Mój szkrab skończył 5 m-cy jak pierwszy raz był na basenie.. W Clonmel jest brodzik i obok basen dla dorosłych, więc na zmianę z mężulkiem zajmowaliśmy się Patrykiem to trochę sami też popływaliśmy:-):-) W dużym basenie raczej nie pozwolą z takimi szkrabami pływac.. Zdjęc też nie można robic ale zanim się o tym dowiedzieliśmy - kilka fotek cyknęliśmyJoannn a powiedz mi jeszcze prosze ile miał Twój maluszek jak z nim zaczełaś na ten basen chodzić?I tak normalnie chodziliście gdzie wszyscy inni czy oddzielnie jakoś,bo ja się właśnie zastanawiam czy go zapisać na lekcje specjalne dla maluszków czy tak tylko żeby z nami chodził![]()
U nas słoneczko za oknem ślicznie dzisiaj świeci i chyba zbiore swoje leniwe pupsk... i na spacer z moją dzieciną ruszę![]()

Zapisz się może na 1 lekcję i zobaczysz czy Ci się podoba.. Dominik pewnie będzie zachwycony niezależnie czy to będzie w formie lekcji czy też Twoich improwizacji.. Patryk płakał jak pierwszy raz wchodzilam z nim do wody - już myślałam, że to początek i koniec wypadów na basen.. Ale delikatnie zanurzaliśmy się razem - tak się tulił, polewałam go wodą i mówiłam łagodnie aż mu się spodobalo
a na koniec plywał i śpiewał 

Czyżby zaczynało się chorowanie przedszkolne?Dostał Nurofen i leży,jak prawdziwy facet na kanapie i tv ogląda
A powiedz:Ile karnecik?I jak to wygląda:jak często można chodzić,na godzinę,więcej?
,no i trzy(a powinno być-po pierwsze): ja się strasznie wstydzę

????????? Nic porozmawiamy jeszcze o tym jak się spotkamy