiec teraz juz wiem bo mi Marta wyjasnila gdzie Anineczka mieszka...

Reszta dziewczyn czyt. Frog i Agusiek byla z dziecmi wiec tylko ja mialam taki luz w gatkach:-) Fajnie bylo. Monia napedzila mi likieru dwie butle! Przepyszny!! Jak wrocilam do domu A sie dossal do gwinta i zlopal!
Jak tak dalej pojdzie to na niedlugo mi starczy!
Biedny Filip....:-( moj Szym dzis sie przewrocil do tylu i walnal glowa o plytki:-( stalam kolo niego i zakrecalam sloik,a on jakos sie gibnalKilsheelan mieszkam...
A Moj Filip :-( rosciol sobie łuk brwiowy .... nieupilnowlam Go poslizgnol sie i rypnol w stoł;-)
nie mam sily na pisania...
:-(.....a m wychodzil z kuchni do pokoju i mowilam mu wez Szymka bo juz jest spiacy...a ten poszedl
:-)
. Chalpka ogarnieta, obiadki nawet dwa zrobione lasagne dla nas krupniczek dla babla malego, spotkanko relaksik zaliczone, gary sie myja mlody spi a i najwazniejsze choinka w koncu po 2 dniach przymiarki - rozebrana:-).A Moj Filip :-( rosciol sobie łuk brwiowy .... nieupilnowlam Go poslizgnol sie i rypnol w stoł;-)
nie mam sily na pisania...

Hejka :-) pierogi wyszły mi kozackie;-) torcik ładnie wyglądał ale jak dla mnie troszkę za słodki wyszedł ale tak to już jest z tymi kupnymi kremamia oto moje dziełoo artystyczne
![]()
Wszystkiego najlepszego dla meza i udanego wieczorku zycze;-)
. Tylko bez szalenstw....Frog[/B] i Agusiek byla z dziecmi wiec tylko ja mialam taki luz w gatkach:-) Fajnie bylo. Monia napedzila mi likieru dwie butle! Przepyszny!! Jak wrocilam do domu A sie dossal do gwinta i zlopal!Jak tak dalej pojdzie to na niedlugo mi starczy!
Poplotkowalysmy sobie, zjadlysmy babke Moni i milo minelo nam to popoludnie:-)
Wrocilam do domu i jak Al mnie zobaczyl to tak sie rozpromienil w usmiechu ze az mnie wzruszyl!
Dzis debiutk w usypianiu. Pierwszy raz Al dostal butle zamiast cyca po kapieli. I o dziwo nie zrobilo to na nim wrazenia...Wypil i juz. Co prawda nie chcial tak od razu zasnacbo zazwyczaj zasypial przy cycu, a teraz musial sam w lozku ale po kilku minutach placzu jakos go uspokoilam i spi:-) Jestem dumna i ciesze sie bardzo! Jutro nowy eksperyment pt :'Tatus kapie, karmi i usypia....' Bedzie sie dzialo!!:-)
No dobra lece pedze...umyc gary i moze zabrac sie w koncu za zroienie kartek na Dzien Babci i Dziadka.![]()
wstyd mi do tej pory
.
hmmm Limeric brzmi ciekawieA jeśli chodzi o spotkanie,gdzie każda z Nas miała by po równo drogi to mój M wykalkulował,że najlepszy będzie Limeric![]()

zapraszamy zapraszamy choc i ja za kilka dni to juz nie limeryczanka a Castleconelianka hihihi czy jakos tak ..... no ale nie obraze sie jak wszystkie do Limerick zawitacie a z kad lecisz jesli mozna wiedziec bo ja tez 2marca sie wybieram i bilecik juz zakupilamJa 02.03 lecę z dzieciakami do PL i wracamy dopiero 22.05;-) Na szczęście wracać będę z O., bo doleci do nas na ostatnie dwa tygodnie![]()
alez sie usmialam hihihiihihi Twoje posty czesto mnie do lez doprowadzaja hihihihihiWczoraj sie usmialam jak glupia bo A sie pyta co na obiad, a ja mu na to, ze GOLABKI! A on w szoku.....to Wy w Polsce jecie golebie? Na co ja- no jasne! Takie zawijane w kapuscie, z ryzem! Na co A w jeszcze wiekszym szoku...pyta czy lapiemy je na dworze.Na co ja, ze w sklepie mozna kupic, nawet w sloikach!
Ledwo wytrzymalam, zeby nie siknac jak mu odpowiadalam na te pytania. Oczekiwalam jednak, ze go obrzydze na maxa a on mi na koniec powiedzial, ze jak ja cos gotuje to zawsze pyszne jest wiec i golebie beda napewno dobre!!!
...Co za slepa ufnosc....nawet golebia by odemnie zjadl...
![]()
Najważniejsze, że ma tam polish friends
Zawsze jest szkoda jak sobie coś zrobią, oby jak najszybciej się zagoiło;-)
:-) Chociaż domyślam się, że najważniejsze były dzisiaj te wyczekiwane od lat kozackie/ruskie pierogi
Czasem i ja bym chciała wprowadzić butelkę, ale jak sobie pomyślę, że Victor za żadne skarby jej nie chciał tknąć i były awantury i płacze, to mam wrażenie, że i z Oliverem tak będzie, choć nawet nie spróbowałam
No cóż, pokarmię drugiego do 1.5 roku - już niedużo zostało
Powodzenia jutro dla A. - to będzie jego wielki dzień:-)Justysia ja lecę ryanairem z Dublina do Łodzi;-) A wracam z Warszawya z kad lecisz jesli mozna wiedziec bo ja tez 2marca sie wybieram i bilecik juz zakupilam![]()
A Ty? Pewnie z Shannon do Wrocławia?;-)
Niestety w nocy mi się tak rozżalił,ze mi się go strasznie szkoda zrobiło, nie wytrzymałam i od razu cycusia mu dałam.W drugi dzień miała być powtórka,ale się okazało,ze mu zęby idą więc przełożymy to chyba na inną pore,bo tak wszystko na raz to troche za dużo
A co najlepsze to mu z góry cztery na raz idzie

Dodam,ze dolne jedynki już posiada.Oj,ocierpi się moje maleństwo:-(
????
Tak się zastanawiałam,ze może ty Tichonku na kawe dasz się zaprosić:-)
Daj mi znać prosze jak znajdziesz chwilke wolną.Do karoliny dzwonię,ale nie odbiera![]()
Kurcze,szkoda ze tą świńską grype w szpitalu mają ,bo jutro do Dublina się wybieram i chętnie odwiedziłabym bidulkę

A,dziękuję,dziękuję...Strasznie się cieszę,że obyło się bez płaczu,choć minę miał nietęgąTichonek dzielny ten Twój Radzio;-) Dobrze, że nie było tak źle i chce iść też jutoNajważniejsze, że ma tam polish friends
![]()
,a ja łzy w oczach
.W domu to mi tak resztę dnia nadawał,że miałam łeb 6 na 9
..Że był w ubikacji,że klocki układał,że jadł kamapkę
,że chłopczyk płakał,a on nie
Ja się też cieszę,że są polskie dzieciaki z nim,zawsze to raźniej,no i będziemy mieć następnych znajomych,z przedszkola,a rzut beretem od nas mieszkają;-)Cieszę się,bo,pamiętacie kiedyś Wam pisałam,że nie mam tu znajomych,ale wreszcie trochę "ruszyło".A propos znajomych...dyta13,ja też w końcu dodzwoniłam się do karolinynicoli,niestety nadal bez zmian i bez żadnych konkretów
Tzn.powiedzieli jej,że wyniki są jeszcze niekompletne,że do końca tygodnia może będą
,już jej prześwietlenia robili,USG,a dziś miała rezonans magnetyczny:-(I nic,ciągle nic
Jutro przylatuje Karoliny teściowa z jakąś ciotką,zajmą się Agatką i J.Byłam dziś u niego,sprzątał na całego
Powiedział,że on nie wiedział,że to tyle pracy
Podejrzewam,ze mój P też sobie nie zdaje sprawy jak to jest

.Może w środę,albo czwartek?Daj mi namiary na siebie,bo tylko tyle wiem,że na Malahide Road mieszkasz,ale dokładniej nie wiem