reklama

Mamy z Irlandii!!

Czesc mamunie.
Aniaa wspolczuje choroby Kacperka,trzymam kciuki zeby ton iebylo nic powaznego.
Moje dziecko wczoraj wieczorem odplynelo.Biegunki juz nie ma ale mial goraczke 38,8 i katar.Po zaaplikowaniu calpolu,pulmexu i otrivinu dzis wstal swierzy i rzeski.Ma tylko katar.zobaczymy wieczorkiem.
A ja mam juz wode!!! Zmywara chodzi pelna para ,pralka tez.Wlsnie ide wymienic zaladunek!

Ale fajnie:-D:-D:-D, cieszę się razem z Tobą:-). Mam nadzieję, że z Maksiem będzie dzisiaj ok

reklama
Mieszkam na doughiska to naleze do osredka na Mervue????
A wiesz moze jakie sa godziny otwarcia tego osrodka??
Dziekuje bardzo za pomoc i chec pomocy twojego M!
Czy moze moge zlozyc tak gdzie pisze Kamcia mieszkajac na doughiska???

A jeszcze pytanie. Skoro ja nie pracuje, nie mam zadnych dochodow to mam dawac wyciag z banku mojego O i zaswiadczenie ze moj O placi rent??? No bo ogolnie to moj O ponosi wszytskie koszty bo tylko on zarabia!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
musisz sie dowiedziec w jakich dniach i godzinach jes babeczka ktora ma twoj rejeon, ale wniosek ci dadza zawsze w recepcji, po co chcesz jechac az na shantalla jak nalezysz do Mervue i tam ci wszystko wytlumacza, my tak skladalismy u Mrs Michale i byla bardzo symatyczna i pomocna

to jak pojedziesz po wniosek, wez sobie 2 szt w razie pomyslki to zapytaj w jakie dni jest ktos z rejonu Dougisky
ja mysle na razie wez sobie wniosek i spokojnie wypelniaj i uwage poswiec synkowi bo on cie teraz potrzebuje, zalatwianie MC troche trwa

Ania, tak oczywisciei dajesz wszystko od meza, karty dostaniecie wy wszyscy tj ty maz i syn (jezeli wam przyznaja) ale wniosek sklada maz na swoje nazwisko bo on pracuje , a nie mysleliscie wczesniej zeby sie postarac?

Ostatnia edycja:
A ja dzisiaj sobie pospalam do 10,a corcia razem ze mna :-) Powoli cos ogarniam w domu, jakis obiadek i te sprawy,a popoludniu jade na zakupy, musze zaliczyc polski sklep i tesco. No tak...musze jakas liste zakupow zrobic, teraz mi sie przypomnialo. Bo bez listy, to wydam dwa razy wiecej kasy,a wszystkiego i tak nie kupie :-D

aaniaa jakis brzydki wirus musi to byc,pewnie na zoladku,skoro tak wymiotuje. Wyobrazam sobie Twoje zmartwienie :-( O tyle dobrze w tym szpitalu, ze mozesz byc razem ze swoim dzieckiem caly czas. Jak ja bylam kiedys z moja niunia tam, to dostalysmy "wlasny" pokoik, gdzie bylo lozeczko,szafeczka,fotel i rozkladane lozko dla mnie plus koce i poduszki. Bylam w szoku,ze tak dobrze maja to zorganizowane. A co do zaplaty, to takich malych dzieci chyba nie licza..My wtedy nic nie placilismy za Amandy pobyt. Swoja droga, zloz forme o mc. U nas maz tylko pracowal, ja nie, a i tak nam przyznali. Zycze zdrowka dla synka!!!I jestem pewna, ze to nic powaznego, tylko tak biedaczek sie meczy,wspolczuje.

aaniaa - ja składam na mervue koło kościoła. nie wiem, czy możesz składać tam, gdzie pisała Kamcia, ale pewnie też;-) jeżeli chodzi o mervue, to naszym welfare officerem jest Maureen Flaherty - przyjmuje w śr 10-11.30, czw 10-12 i pt 10-11.30. jak tam wejdzieś, to będzie stał ochroniarz i rozdawał numerki - poproś o numerek do maureen i czekaj, aż cię wywoła. dość szybko idzie - ostatnio byłam tam pół godzinki;-) babka jest miła, więc zobaczymy. i masz taką samą sytuację, jak ja - też nie pracuję i o na chciała wyciągi z konta męża, rachunki i wszystko, za co musimy płacić. a gdzie mieszkasz na doughisce? pewnie mijałyśmy się spacerując koło placu zabaw;-)
ja uciekam - czas na jakieś wyjscie na powietrze:tak:

ooo i jeszcze fryzjera musze zaklepac na za 2 tygodnie.
Do dziewczyn, ktore robia blond pasemka na odrosty...gdzie chodzicie??Ja zawsze u pl fryzjera na doughisce place 70e, jest gdzies taniej?

Andzulina to Ty nie jeste nasza dziolszka z Knocknaccary?? :-) ja myslalam ze ty gdzies tu mieszkasz
Aniaa o widzisz juz masz nazwisko urzedniczki i godziny, ale po wnioek mozesz isc w kazdy dzien

Larcia w salonie to juz raczej taniej nie znajdziesz, chyba ze u kogos w domu

My za Antka płaciliśmy,a byliśmy chyba ze dwa razy w szpitalu.Zawsze jedną dobę i płaciliśmy 60euro bo wtedy tyle wynosiła doba szpitalna.
Wiem,że za dziecko nie płaci się do 6 roku za dentystę,ale szpital raczej tak :sorry2:

No ja już po smear test,wyniki za 4 tygodnie :tak:

Larcia - ja robię u dziewczyny z doughski - która przychodzi do domu. i jestem zadowolona - zrobiła mi pasemka na moich czarnych włosach i wyszły:tak: wiem, że kilka dziewczyn z BB też korzysta z jej usług;-)
Moniadan - ano widzisz - nie jestem "od Was" ;-) ale często jestem u was, tzn u frog

Ostatnia edycja:
reklama
witam popołudniowo
Dziękuję Dziewczynki za życzenia:-):tak:dobrze mieć taką dużą"rodzinę":-D
Andziulina-miło Cię widzieć.Gratuluję postępów Igorka-no i ząbka oczywiście
Tichonek-miłego pilnowania-wielkie dzięki za piosenkę(bezbłędna)
Aniaaa-powodzenia,będę kcuki trzymać oby wszystko się jak najszybciej skończyło:tak:
Marta-a Tobie za miło spędzone przedpołudnie dziękuję:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry