reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Ale fajnie:-D:-D:-D, cieszę się razem z Tobą:-). Mam nadzieję, że z Maksiem będzie dzisiaj ok
Dzieki.A Maniek jak narazie juz tylko smarka.
zaraz pokombinuję i spróbuję:)

Pochwal sie pochwal.A ja zapomnialam chyba ci zyczen zlozyc:-D

STO LAT!STO LAT!WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!

A ja jeszcze jedno pranie i jedna zmywara i amen.Wszystko zrobilam.Gore posprzatam jutro bo nie dalabym rady jeszcze 3 lazienek szorowac.Ale na dole w koncu glanz.

Dzieki.A Maniek jak narazie juz tylko smarka.

Pochwal sie pochwal.A ja zapomnialam chyba ci zyczen zlozyc:-D

STO LAT!STO LAT!WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!

A ja jeszcze jedno pranie i jedna zmywara i amen.Wszystko zrobilam.Gore posprzatam jutro bo nie dalabym rady jeszcze 3 lazienek szorowac.Ale na dole w koncu glanz.
sie teraz biedna naqcieszyć pewnie nie możesz tą wodą:tak:dzięki wielkie
i chwalę się

696911rr4hj9ysyr.gif

L u b i c z a n k o

Dzisiaj są Twoje urodziny,
świętuj ten dzień ze swymi ukochanymi.
Śmiej się i miej wiele radości,
niech szczęście zawsze w Twym sercu gości.
Byś chorób nie zaznawała,
wesołością przykład dawała,
by Twe marzenia się spełniały
i jeszcze więcej szczęścia dawały.
Żyj sto lat, a nawet więcej,
byle Cie nie opuściło nigdy szczęście.

Hej:biggrin2:

U nas po śniegu nie ma żadnego śladu od jakichś dwóch dni. Teraz za to zaczyna się prawdziwa irlandzka zima - deszczowa, wietrzna i chłodna:sorry2:

Tichonek ależ u Ciebie ostatnio atrakcji, nie mnie niż u Radzia w przedszkolu;-) Swoją drogą mam nadzieję, że jak Vicek pójdzie we wrześniu do przedszkola to i ja kogoś poznam i też się coś ruszy:happy2:

Anineczka a co tam za forum szykujesz?:blink: I który to taki przystojny lekarz? Może na GP uda się go wybrać:-p:-D

Margaritta jaka Ty szczęśliwa ostatnio, ale jak masz tyle powodów do radości to czemu by nie;-) Oby tak dalej i częstsze wyjścia z Szanownym:tak:

Aaniaa
dużo zdrówka dla Kacperka:tak: Oby to nie było nic poważnego, bo on jeszcze taki Malutki... :-(

Andzulina gratulacje dla Igorka i jego pierwszego ząbka:-)

Gastone dobrze, że wszystko powoli wraca do normy:tak: Biegunka Maxa mija i woda wróciła... hurra;-)

Justysiu
a ta biegunka u Julci nie trwa zbyt długo? Może warto przejść się z nią do lekarza i sprawdzić?:sorry2:

Misiu tak jak piszą Dziewczyny, nie załamuj się. Najważniejsze, że Ci się udało, a ile to mało ważne;-) Zobacz jakiego Dużego Chłopaka wykarmiłaś, bo Al do najmniejszych od początku nie należał i za to należą Ci się ogromne gratulacje:tak: Powiem szczerze, ze swojego punktu widzenia (matki karmiącej tylko piersią i to tak do ok. 18 miesięcy, zobaczymy ile jeszcze będzie trwało cyckanie Młodszego), że czasem chciałabym od tego móc odpocząć:sorry2: Poza tym fajnie, że tak łatwo Wam poszło przestawienie Ala na butelkę, bo u Vicka to było nierealne, a i odstawianie do najlżejszych nie należało, ale i tak uważam, że łatwiejsze niż nauczenie go samodzielnego zasypiania;-) Zobaczysz wszystko się na nowo poukłada i z czasem będzie o wiele łatwiej, a i tata będzie się mógł coraz więcej angażować, bo Al już będzie rozumiał coraz więcej:tak: Uśmiechnij się i głowa do góry, bo jesteś cudowną Mamą:-)

Mam nadzieję, że wszystko skończy się dobrze u KarolinyNicoli:happy2: Najgorsze, że ciągle nic nie wiadomo i jakby tego było mało, to jeszcze zęby mądrości nie mogły sobie znaleźć lepszego momentu na wyjście:sorry2: Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze i jak najszybciej wróciła na domu:tak:

Joannn dobrze, że w końcu ktoś poprawnie zdiagnozował tą przypadłość Patryka. Oby badania wyszły jak najlepiej i nie było zbędnych przeszkód w leczeniu:tak: No i fajnie, że doszliście do kompromisu w PL odnośnie podziału czasu na miejsca;-)

Jakbym o czymś ważnym zapomniała, albo pominęła kogoś to dajcie znać;-)

No to tak!
Troche sie teraz uspokoilam bo mlody wstal ,dalam cyca troche pokaszlal ale ladnie sie odbilo bez zadnego plucia i bez wymiotow, pogaworzyl, pousmiechal sie troche i teraz lezy grzecznie w wozeczku i zasypia. Zadzwonilam do Moniki Cudo i zapytalam czy moze jakis syrop wykrztusny na kaszel moge kupic i mu podac. To mi powiedzial ze nie mozna ale jezeli on jest pogodny i usmiechniety i nie ma goraczki to zebym narazie nie jechal do szpitala bo jak teraz zaczal kaszlec to moze sie oczyszcza i moze bedzie wszytsko dobrze. Brazowa mazia juz nie wymiotuje tylko jak sie naje to przy kaszlu pluje i wymiotuje. No i narazie obserwuje i zobaczymy jak to sie wszytsko ulozy.

moniadan o MC myslalam juz wczesniej ale to przeprowadzka to wizyty mamy i tesciowej to swieta i sylwester to mrozy i balam sie wyjezdzac z Kacprem na takie dlugie wyprawy i tak tylko odkladalam to na pozniej. Ale teraz to juz musze to zalatwic.

wogole to dziekuje wam wszystkim za zyczenia zdrowka i za pomoc przy MC. :tak::happy2:

gastone dla twojego szkraba tez zycze zdrowka:tak:

andziulina napewno sie gdzies mijalysmy a moze nawet z widzenia znamy:tak::-) Skoro tak blisko mieszkasz to moze sie na kawke kiedys umowimy???:-)

no i dla solenizantki LUBICZANKI 100 lat:-)

misia83_83 jak tam Alex?? zdrowy juz??

No Lubiczanko J ma niezły gust :tak::tak::tak:

Wolfia szykuję forum dla Portliszanów,w sumie mam już gotowe,ale mam jakiegoś stracha by upublicznić :baffled: Boję się że sobie nie poradzę z administrowaniem :-D

A lekarz to okulista w optyku na rynku,chyba GP nie ma szansy byc :-D
Aha jakbyś chciała to w aptece na rynku (nie pamiętam jej nazwy :baffled: ) są polskie kremy i inne z Ziaja :tak:

Aaniaa a powiedz ile dokladnie dni trwa to u malego?? no i dokladnie jak nie ma goraczki i juz jest lekka poprawa w samopoczuciu malego czyli sie usmiecha i gaworzy to poczekaj ...nie ma co paikowac...
ja wiem latwo sie mowi..ale spokojnie ..lepiej unikac szpitali i jechac tam w ostatecznosci ..

Aaniaa dobrze, że widać jakąś poprawę:tak:

Lubiczanko ładny i elegancki zestaw Ci fundnął J.:-)

Wolfia szykuję forum dla Portliszanów,w sumie mam już gotowe,ale mam jakiegoś stracha by upublicznić :baffled: Boję się że sobie nie poradzę z administrowaniem :-D

A lekarz to okulista w optyku na rynku,chyba GP nie ma szansy byc :-D
Aha jakbyś chciała to w aptece na rynku (nie pamiętam jej nazwy :baffled: ) są polskie kremy i inne z Ziaja :tak:
A mogę zobaczyć to forum?;-) Kto jak kto, ale Ty napewno sobie poradzisz z administrowaniem:tak: Kurcze podziwiam, że masz tyle czasu i tak go pożytkujesz;-)
Jeżeli to okulista w optyku to faktycznie marne szanse na GP:-p:-D
Wiem o której aptece mówisz, ale ja niespecjalnie używam Ziaji;-) Często obok niej przechodzę jak chodzę z dzieciakami na spacer, albo do polskiego sklepu:happy2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry