reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam ;-)
Witam się i ja
No i stało się-cała 3-ka D smarkata...:-(...J nie znalazł żadnej apteki i w super valu zakupił vick vaporu-jak się go używa?
uciekam,bo tak jak u Monidan u mnie też krzyki-razy3:dry:
musisz smarować tą maścią plecki i klatkę piersiową:tak: ale Danielek jest raczej za mały na nią jest zbyt intensywna :-(
mój P też chory samrczy okrutnie i czuje się bardz źle biedak w takim stanie do pracy pojechał :no:

reklama
Witam:-)

Lubiczanko wszystkiego najlepszego:-D:-D:-D

Ania ucięła wczoraj komara jak Wam pisałam i dopiero o 2 się obudziła, zjadła, przewinęłam ją i pospała do 6. Potem stwierdziła, że chyba się wyspała i pora się pobawić i porozmawiać z rodzicami:baffled:. W końcu usnęła na chwilkę i potem dopiero o 9, na razie śpi. M też, bo się obudził, jak Ania zaczęła pokrzykiwać, żebyśmy wstali:-D

Dużo zdrówka dla wszystkich chorujących dzieciaczków
:-):-):-)

Misia ja i tak Cię podziwiam, że dałaś radę. Ania po prostu po 3 miesiącach stwierdziła, że piersi nie chce:-(, chociaż pokarm nadal mam. Więc je z butelki odciągane mamine mleko i znowu jest zadowolona, nie wiem, co jej się stało. No ale walczyłam z nią, ale tylko cierpiała i złościła się na mnie.

Witam ;-)

musisz smarować tą maścią plecki i klatkę piersiową:tak: ale Danielek jest raczej za mały na nią jest zbyt intensywna :-(
mój P też chory samrczy okrutnie i czuje się bardz źle biedak w takim stanie do pracy pojechał :no:
Wiem,że Danielek za mały jest-chodziło mi raczej o starszaków...A na ulotce wyczytałam coś o inchalacji-tylko,że jak ją zrobić maścią:baffled:A dla mniejszych dzieci jest jakiś odpowiednik vick'a-pamiętacie może nazwę-ja jak zwykle nie zapisuję nigdzie przydatnych mi informacji:zawstydzona/y:.Mężowi współczuję-niewesoło jest pracować w takim stanie:tak::-(
Marta,Asieńka-dzięki wielkie

Wiem,że Danielek za mały jest-chodziło mi raczej o starszaków...A na ulotce wyczytałam coś o inchalacji-tylko,że jak ją zrobić maścią:baffled:A dla mniejszych dzieci jest jakiś odpowiednik vick'a-pamiętacie może nazwę-ja jak zwykle nie zapisuję nigdzie przydatnych mi informacji:zawstydzona/y:.Mężowi współczuję-niewesoło jest pracować w takim stanie:tak::-(
Marta,Asieńka-dzięki wielkie
Snuffle Baby jest dla mniejszych :tak:ale też lepiej sprawdzić na opakowaniu czy to od urodzenia czy od 3 m-ca bo nie pamiętam :-( i tak jak dziewczyny pisały możesz też kupić Karvol wkłada się go do kontaktu i masz inhalacje :tak: a co do inhalacji vickiem to wydaje mi się że można wsmarować trochę w chusteczkę i z tej chusteczki wdychać :tak:

No i oczywiście wszystkiego najlepszego :-):-):-)

To Lubiczanka urodzinkima dzisiaj :-) w takim razie, wszystkiego Najlepszego
imgzn9.jpg

Moj M ma wyjazd sluzbowy :-(:-(:-( i wlasnie chcialam was zapytac, czy znacie jakas opiekunke ktora przypilnowala by mi Emme zebym mogla Eryka do przedszkola zaprowadzic itp na kilka godzin dziennie, moze ktoras z was chcialaby mi pomoc i sobie dorobic przy okazji, najlepiej ktos z Knocknacarry i ktos bez dzieci, bo moja maruda potrzebuje 100% uwagi

Aniaa jak Kacperek?
u nas noc lepsza, aczkolwiek Emka raz sie obudzila z placzem

Witam Mamusie :-) po strasznie długej nieobecności:zawstydzona/y: postaram się być od teraz na bieżąco;-)
gratuluję szczęśliwym mamom nowych Fasolek :tak:
wszystkim "pociągającym" - życzę dużo zdrówka:tak:
a Lubiczance - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :-)

u nas jakoś leci powolutku - Igor na szczęście zdrowy, je jak smok wszystko, co mu podam (a najlepsza jest zupka ugotowana przez mamę;-)), nie chce siedzieć, tylko stać, a mi przez to ręcę odpadają, bo utrzymać ponad 8 kilo nie jest łatwo. No i muszę się pochwalić:-) - 10 stycznia wyszedł pierwszy ząbek:-D

Witam:-)
Ja tak szybciutko bo muszę cosik zjeść i lecę po młodego do przedszkola,a dziś muszę wcześniej -na 12-tą muszę być u Dylana
.. Ponadto jeszcze kilka rzeczy wyszło w badaniu..:-(
Jak to?Co takiego?

Tichonku fajnie,że nawiązujesz nowe wiadomości.;-):tak:
Wiadomości to może nie,ale znajomości na pewno:-D:-D
Lubiczanko:Wszystkiego naj,naj!!!!
A to dla Ciebie:tak::
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=dePMU8R131s"]YouTube- happy birthday[/ame]

Witam
Moja Asia miala bardzo spokojna noc, o 1 jedzenie i potem o 7 , teraz od 8 znow spi:-D
lubiczanka -Snuffle Baby- jest dla maluchow od 3 m-cy wczoraj kupowalam dla Asi, a WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN
Misia - kobieto Ty sie nie zalamuj, karmilas i to jest najwazniejsze. Ja nie moglam wcale i tez to przezylam. Juz doszlam do siebie, ale jak pomysle to:-(:-(:-(
andziulina- witamy, witamy i gratuluje zabka
milego dnia wszystkim a chorym dzieciaczkom i doroslym duzo zdrowka:-D:tak::-D

reklama
Lecę,dziewuszki,odezwę się z mojego piątkowego miejsca pracy:-)Po drodze muszę jeszcze wpaść na pocztę,wrzucić list do SW,potwierdzający,że tak-jestem tu i tak-P nadal pracuje:tak:.Aaa..i muszę po receptę do przychodni wejść,bo moje wyniki wyszły wszystkie ok(morfologia,poziom cholesterolu,itp.,itd.),ale tarczycowe wykazały,że w tym momencie mam zbyt dużą dawkę leków,muszę zmniejszyć.W związku z tym new tabsy mam przepisane:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry