reklama

Mamy z Irlandii!!

moniadan dzięki za kopniaka :-D:-D:-D chatka posprzatana porzadek w papierach zrobilam obiadek zjedzony a Witia uskutecznia popołudniową drzemkę:tak: muszę wyjść na ogród rozkręcić hustawkę ale jak widze tą pogode to mnie dreszcze przeszywają:baffled::baffled::baffled:

reklama
Fiu,fiu...:huh:To kiedy biżuteria będzie miała oficjalną premierę na swojej pani?:-)A J na pewno Ci ją dał po wczorajszym pokazie majtasów i koszulki z Tesco:-D
Kochana-z Lidla:tak::-)no niestety nie doczekałam się wczoraj-za twardy jest żeby dać mi wcześniej:dry:Ale za to milusio dziś z rana było:tak:.A oficjalnie pierwszy raz założę za tydzień w sobotę w godzinach ok.16-ej...tzn.jak się będę szykować na chrzciny swojego najmłodszego:-D
Anineczko-spokojna twoja śliczna głowa(wiem co piszę,bo sama widziałam),uda się ,uda...I może faktycznie dzięki temu będziecie mogły razem z Wolfią poznać "tubylców-Polaków"
Wolfia,Aniaa,i w ogóle Wy wszystkie-raz jeszcze wielkie dzięki:-)Chętne na mikro torcika zapraszam(nie mam takiej małej foremki i upiekłam w rondlu:sorry2::-D)

:-D:-D
Dzięki Lubiczanko.Mam nadzieję,że forum nie umrze śmiercią naturalną i Wolfia się zapisze i szepnie słówko swoim koleżankom z Portlaoise :sorry2:
No i mężczyźni też mają swój kącik tam,tak więc O może też wpaśc.
Forum jak narazie założyłam na darmowym serwerze,ale jak ruszy porządnie z kopyta to znajdziemy coś lepszego.
A pieczenie torta w rondelku :-D rondelek się nie zaczerwienił z gorąca w piecu?:confused:
Kiedy rodzinka przylatuje?

pauletta ja też przymierzam się do wejscia na ogródek :baffled:
Tylko po śmieci jakie wiatr wywiał mi z kosza :dry:

Mnie coś łeb ćmi :sorry2:

Zobaczysz,że jak Portliszanie odnajdą forum niebędzie potrzeby zmieniać czegokolwiek...Rondelek dał radę...Tylko najpierw musiałam rączkę odkręcić,bo zapewne ona za dobrze by tego procesu nie zniosła;-):-DA rodzinka ma przyjechać w środę wieczorkiem:tak:J będzie jednak po nich jechał,bo jego kolega ma jechać 2-im autkiem(niestety w naszym 6osób się nie zmieści:-().co do ogródka-nie będę komentowac co się w moim dzieje...Ale przed środa spróbujemy z J posprzątać

pauletta ja też przymierzam się do wejscia na ogródek :baffled:
Tylko po śmieci jakie wiatr wywiał mi z kosza :dry:
Ja już wróciłam :tak: myślałam że mi łeb urwie :szok: na szczęście rozpadało się dopiero jak skończyłam ;-) dobre i to ale za to mnie plecy bolą od tego schylania się aby te rury porozkręcać :baffled: i pełno gleby pod pazurami cholercia:sorry2:
Anineczka powodzenia na dworze ;-):tak:

06.jpg

Wszystkiego najlepszego lubiczanko !

Aaniaa.Cieszę sie,ze Kacperek lepiej się juz czuje:tak:I oby obyło się bez szpitala! Pozdrawiam:-)

a ja dzisiaj sie pakuje wiec tylko czytam:sorry2:

pierwsza wojna z nowymi sąsiadami zaliczona:dry:bo mamy naprawde bardzo duży parking(lubiczanka potwierdzi:tak:) a te pacany zastawiają nasz wjazd pod dom,wczoraj mój K nie mógł podjechać a dzisiaj ja z załadowanym bagażnikiem i w dodatku wiało i padało i co??zawalony cały parking,samochodów 8 nastawianych,podjechała koleżanka i zaraz sąsiad i tak sie wydarłam:crazy: ze w sekunde był wjazd wyczyszczony:sorry2:ja jestem bardzo cierpliwa ale do czasu:sorry2:

Lubiczanka apropo seksownych gatkow,to ja ostatnio zakupuje te mniej sexowne,tak zwane antygwalty :-D :-D:-DCisna mnie wszystkie inne wiec zakladam wysokie ciazowki,ktore z sexem nie maja nic wspolnego :-D:-D:-D Dobrze z J szybko kaze wszystko zciagac bo by mu sie pewnie odechcialo :-D:-D:-D jakby zobaczyl reformy:szok:

Lubiczanka apropo seksownych gatkow,to ja ostatnio zakupuje te mniej sexowne,tak zwane antygwalty :-D :-D:-DCisna mnie wszystkie inne wiec zakladam wysokie ciazowki,ktore z sexem nie maja nic wspolnego :-D:-D:-D Dobrze z J szybko kaze wszystko zciagac bo by mu sie pewnie odechcialo :-D:-D:-D jakby zobaczyl reformy:szok:
:-D:-Dale sie uśmiałam:-D:-D:-Dto teraz najlepiej tylko po ciemku:sorry2::-D

reklama
hihihi:-Dteż prawda...Pamiętam te czasy:tak:Choć ja w ciąży specjalnie kilka par sexowniejszych kupiłam, które teraz babci oddać mogę(jeśli o rozmiar chodzi,raczej nie o krój;-))
Dytko-dziękuję ślicznie
Marta-potwierdzam:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry