reklama

Mamy z Irlandii!!

Dyta - masz tu kilka zdjęć z basenu;-) ta pani w czepku to instruktorka - z moim Igorem, który prawie całą głowę miał zanurzoną:szok:

Załączniki

• logo 089..jpg
    logo 089..jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 78
  • logo 113.jpg
    logo 113.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 62
  • logo 112.jpg
    logo 112.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 74
reklama
Witam sie i ja.
Mam pytanko:Czy ktoraś z was byla u pani Gin na Terylańdzie w Galway chciała bym spytac jakie macie odczucia po wizycie?

ja bylam i chyba nawet wspominalam Tobie o niej.. starsza babeczka po 50- ..wrazenia normalne..chyba u niej juz wiek i lata praktyki zrobily swoje bo bada mowi co i jak i wszystko na temat ..odpowieda na kazde pytanie..jakies glebszych wrazen na mnie nie zrobila ... nie jest stala lekarka ona dojezdza tu z Pl na te 3 dni wiec jakos tak dziwnie nie to co staly lekarz i ma wiecej pacjtek wtedy mozna miec do takiego wieksza pewnosc..
no i w nece nic o niej nie znalazlam zadnych opini.. jak o innych lekarzach z Galway. wiec i jakos zaufanie do niej mniejsze

Aaniaa..powiedz jak dzisiaj czuje sie Toj maluszek??? czy juz wieksza poprawa??

Witam!
Ja o 3 jade do szpitala:-( Nie ma zadnej poprawy. O pierwszej w nocy po jedzeniu zwymiotowal wszystko prze kaszlaniu. Dzisiaj o 8 zwymiotowal troche ale nie przy kaszlaniu i poleciala mu flegma i tam troche kwri zauwazylam. Takze czekam az kuzym bedzie nas mogl zawiesc i jedziemy. On od razu pomoze nam sie dogadac bo ja i moj O w szpitalu tych jezykiem medycznym to slabo. Qrwa bez auta to jak bez reki. Juz bedziemy musieli kupic bo przychodzi taka sytuacja i zaczyna sie zastanawianie kto by mogl nas zawiesc. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-(:-(:-(:-(

a co do basenu to ja sama bede chcialal chodzic z Kacperkiem ale jak bedzie troche wiekszy i oczywiscie zdrowy!

Jak wroce... o ile wroce i nas nie zatrzymaja... to dam znac!

Pa

Witam.
Melduję,że mnie szanowny wczoraj ani nie zaskoczył,ani tym bardziej,nie naskoczył:-DWrócił około 2:00,ale trzeba przyznać,że formie nie najgorszej:tak:Teraz odsypia.
A Radek jakąś gorączkę załapał,ma 37,8st.:dry:Czyżby zaczynało się chorowanie przedszkolne?Dostał Nurofen i leży,jak prawdziwy facet na kanapie i tv ogląda:tak:
To fakt mówi prawdę,ale umie jak prawdziwy facet co nieco przemilczeć,bo matce już nie raz by mówił "Matka kiedy ty urodzisz to dziecko" :-p:sorry2::baffled:
coś czuję,że mamy podobny problem,choc go nie widac na zdjęciach :-D:-D
Wiesz,to może nie tyle Antek potrafi niektóre rzeczy przemilczeć co po prostu jest zakochany w mamusi na całego:tak:Jak facet kocha taka prawdziwą bezwarunkową miłością,nie widzi żadnych wad u swojej ukochanej:happy2:Mój Radek jest tego przykładem:tak:Często mówi,że ma najładniejszą mamusię ze wszystkich:baffled::-DKochany jest i zapewniam wzrok ma orli:-DA takie rzeczy gada:-D:-D
To jest jedna z zalet posiadania syna:tak:Sama sobie wyhodowałam(no,prawie sama),na świat wydałam,super mężczyznę,który mi teraz komplementy prawi i kocha na całe życie:-)
dyta13:może powinnaś okularki nosić?:-DJuż ja dobrze wiem co i gdzie mam,a najbardziej to czego mieć nie powinnam:baffled:Zaniedbałam się strasznie:wściekła/y:A powiedz:Ile karnecik?I jak to wygląda:jak często można chodzić,na godzinę,więcej?
Kurczę,poszłabym,ale: raz:najpierw cenę poproszę:tak:,dwa: nie wiem czy dam radę,bo mój P to tak różnie z pracy wraca,nie wcześniej niż 17:30,a czasem i około 21-szej:wściekła/y: i nie ma wolnych dni w tygodniu:no:,no i trzy(a powinno być-po pierwsze): ja się strasznie wstydzę:zawstydzona/y:
A jeśli chodzi o basen dla dzieci,to myślę,że to super sprawa:tak:Z tego co wie to dla maluszków musi być woda ozonowana(zamiast chlorowanej),pytałaś jak tam jest?Może i mój Radek by się skusił,bo on kocha wodę,ale w wannie:baffled:,a urlop nad morzem w lipcu spędził na sucho:-D,płakał,że się boi bo zimna.Może w basenie dałby się rozkręcić:confused:
MartaF:baw się dobrze,należy Ci się:tak:A napij się jak bąk:-D
Kat_zuk:witaj wśród nas:tak:Jak przeczytałam Twojego posta,to jakbym o sobie czytała:sorry2:Ja tu 2 lata samotna taka byłam,ciągle w domu z dzieckiem,mężo wieczorem wracał z pracy,dopiero niedawno się u mnie coś ruszyło:tak:A i trochę dzięki temu forum:-)(dyta13,karolinanicola-pozdrawiam:-),pewnie niedługo jeszcze asienkę_r poznam osobiście:tak:)Życzę i Tobie tego,bo wiem doskonale jak to jest:-(Może i Ty tu znajdziesz jakąś mamcię ze swojej okolicy.
Pauletta:-D,pomysłowość dziecięca nie zna granic:-D
aaniaa:zyczę zdrówka dla Kacperka,ale się biedny męczy:-(A i Ty pewnie gorzej jakby to Ciebie dopadło:-(Trzymam kciuki,żeby szybciutko wrócił do zdrówka.
Ale się rozklikałam!

Ostatnia edycja:
Witam mamunie.U nas sloneczko swieci,chyba zaraz si wybiore na dlugi spacer:tak:Musze tylko lekko chalupke ogarnac.
Tichonek pooolecialas z tym kolkiem ratunkowym..

Gastone - antygwalty ?? tzn takie jak nosila Bridget Jones?
Lubiczanko - najlepszego :)
6443_64346443_17.jpg

Prawie ,z malym wyjatkiem.Briget miala majty wyszczuplajace-sciagajace a ja mam ciazowki typowe,miekie ,wysokie,z dodatkoweym podtrzymaniem na plecki i na dole brzuszka.;-)

o takie sexi majtki:-D:-D:-D

Załączniki

• art5100[1].jpg
    art5100[1].jpg
    8,2 KB · Wyświetleń: 40
margaritta tak, jest do jasnej i ciemnej cery. Smug nie zostawia zadnych, ale to tez trzeba miec juz jakas wprawe, zeby ich nie bylo. Ja mam taka sztuczke, ze po samoopalaczu, nakladam jeszcze zwykly balsam, wiec ten rozciera mi sie dokladniej. No i raz w tygodniu skrobanie ciala,zeby martwa skore zetrzec.

aaniaa powodzenia, trzymam kciuki za was

Witam.
Chłop pojechał do pracy no i ja też lecę zaraz do roboty,domowej :sorry2:

Tichonku he he i tak to jest,że synuś mamusi a potem zrobimy się zaborczymi teściowymi :-D:-D
Ale to fakt,komplement z ust syna jest cudowny.
Masz szczęście byc najlepszą z Radka wszystkich mam :szok::-D:-D:-D
Mój mi mówi,że jestem najlepszą mamą na całej ulicy :cool2::baffled::-D:-D
A co do koła ratunkowego,też takie posiadam,ale wpadłam na pomysł,że kupię sobie to:
189177.jpg

Hula hop anionowe z cyckami,które masują i rozbijają tkankę tłuszczową :cool2:

aaania powodzenia i oby Kacperek szybciutko wyzdrowiał

...Tichonku he he i tak to jest,że synuś mamusi a potem zrobimy się zaborczymi teściowymi :-D:-D
Ale to fakt,komplement z ust syna jest cudowny.
Masz szczęście byc najlepszą z Radka wszystkich mam :szok::-D:-D:-D
Mój mi mówi,że jestem najlepszą mamą na całej ulicy :cool2::baffled::-D:-D
Mam nadzieję,że dużą masz tę ulicę,a jak coś,to zawsze możesz się na większą przeprowadzić,żeby sobie poprawić humor:-DAle pod mostem nie mieszkacie?:szok::-D
...A co do koła ratunkowego,też takie posiadam,ale wpadłam na pomysł,że kupię sobie to:
189177.jpg

Hula hop anionowe z cyckami,które masują i rozbijają tkankę tłuszczową :cool2:
Ale wiesz,że tym kołem trzeba kręcić,po założeniu na biodra?Bo samo założenie nic nie da:-D:-D:-D
tichonku bardzo bym chciała ale niestety nie moge:no:jutro bym miała ciśnienie 180/130:baffled:
Ty,to tak jak ja,trochę wypiję i już bym plackiem leżała na drugi dzień:tak:,ciśnienie mi nie skacze,ale głowa słabiutka,oj słabiutka:sorry2:Ale opić się jak bąk możesz przecież wszystkim,wodą,sokiem,czymkolwiek:-D

reklama
Witam!
Ja o 3 jade do szpitala:-( Nie ma zadnej poprawy. O pierwszej w nocy po jedzeniu zwymiotowal wszystko prze kaszlaniu. Dzisiaj o 8 zwymiotowal troche ale nie przy kaszlaniu i poleciala mu flegma i tam troche kwri zauwazylam. Takze czekam az kuzym bedzie nas mogl zawiesc i jedziemy. On od razu pomoze nam sie dogadac bo ja i moj O w szpitalu tych jezykiem medycznym to slabo. Qrwa bez auta to jak bez reki. Juz bedziemy musieli kupic bo przychodzi taka sytuacja i zaczyna sie zastanawianie kto by mogl nas zawiesc. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-(:-(:-(:-(

a co do basenu to ja sama bede chcialal chodzic z Kacperkiem ale jak bedzie troche wiekszy i oczywiscie zdrowy!

Jak wroce... o ile wroce i nas nie zatrzymaja... to dam znac!

Pa

duzo zdrowka dla kacperka..biedactwo malenkie taks ie meczy...a ta krew to napewno z przelyku bo ma podrazniony tym kaszlem i wymiotowaniem..biedactwo..mialam tak w ciazy z Ewa tez krew ... a fuujj
no ale zdrowka zdrowka i jeszcze raz zdrowka.. no i oby dlugo was nie trzymali w szpitalu ..

no a jamam juz nalesniku pozmazone...szpinak zrobiony mmmniammm... ptaszysko siedzi w piekarniku... tylko jescze ziemniaczki ugotowac i obiadek gotowy..

moje dziecko nauczylo sie jesc w hiszpani nalesniki..a jak robilam w domu to blee bo nie lubi a tam posmakowal na targach o prosze mowi ze bardzo lubi...wiec mama robi..haha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry