ewelcia86
Szczesliwa mama:))
Witam!
Marta a na kiedy przewidujecie przeprowadzke do nowego gniazdka?
Anineczko gofry zrobione?
Lubiczanko ja Anineczki nie poznalam osobiscie ale jej meza tak i wiem ze to mily facet
fajnie ze Wam sie spotkanko udalo
mam nadzieje ze kiedys sie spotkamy....
Dogadamy sie z Anineczka i Was nawiedzimy w jakis piekny dzionek;-)....
Misia jak Al sie juz buja na czworakach to napewno juz nie dlugo ruszy z kopyta,Szym tez nie wiedzial ze trzeba poruszac tez raczkami i ladowal tak samo jak Al.....
Jutro mam ta rozmowe w Fasie
bylam w piatek zeby powiedziec im ze przyjde ale bylo zamkniete a dzis m chyba nie bedzie mogl mnie tam zawiesc bo jest busy i nie wiem czy jak pojde tak z marszu jutro czy mnie przyjma
.....
A w ogole wyslali to 22 grudnia a przyszlo mi jakos w tamtym tygodniu,najwyzej powiem ze przyszlo mi to w piatek albo dzis
i ze nie mialam jak ich powiadomic,ciekawe czy to łykna i jednak rozmowa odbedzie sie jutro
Marta a na kiedy przewidujecie przeprowadzke do nowego gniazdka?
Anineczko gofry zrobione?

Lubiczanko ja Anineczki nie poznalam osobiscie ale jej meza tak i wiem ze to mily facet
fajnie ze Wam sie spotkanko udalo
mam nadzieje ze kiedys sie spotkamy....Dogadamy sie z Anineczka i Was nawiedzimy w jakis piekny dzionek;-)....
Misia jak Al sie juz buja na czworakach to napewno juz nie dlugo ruszy z kopyta,Szym tez nie wiedzial ze trzeba poruszac tez raczkami i ladowal tak samo jak Al.....
Jutro mam ta rozmowe w Fasie
bylam w piatek zeby powiedziec im ze przyjde ale bylo zamkniete a dzis m chyba nie bedzie mogl mnie tam zawiesc bo jest busy i nie wiem czy jak pojde tak z marszu jutro czy mnie przyjma
.....A w ogole wyslali to 22 grudnia a przyszlo mi jakos w tamtym tygodniu,najwyzej powiem ze przyszlo mi to w piatek albo dzis
i ze nie mialam jak ich powiadomic,ciekawe czy to łykna i jednak rozmowa odbedzie sie jutro