lubiczanka
Fanka BB :)
zaraz pokombinuję i spróbujęDasz jakąś fotkę?Może byc na właścicielce![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zaraz pokombinuję i spróbujęDasz jakąś fotkę?Może byc na właścicielce![]()
Dzieki.A Maniek jak narazie juz tylko smarka.Ale fajnie, cieszę się razem z Tobą:-). Mam nadzieję, że z Maksiem będzie dzisiaj ok
zaraz pokombinuję i spróbuję![]()

sie teraz biedna naqcieszyć pewnie nie możesz tą wodąDzieki.A Maniek jak narazie juz tylko smarka.
Pochwal sie pochwal.A ja zapomnialam chyba ci zyczen zlozyc
STO LAT!STO LAT!WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!
A ja jeszcze jedno pranie i jedna zmywara i amen.Wszystko zrobilam.Gore posprzatam jutro bo nie dalabym rady jeszcze 3 lazienek szorowac.Ale na dole w koncu glanz.
dzięki wielkie

I który to taki przystojny lekarz? Może na GP uda się go wybrać

Oby to nie było nic poważnego, bo on jeszcze taki Malutki... :-(
Biegunka Maxa mija i woda wróciła... hurra;-)
Powiem szczerze, ze swojego punktu widzenia (matki karmiącej tylko piersią i to tak do ok. 18 miesięcy, zobaczymy ile jeszcze będzie trwało cyckanie Młodszego), że czasem chciałabym od tego móc odpocząć
Poza tym fajnie, że tak łatwo Wam poszło przestawienie Ala na butelkę, bo u Vicka to było nierealne, a i odstawianie do najlżejszych nie należało, ale i tak uważam, że łatwiejsze niż nauczenie go samodzielnego zasypiania;-) Zobaczysz wszystko się na nowo poukłada i z czasem będzie o wiele łatwiej, a i tata będzie się mógł coraz więcej angażować, bo Al już będzie rozumiał coraz więcej
Uśmiechnij się i głowa do góry, bo jesteś cudowną Mamą:-)
Najgorsze, że ciągle nic nie wiadomo i jakby tego było mało, to jeszcze zęby mądrości nie mogły sobie znaleźć lepszego momentu na wyjście
Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze i jak najszybciej wróciła na domu
No i fajnie, że doszliście do kompromisu w PL odnośnie podziału czasu na miejsca;-)

:-) Skoro tak blisko mieszkasz to moze sie na kawke kiedys umowimy???:-)

Boję się że sobie nie poradzę z administrowaniem 

) są polskie kremy i inne z Ziaja 

A mogę zobaczyć to forum?;-) Kto jak kto, ale Ty napewno sobie poradzisz z administrowaniemWolfia szykuję forum dla Portliszanów,w sumie mam już gotowe,ale mam jakiegoś stracha by upublicznićBoję się że sobie nie poradzę z administrowaniem
A lekarz to okulista w optyku na rynku,chyba GP nie ma szansy byc
Aha jakbyś chciała to w aptece na rynku (nie pamiętam jej nazwy) są polskie kremy i inne z Ziaja
![]()
Kurcze podziwiam, że masz tyle czasu i tak go pożytkujesz;-)

Fiu,fiu...
To kiedy biżuteria będzie miała oficjalną premierę na swojej pani?:-)A J na pewno Ci ją dał po wczorajszym pokazie majtasów i koszulki z Tesco