reklama

Mamy z Irlandii!!

Dziewczyny nie wiecie moze ile sie placi za pobyt w szpitalu??? bo cos wyczytalam ze 193 E za dobe plus zabiegi medyczne:szok::szok: Ja nie pracuje, nie mam karty med ale moj O pracuje jest ubezpieczony. Ide dzisiaj jednak z moim Kacprem do szpitala bo nic sie nie polepszylo... tyle ze nie zwraca mazia a mlekiem. A i jeszcze "chrczy"...Tak jak by pluca albo oskrzela i odrywajacy sie kaszel. MASAKRA:-(:-(:-(:-(

reklama
Dziewczyny nie wiecie moze ile sie placi za pobyt w szpitalu??? bo cos wyczytalam ze 193 E za dobe plus zabiegi medyczne:szok::szok: Ja nie pracuje, nie mam karty med ale moj O pracuje jest ubezpieczony. Ide dzisiaj jednak z moim Kacprem do szpitala bo nic sie nie polepszylo... tyle ze nie zwraca mazia a mlekiem. A i jeszcze "chrczy"...Tak jak by pluca albo oskrzela i odrywajacy sie kaszel. MASAKRA:-(:-(:-(:-(
Z tego co kojarzę to dzieci raczej bezpłatnie są leczone :tak: ale rękii nie dam sobie obciąć :no: biedny Kacperek :-(:-(:-(

Może mnie któraś kopnąć w moje szanowne 4 litery??:sorry2: jak zasiadłam rano na kanapie tak się ruszyć nie mogę jeszcze w szlafroku siedzę :baffled:

Witam sie z rana
Ja wstałam i pojechałam ze znajomym do socjala pomóc mu pozałatwiac sprawy i juz wróciłam i nie wiem co ze soba zrobic..?
Pauletta ja wczoraj tez chodziłam w szlafroku do 13 :)
Lubiczanko 100 Lat!!!!!!
Miłego dnia słoneczko za oknem:)

Aniaa zycze aby choroba okazala sie niegrozna i szybko wrocili do domku
Jezeli nie pracujesz, a M jest ubezpieczony to powiiniscie dostac MC, nawet jesli zaplacisz za szpital, a bedziesz sie ubiegac o MC to mozesz poprosic o zwrot poniesionych kosztow

Paulletta
to dla ciebie
k070.gif
k070.gif
k070.gif

A mi swiadkowie Jehowy obudzili Emme :wściekła/y:

no wiec bierzesz wniosek z osrodka zdrowia, to zalezy od miejsca zamieszkania, Renmore, Balybane i tamte okolice to na Mervue, wypelniasz go i idziesz z tym wnioskiem do lekarza ktory chcez zeby cie leczyl, on musi go podbic i wypelniony oddajesz w osrodku, z tym ze trzeba miec kilka dokumentow np ile placisz za czynsz, zarobki, rachunki za prad , za paliwo jezeli twoj M dojezdza do pracy itp
Gdybys miala jakies trudnosci w wypelnieniu to moj M zajmowal sie takimi rzeczami oczywiscie jako wolontariusz i chetnie pomoze ;-)

sorki za chaotycznosc, ale Emka mi chodzi pod nogami i zjada kable i smieci

aaniaa - o kartę medyczną możesz się starać u social officera w "małym socjalu" - nie wiem, skąd dokładnie jesteś w Gawlay, ale ja mieszkam na doughisce i jeżdzę na mervue. musisz podejść, zabrać formę na MC i wypełnić (plus lekarz) i potem wrócić do tej babki z dokumentami tj. wyciąg z banku, zaśwadczenie o płaceniu rentu i wszystkie koszty jakie ponosisz... ona dokładnie Ci powie, co musisz dostarczyć. ja właśnie jestem na etapie załatwiania...
misia - nie załamuj się;-) ja postanowiłam sobie karmić Igora do conajmniej 6-ciu m-cy i co? jak byłam w PL to moje dziecię zbuntowało się na cyca i z dnia na dzień odrzuciło (a miał 3 m-ce). też to przeżywałam, ale jakoś się pogodziłam. a teraz wcina wszystko i jest bardzo zadowolony :tak:

reklama
Czesc mamunie.
Aniaa wspolczuje choroby Kacperka,trzymam kciuki zeby ton iebylo nic powaznego.
Moje dziecko wczoraj wieczorem odplynelo.Biegunki juz nie ma ale mial goraczke 38,8 i katar.Po zaaplikowaniu calpolu,pulmexu i otrivinu dzis wstal swierzy i rzeski.Ma tylko katar.zobaczymy wieczorkiem.
A ja mam juz wode!!! Zmywara chodzi pelna para ,pralka tez.Wlsnie ide wymienic zaladunek!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry