reklama

Mamy z Irlandii!!

Emili- z tego co wiem to nawet czwarta jestem! Wiem, ze z punktu widzenia rodzicow to kiepska sytuacja. Tymbardziej, ze z tego co wiem nie zostali poinformowani o zmianie nauczyciela. Bedzie mi ciezko przekonac ich do siebie, gdyz podejrzewam, ze nie beda zachwyceni kolejna zmiana. Mam jednak nadzieje, ze dadza mi szanse i ze spelnie ich- wasze oczekiwania:-)

reklama
witam się i ja :-) widzę, ze jakies spotkanko się szykuje, więc może i ja się wproszę, jeżeli można :sorry2:
aaniaa - jak Kacperek?
uciekam kończyć gotowac zupę dla małego, a potem do centrum;-)
miłego dnia i do później;-)

Witam sie niedzielnie:-)
Pogoda ladna slonko za oknem i mam tylko nadzieje ze chmury nie nadciagna.
Ja mam dzis busy day again i zajrze do was wieczorkiem ewentualnie dopiero jutro:-pMoj R wyjezdza jutro rano do PL wiec bede miala wiecej czasu na BB i inne babskie sprawy:-)

A skąd wiedziałaś że o Tobie :-D:-D:-D:-D oczywiście masz całkowitą rację:-D:-D:-D

No to nie zły zlocik się szykuje :-D:-D lubiczanko a pomyśleć że ty tylko ciuszki chciałaś oddać a tu się pospolite ruszenie zorganizowało:-D:-D:-D:-D każdy powód jest dobry na odwiedzinki :tak:
Andzulina no pewnie ze sie zalapiesz, jesli masz tylko ochote to czemu nie

Ja też mam dzisiaj dyżur poranny:-D:-D postanowiłam dać pospać mojemu P co by już całkiem doszedł do siebie po przeziębieniu:tak: w końcu kochająca żona jestem :-D:-D:-D

Tak mi do glowy wpadlo ze pewnie o mnie pomyslalas:-p i sie nie pomylilam;-):-). Ja tam chetna na nowe poznanie i zwiedzanie wiec sie jak najbardziej pisze:tak:
No ja nie spie od 9ej z tym ze o 3:baffled: mialam budzenie na przytulanie ktore nic nie dalo, ale butla pomogla w 30 sek:sorry2: Wiem ze juz nie powinnam ale czasem to mi ratuje zycie w nocy wiec jak chce to ma:confused:

Emili- z tego co wiem to nawet czwarta jestem! Wiem, ze z punktu widzenia rodzicow to kiepska sytuacja. Tymbardziej, ze z tego co wiem nie zostali poinformowani o zmianie nauczyciela. Bedzie mi ciezko przekonac ich do siebie, gdyz podejrzewam, ze nie beda zachwyceni kolejna zmiana. Mam jednak nadzieje, ze dadza mi szanse i ze spelnie ich- wasze oczekiwania:-)

Misia ty sie nie martw bo masz w sobie cos takiego ze w mig zjednasz sobie rodzicow i dzieciaczki:happy2:. Jestes energiczna, usmiechnieta i tryska od ciebie wielki poklad optyminzmu wiec oby do przodu:-) dasz rade:-D:-D:-D

Mamo-Ady welcome back!!!!

Oki zmyka robic salatke z kurczka i ananasa jakos chodzi za mna od wczoraj i salatka z selera tez e boje sie ze mi nie wyjdzie taka dobra jak mojej mamie:cool2:
Milego dnia kochane i do pozniej

Ostatnia edycja:
Dzien doberek!
Noc-STRASZNA! Kacper znow wymiotowala jakas brazowa mazia a pozniej zaczela mu leciec krew z noska. :-(. Ja juz nie mam sily... albo ze mna cos jest nie tak albo to ci lekarze jacys do d*** mowiac ze to przeziebienie! Je malo... ale go poje caly czas zeby sie mi nie odwodnil. A na dodatek chyba z nerwow stracilam pokarm:-(:-(:-(:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Tzn jeszcze cos tam leci ale jakies ostatki! Pozniej sprobuje sciagnac i zobacze ile go tam jeszcze jest!:wściekła/y::wściekła/y::-(:-(

Pozniej sie odezwe! Milego dnia!

Kurcze Aniaa no! A co Ci Cudo powiedziala? Mam nadzieje, ze to nic powaznego. I staraj sie myslec pozytywnie. Szkoda by byla wielka stracic mleczko juz teraz!

Frog-...no dzieki dzieki....:zawstydzona/y:

le fajna pogoda nie? My dzsiaj po garnitur jedziemy...zobaczymy jak nam to pojdzie!

Wlasnie wsadzilam szarlotke do pieca:-)

Mamo Ady i Fasolki- ciesze sie niezmiernie, ze znow do nas zawitalas!! No i prosze..jak ten suwaczek szybko tyka! JUz 6 cm!!!! :-)

A Alencjusz dzis skonczyl szacowne 7 miesiecy zycia!:-)

Pauletta-już nie mogę się doczekać owego ruszenia:tak::-)Zbieraj jak największą część Galwayanek i przyjeżdżajcie:-D
Misia-hmmm?Ty tutaj?tzn.że zajęcia w szkole odbywają się tylko w soboty?
Aniaaa-nie chciałam się nic wypowiadać na temat diagnozy tutejszych lekarzy,bo z całym szacunkiem,ale nie jestem do nich przekonana:-(.Ale mam nadzieję,że będzie lepiej...ściągaj ,ściągaj pokarm:tak:
MamoAdy-no witam-już się stęsniłam;-):-)jakoś tak brakowało mi tu Ciebie
apropos-Tichonek-gdzieś Ty?Anineczka po nocy szalała,więc rozumiem jej brak:-D

WITAJCIE DZIEWCZYNKI
Troche pozno ale komp byl zepsuty.
No wiec ja juz po, moj maly Aleksander urodzil sie 9.01.10 o 18.13, wazyl 3995 i mierzyl 52cm. Maly jest zdrowiutki, wczoraj odpadl mu pepuszek, daje popalic w nocy a ja walcze z popekanymi brodawkami i sie lzami zalewam ale nie poddaje sie.
A tutaj fotki mojego rozrabiaki
1.jpg
save.jpg

Lubiczanko- a i owszem. Zajecia tylko w soboty:-)

Jola- no nareszcie jestes!! Grtulacje serdeczne!! Olo piekny!! Kochane nozki:-) I jaki pulchniutki! Slodziaczek. :tak: Powodzenia z cycami zycze! Trzymam kciuki zeby sie udalo! Smaruj mlekiem i wietrz!!!

reklama
Pauletta-już nie mogę się doczekać owego ruszenia:tak::-)Zbieraj jak największą część Galwayanek i przyjeżdżajcie:-D
Zobacze ile da się zorganizować :-D:tak:
WITAJCIE DZIEWCZYNKI
Troche pozno ale komp byl zepsuty.
No wiec ja juz po, moj maly Aleksander urodzil sie 9.01.10 o 18.13, wazyl 3995 i mierzyl 52cm. Maly jest zdrowiutki, wczoraj odpadl mu pepuszek, daje popalic w nocy a ja walcze z popekanymi brodawkami i sie lzami zalewam ale nie poddaje sie.
Jola śliczny bobas super że w końcu nam go pokazałaś :tak::tak: już się nie mogę doczekać aż ja się rozpakuje;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry