Cześć.
Nie mam coś ostatnio weny na pisanie, a i czasu też coś mało

Wy za to piszecie jak szalone i ciągle jest ruch;-) Czasem nawet nie zdążam wszystkiego przeczytać

Nie zazdroszczę tym, które nie mają wody, albo mają problemy z ogrzewaniem

Oby wszystko wróciło do swej dawnej świetności;-) Całe szczęście u nas nie ma z tym żadnych problemów

Nawet nasz landlord dzwonił do nas już dwa razy i pytał czy wszystko w porządku, czy mamy wodę czy ogrzewanie działa itp. Naprawdę bardzo miły człowiek
Anineczko nie zapisywałam się jeszcze do żadnego GP

Czekam na ostatnie szczepienie Olivera w lutym u starego GP. Wtedy zgłoszę, że się przeprowadziłam i że poszukam sobie nowego bliżej;-) Poza tym MC mamy teraz do końca stycznia, więc od razu złożymy o nowe po znalezieniu lekarza

Spróbujemy w tym Cedar Clinic, choć wolałabym znaleźć jakiegoś bliżej, ale jak się nie uda to trudno.
Smacznych gofrów/wafli życzę:-)
Margaritta Ty chyba pytałaś jak robiłam tego kurczaka w pomarańczach

Identycznie jak jest w przepisie gastone
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-...o-salatki-itp-o-34085/index4.html#post4690653
Tylko zamiast indyka był kurczak;-)
Misia genialne kartki, świetny pomysł i super Model:-)

Twoja wersja kurczaka również wygląda pysznie, chyba wypróbuję następnym razem;-) Fajniutkie zdjęcia kulinarne

A Al niedługo pójdzie w długą na czterech...
Ewelcia gratulacje dla Szymcia

Super już zasuwa;-) Najbardziej podoba mi się to przyspieszenie i pad, byle by się czegoś złapać jak najszybciej

Teraz to już będzie wszędzie w expresowym tempie

Powodzenia na jutrzejszej rozmowie w FASie:-) Ja tam bym się wybrała na jakiś wieczorny kurs, nawet już mam na oku dwa, ale niestety nie są organizowane w Portlaoise i musiałabym dojeżdżać do Athlone, a to trochę za daleko i nie miałabym jak na razie
MartaF ale ten Twój Szymek to głodomor;-) Nawet nie myślałam, że taki maluch może tyle zjadać

Ale niech je i rośnie zdrowo, ale i da pospać i odpocząć trochę mamie;-)
Pauletta dobrze, że już się czujesz lepiej

To mąż się musiał nieźle narazić, że przez dwa lata nie chciałaś mu ruskich pierogów zrobić

Ja mam je w planach na jutro;-)
Ty już będziesz zapisywała Wiktorka na wrzesień do przedszkola? Ja myślałam, że może dopiero w czerwcu

Czy lepiej teraz już się rozejrzeć?
Frog jaki poważny suwaczek, bo i wiek poważny;-) A jaki elegant na zdjęciu:-)
Fajny ten Thermomix, ale ta cena

Jeszcze sobie na niego poczekam
Ja bym się chętnie też z kimś spotkała, jeżeli ktoś byłby chętny

;-) Zapraszam również do siebie

Ja 02.03 lecę z dzieciakami do PL i wracamy dopiero 22.05;-) Na szczęście wracać będę z O., bo doleci do nas na ostatnie dwa tygodnie