reklama

Mamy z Irlandii!!

Gorzej jak mówi prawdę:baffled:I mi powie,np:ale ma pani ładny brzuszek,dzidzia tam jest:oo:,albo:po co pani kółko do pływania w pasie,przecież zima jest:eek:To się załamię i co?:-D
To fakt mówi prawdę,ale umie jak prawdziwy facet co nieco przemilczeć,bo matce już nie raz by mówił "Matka kiedy ty urodzisz to dziecko" :-p:sorry2::baffled:
coś czuję,że mamy podobny problem,choc go nie widac na zdjęciach :-D:-D

reklama
Tichonek
oczy.gif
gdzie to kolo o którym piszesz ???? widziałam na własne oczy nic takiego nie mialas przy sobie :dry:;-) poza tym ....masz strasznie podogne usposobienie-reszte olac:-p a szanowny juz wrócił,ze tak spytam:sorry2:
Może i wrócił,ale co najwyżej do pubu na jeszcze jedno piwo:baffled::-DPodejrzewam,że na czterech to się tak szybko nie wraca:-DW końcu to 30-te urodziny kumpla,to jeszcze chyba nie pora na powrót;-)
anineczko:bo to się pokazuje te zdjęcia,na których dolnej części nie widać:-D,o-fryzurę,na przykład:happy2:

Ostatnia edycja:
ale z was krejzolki!!!
sie naczytalam uffff godzine mi zajelo ale co mialam napisac to nie pamietam wybaczcie!!!!
no pamietam ze Sto lat dla Lubiczanki troszeczke tylko spoznione ale szczere :)
Misia trzym sie :) bedzie dobrze ja mojej w ogole nie karmilam najpierw poranione sutki mialam ze mi krew leciala a pozniej moja mala cyca za rzadne skarby nie chciala zlapac i tez sie napalakalam ze jestem beznadziejna matka i takie tam ahhhh szkoda gadac mam nadzieje ze teraz mi lepiej pojdzie

i co najwazniejsze Julci chyba przechodzi.... chyba..... bo robila dzisiaj jeszcze rzadkie kupki i to kilka ale juz lepiej bo zostawaly w pampku a nie na calej Julci.... dalam jej ta smecte..... i w ogole ona w dzien caly czas pogodna ladnie sie bawi nie marudzi tylko te kupki....

no nic zmywam sie bo i tak nie pamietam co mialam jeszcze napisac a drugi raz czytac to nie dam rady.....:zawstydzona/y:

Zmykam do wyrka i ja. W końcu nadrobiłam Was ale już nie pamiętam co miałam napisać:zawstydzona/y:( i ja też dziś powinkowalam nieco z M i siorą)
Pewnie jestem ostatnia no cóż lepiej późno niż wcale Lubiczanko najserdeczniejsze życzonka:-)
Spokojnej nocki, dużom zdrowka dla wszystkicch chorowitków
Lepiej się położe zanim mje dziecie wstanie:tak:

Zapomnialam się pochwalić! Od dzisiejszego wieczora mamy wode!!!!JUUUUUUPPIIIIIIIIIIIII!!!!

Ostatnia edycja:
Myśmy tylko interesy na boku kręciły:-D

:errr::-D:-DTo może podskocz z Antkiem do mnie,chłopak coś miłego powie i mi pewność siebie podskoczy?:-DGorzej jak mówi prawdę:baffled:I mi powie,np:ale ma pani ładny brzuszek,dzidzia tam jest:oo:,albo:po co pani kółko do pływania w pasie,przecież zima jest:eek:To się załamię i co?:-D

Dzień dobry wszystkim:-)
Tichonku ty nie przesadzasz z tymi kółkami do pływania troche?/:errr:
Widziałam Cie zaledwie dwa dni temu i patrz kurcze,ze nic takiego nie zauważyłam:no::baffled: A wogóle chciałam zapytać czy na siłownie i basen nie miałabyś ochoty pochodzić ze mną? Wczoraj wykupiłam sobie karnet na 4 mies,chciałam na rok,ale z tym chodzeniem to się może różnie skończyć:-D:-D Może karolinenicole namówimy jak już wyzdrowieje,bo wiem,ze miała ochote:tak:
Mam jeszcze jedno pytanko...
Czy któraś z Was chodziła z dzidzią swoją na basen? Pytałam,są specjalne lekcje dla maluchów,ale się nadal zastanawiam...Co wy na ten temat myślicie?Doradźcie mi prosze!:baffled:
Miłego dnie życzę:-)
PS>A małemu Kacperkowi dużo zdrówka życze:tak:

:-)witam

Szymon marudny całą noc a mamusia niewyspana:sorry2:

aania mój tez kaszle i ma katar ale u lekarza nie byłam bo nie chce zadnego antybiotyku,daje mu kropelki i wcześniej nurofen:tak:i juz jest lepiej:-)zycze zdrówka dla Kacperka

tyle nabazgrałyście ze zapomniałam co tam było bo w międzyczasie moje dziecię wstało:sorry2:
więc życze miłej soboty:-)u mnie będzie miły wieczorek bo K zostaje z dziećmi a mamusia idzie na urodzinki do sąsiadki(będzie ponad 20 osób:eek:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry