Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)kurcze gdybyś nie mieszkała tak daleko to wzięłabym dla koleżanki :-(Witam błyskawicznie
autko-opelek zafira...7-mio osobowe:-)
Szukam mamusi córuni w wieku 2,3 latka...robiłam dziś porządki i szok-2reklamówy niezłych ciuszków po Dadzi nam się uzbierały(kiedy te dzieci rosną?)...Oczywiście bez żadnych opłat...poprostu nie mam co z tym zrobić
A gdzie ja się mogę przeprowadzaćpauletta a gdzie sie przeprowadzasz tzn w ktora dzielnice?
no jak myślisz 
Knocknakarra ofcourse 

tz. na ulicy nie dzielnicy

Fajnie jak mozna podyskutowac choc na takim poziomie z wlasnym dzieckiem bo gadanie do scian mi sie znudzilo

Albo naprzyklad pamietam jak moja mama plakala cala noc po tym jak zrobilam swoj pierwsy tatuaz. Powiedziala mi wtedy, ze pogadamy jak moje dziecko, ktore smarowalam oliwka, pielegnowalam kremikami nagle sobie trzepnie wielka dziare!
a tak po za tematem którą klasę będziesz uczyć bo mój syn jest w drugiej i mówi że będzie miał nową panią pokazywałam Twoją fotkę ale nie wie czy to ty Bo tamta pani okulary miała inne niż te na fotce
Ladnie, ladnie, to teraz wszystkie mieszkacie niedaleko siebie, a ja :-(
ale jak to stwierdził mój A - cyt. "będziesz mogła sobie wyjść na cały dzień, pospać do 10 i w ogóle zając się sobą..."
hehehheeee chyba nie wie, co mówi

oby się spełniły
:-)
;-)
;-))
) 2010 będziesz obchodzić święto
:-)
.No i mam nadzieję,że do jutra:-)