reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam!
Marta a na kiedy przewidujecie przeprowadzke do nowego gniazdka?
Anineczko gofry zrobione?:-D
Lubiczanko ja Anineczki nie poznalam osobiscie ale jej meza tak i wiem ze to mily facet:cool2: fajnie ze Wam sie spotkanko udalo:tak:mam nadzieje ze kiedys sie spotkamy....
Dogadamy sie z Anineczka i Was nawiedzimy w jakis piekny dzionek;-)....
Misia jak Al sie juz buja na czworakach to napewno juz nie dlugo ruszy z kopyta,Szym tez nie wiedzial ze trzeba poruszac tez raczkami i ladowal tak samo jak Al.....

Jutro mam ta rozmowe w Fasie:baffled: bylam w piatek zeby powiedziec im ze przyjde ale bylo zamkniete a dzis m chyba nie bedzie mogl mnie tam zawiesc bo jest busy i nie wiem czy jak pojde tak z marszu jutro czy mnie przyjma:confused:.....
A w ogole wyslali to 22 grudnia a przyszlo mi jakos w tamtym tygodniu,najwyzej powiem ze przyszlo mi to w piatek albo dzis:cool2: i ze nie mialam jak ich powiadomic,ciekawe czy to łykna i jednak rozmowa odbedzie sie jutro:confused:

reklama
mary_mary Szymek na 4 godziny wypija około 240 do 300ml czasami nawet więcej:tak:a na brzuszku śpi co noc:-Dbo go wtedy brzuszek nie boli:tak:

za to mi łeb pęknie zaraz:wściekła/y:

O KURCZE!!! NO CO TY!!??!! SZOK!!!
A myślałam ze moja to głodomór ale widze że przy twoim synku to nie ma nawet co w konkury stawać... :shocked2::-D
hahahhaha - bo założyłam że wiecej niz ona maluch nie moze zjeść (o ja "blondynka") ;-)
Ahhhh, bo wszyscy mi mówią ze ta mója córka taka wielka i ze duzo je i wogóle... Co prawda w centylach sie nie mieścimy prawie od samego początku ale jakoś nei widze zeby była super spasiona - wygląda raczej duża w sensie starsza... :blink:
A zjada średnio od 130 do 165ml na posiłek co daje w ciągu doby średnio miedzy 700 a 800ml

MartaF
A możesz mi powiedziec jak on wagowo wygląda? Bo moja Sonia podobnie wiekiem do niego...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam.
Lubiczanko :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Za dużo D masz w domku :-D;-) Pomyliło mi się :baffled:

Gofry zrobiłam na śniadanie,troszkę płaskie wychodzą,no ale to Waffle Maker i robi faktycznie wafle,ale pyszne były.Dzieciaki zadowolone.

Dziś agencja ma przysłac jakiegoś plumbera,no i zamek w drzwiach na ogród mają wymienic bo od początku są zamknięte bo klucze ma jakaś polka,sprzątaczka,która powiedziała,że nie odda klucza jak jej nie zapłacą 20 euro :szok::-D
M wspomniał,że 5 stycznia mieliśmy zapłacic rent,a babka w agencji,że nic nie szkodzi i zapłacimy jak naprawy ruszą :szok::-D:-D

Moniadan
dzięki za pomysł co to może byc,zobaczymy co fachowiec z tym zrobi,najwyżej podpowiemy mu gdzie leży problem :sorry2:
W nocy nie było aż tak źle,dzieciaki spały do 9:30,ale mi nad ranem było zimno :sorry2:

Ewelcia mów kiedy macie czas i ochotę to się umówimy i albo możemy zrobic nalot na Lubiczankę,albo zapraszam Was wszystkie do mnie ;-)

Witam się i ja:-)
Dopiero kompa włączyłam, bo nie było kiedy, parnie wywieszone, Ania śpi:-). Obiad ma dopilnować.

Mała wczoraj przeszła samą siebie:szok:, ale tak pozytywnie. Usnęła o 18.30 i sapała do 2.30:-D:-D:-D, na śpiąco ją karmiłam i przewijalam. Wieczorem wybraliśmy się ze znajomymi na pizzę, jednak doceniam takie nawet krótkie wypady:-). Ania uwielbia zostawać z babcia a i babcia docenia te momenty z Anią.

Anineczko w nastepna niedziele to raczej nie,no chyba ze zmiana planow nastapi to dam znac....ale za 2 tyg jakby nie bylo takiej zimy jak wczoraj i moj m bedzie mila wolne(czasem jedzie na fuche) to nie ma sprawy....jestesmy chetni....wszystko jedno czy udo Ciebie czy do Lubiczanki,ale nie ukrywam ze do Ciebie mamy blizej:cool2::blink:
Ech u Was zimno na gorze a u mnie pralka zamarznieta juz ponad tydzien:wściekła/y: w lazience zimno jak w dooopie u murzyna bo grzejnika nie ma:wściekła/y: tylko taka dmuchawa wlaczamy ja sie mamy kapac.....jakos dajemy rade,ale my nie placimy za chate,wiec nie ma co narzekac;-)

reklama
Dziewczyny a propo do spotkania się na środku Irlandii to oznajmiam,że środkiem wyspy jest Hill of Uisneach :-D
środek Irlandii - Hill of Uisneach - pendragon w Irlandii - Onet.pl Blog

Asienko super,że mogliście sobie wyskoczyc na pizzę :tak:
Korzystaj z obecności babci jak najmocniej ;-)

Ewelcia jakoś się zgadamy ,co nie?
Za chatkę nie płacicie? To super sprawa i fakt nie ma co narzekać.
A wodę w ogóle macie?
No a ile masz do mnie km? Ty masz prawko?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry