Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam sie i ja.
Mam pytanko:Czy ktoraś z was byla u pani Gin na Terylańdzie w Galway chciała bym spytac jakie macie odczucia po wizycie?
Aaniaa..powiedz jak dzisiaj czuje sie Toj maluszek??? czy juz wieksza poprawa??

:-
Wrócił około 2:00,ale trzeba przyznać,że formie nie najgorszej
Teraz odsypia.
Czyżby zaczynało się chorowanie przedszkolne?Dostał Nurofen i leży,jak prawdziwy facet na kanapie i tv ogląda
Wiesz,to może nie tyle Antek potrafi niektóre rzeczy przemilczeć co po prostu jest zakochany w mamusi na całegoTo fakt mówi prawdę,ale umie jak prawdziwy facet co nieco przemilczeć,bo matce już nie raz by mówił "Matka kiedy ty urodzisz to dziecko"
coś czuję,że mamy podobny problem,choc go nie widac na zdjęciach![]()
Jak facet kocha taka prawdziwą bezwarunkową miłością,nie widzi żadnych wad u swojej ukochanej
Mój Radek jest tego przykładem
Często mówi,że ma najładniejszą mamusię ze wszystkich
Kochany jest i zapewniam wzrok ma orli
A takie rzeczy gada

Sama sobie wyhodowałam(no,prawie sama),na świat wydałam,super mężczyznę,który mi teraz komplementy prawi i kocha na całe życie:-)
Już ja dobrze wiem co i gdzie mam,a najbardziej to czego mieć nie powinnam
Zaniedbałam się strasznie
A powiedz:Ile karnecik?I jak to wygląda:jak często można chodzić,na godzinę,więcej?
,dwa: nie wiem czy dam radę,bo mój P to tak różnie z pracy wraca,nie wcześniej niż 17:30,a czasem i około 21-szej
i nie ma wolnych dni w tygodniu
,no i trzy(a powinno być-po pierwsze): ja się strasznie wstydzę
Z tego co wie to dla maluszków musi być woda ozonowana(zamiast chlorowanej),pytałaś jak tam jest?Może i mój Radek by się skusił,bo on kocha wodę,ale w wannie
,a urlop nad morzem w lipcu spędził na sucho
,płakał,że się boi bo zimna.Może w basenie dałby się rozkręcić
A napij się jak bąk
Jak przeczytałam Twojego posta,to jakbym o sobie czytała
Ja tu 2 lata samotna taka byłam,ciągle w domu z dzieckiem,mężo wieczorem wracał z pracy,dopiero niedawno się u mnie coś ruszyło
A i trochę dzięki temu forum:-)(dyta13,karolinanicola-pozdrawiam:-),pewnie niedługo jeszcze asienkę_r poznam osobiście
)Życzę i Tobie tego,bo wiem doskonale jak to jest:-(Może i Ty tu znajdziesz jakąś mamcię ze swojej okolicy.
,pomysłowość dziecięca nie zna granic
Musze tylko lekko chalupke ogarnac.Prawie ,z malym wyjatkiem.Briget miala majty wyszczuplajace-sciagajace a ja mam ciazowki typowe,miekie ,wysokie,z dodatkoweym podtrzymaniem na plecki i na dole brzuszka.;-)Gastone - antygwalty ?? tzn takie jak nosila Bridget Jones?
Lubiczanko - najlepszego![]()
![]()

Mam nadzieję,że dużą masz tę ulicę,a jak coś,to zawsze możesz się na większą przeprowadzić,żeby sobie poprawić humor...Tichonku he he i tak to jest,że synuś mamusi a potem zrobimy się zaborczymi teściowymi
Ale to fakt,komplement z ust syna jest cudowny.
Masz szczęście byc najlepszą z Radka wszystkich mam
Mój mi mówi,że jestem najlepszą mamą na całej ulicy![]()
Ale pod mostem nie mieszkacie?

Ale wiesz,że tym kołem trzeba kręcić,po założeniu na biodra?Bo samo założenie nic nie da...A co do koła ratunkowego,też takie posiadam,ale wpadłam na pomysł,że kupię sobie to:
![]()
Hula hop anionowe z cyckami,które masują i rozbijają tkankę tłuszczową![]()

Ty,to tak jak ja,trochę wypiję i już bym plackiem leżała na drugi dzieńtichonku bardzo bym chciała ale niestety nie mogejutro bym miała ciśnienie 180/130
![]()
,ciśnienie mi nie skacze,ale głowa słabiutka,oj słabiutka
Ale opić się jak bąk możesz przecież wszystkim,wodą,sokiem,czymkolwiek
Witam!
Ja o 3 jade do szpitala:-( Nie ma zadnej poprawy. O pierwszej w nocy po jedzeniu zwymiotowal wszystko prze kaszlaniu. Dzisiaj o 8 zwymiotowal troche ale nie przy kaszlaniu i poleciala mu flegma i tam troche kwri zauwazylam. Takze czekam az kuzym bedzie nas mogl zawiesc i jedziemy. On od razu pomoze nam sie dogadac bo ja i moj O w szpitalu tych jezykiem medycznym to slabo. Qrwa bez auta to jak bez reki. Juz bedziemy musieli kupic bo przychodzi taka sytuacja i zaczyna sie zastanawianie kto by mogl nas zawiesc.:-
-
-
-(
a co do basenu to ja sama bede chcialal chodzic z Kacperkiem ale jak bedzie troche wiekszy i oczywiscie zdrowy!
Jak wroce... o ile wroce i nas nie zatrzymaja... to dam znac!
Pa