reklama

Mamy z Irlandii!!

Julia jeśli jest czerwone i swędzi to grzybica. :sorry2:
no właśnie niekoniecznie:sorry2: ja miałam taką samą sytuację i się okazało że to nie grzybica tylko tak jak pisałam odparzenie od nadmirnego pocenia :tak: także Julcia niech młody pobiega trochę bez kapci i wywietrzy troszkę te nóżki i bardzo dobrze że już mu nie nakładasz skarpetek na noc a jeżeli masz ciepełko w domu i dywany to niech nawet z gołymi stópkami go puszczaj na jakiś czas :tak: jak nie będzie przechodziło to przejdź się do lekarza:blink:

reklama
A ja niedawno wrocilam z zakupow, wykapalam sie i teraz M usypia corcie. Wynalazlam wkoncu cud samoopalacz, ktory nie smierdzi, ma ladny zapach. Bo zawsze, co sie wysmarowalam jakims, to po paru minutach czuc bylo taka eee stechlizne fuuj. A teraz kupilam sobie Loreal i polecam, odrazu jest przeciw celulitowi, takie 2 w jednym. A juz 3 raz sie wysmarowalam i naprawde skora nabiera ladnej barwy i nic nie smierdzi.

.
andziulina napewno sie gdzies mijalysmy a moze nawet z widzenia znamy:tak::-) Skoro tak blisko mieszkasz to moze sie na kawke kiedys umowimy???:-)
pewnie - zapraszam, kiedy tylko znajdziesz czas i chęci;-)

Witam wieczorkiem my dzis pracujemy nad kalendarzem Oliviera dla dziadków i pochwale sie wam kilkoma zdjeciami:) Jestem pewna że dziadkom sie spodoba prezent i bedą płakac ze wzruszenia:)
Zmykam bo zaraz odwiedzaja mnie znajomi:)
kamcia - zdjęcia super:tak: i pomysł z kalendarzem również. ja jestem na etapie tworzenia czegoś w stylu laurki:sorry2:

A ja wybrałam się dzisiaj na spacerek...:baffled: myślałam, że nie dojdę do domu. wózkiem majtało mi na wszystkie strony, wiatrzysko spychało mnie na boki. tragedia :szok: całe szczęście, że miałam mp3, to włożyłam sobie do uszu, bo oczywiście zapomniałam czapki...
dzisiaj wieczorkiem postanowiłam w końcu napić się jakiego drinka - po ponad rocznej przerwie...;-) mój A kupił mi wczoraj butelkę martini i wsadzil do lodówki, żeby się schłodziło. zapowiadał się miły wieczór. wykąpałam się, usiadłam przed tv i poprosiłam o drinka:-) no i co? A. wrócił z kuchni i z przepraszającą miną przyznał się, że zapomniał wczoraj wyjąć butelkę z zamrażalnika:szok: w związku z czym - mam lód w butelce:baffled: i tyle z mojego "drinkowania" :wściekła/y:

Heloł
Tak szybciorem bo siorka mnie wygania z kompa..:sorry2:

Wszystkiego NAJ dla Lubiczanki :-)

Gratuluję Igorkowi pierwszego zębolka :happy2: Adziulina ale Twój skarb sporo już waży..mój dopiero teraz przekroczył 8 kilosów ;-)
Kamcia - śliczna sesja
Tichonek - fajniusi przedszkolak..:tak:
Duuużo zdrówka dla wszystkich chorowitków :happy2:
Widzę, że nasze moderatorki wzieły się za kolejne dzieła internetowe..blogi, fora.. Powodzenia :-) KasiaIrlandka - fajny tekst: "okrutny los spełnił moje marzenie" :-D
Zmykam bo siorka stoi nade mną i jęczy..bo jutro idzie na studniówkę, więc dziś musi nadrobic czas w necie.. heh :-p

witam ponownie ;-)

lubiczanko droga masz racje w zupełnosci co do wyczynu wyjscia przy dzieciach:-Ddlatego niewazne na co i gdzie...wazne ,ze w ogole:-D

misia słońce... dla pocieszenia napisze Ci,ze to nasze pierwsze tu w Irlandii wyjscie odkąd Niki sie urodziła:sorry2: takze wszystko przed Wami;-) I tak wiem,ze caaały film bedę myśłała co u dziewczyn moich:confused::-D i powiem Ci po cichu,ze tez szlochalam jak dziewczyny me cyce olały :nerd:;-) i jesli coś pozyczonego trza z bizuterii to smialo sluze;-):-) pocztą moze:confused::-D

larcia a powiedz mi czy ten Loreal ma jaks wersje do ciemnej i jasnej karnacji? i nie masz takich smug bo wysmarowaniu sie?:confused: sie naoglądalam takich :cool2:

andzulina upsss:sorry2: a to peszek no:sorry2: moze postaw obok grzejników- szybciej pusci:confused::-D;-)

anineczka no nie mów,ze w kimę poszłaś :-p

Tichonku- przedszkolak na medal:cool2: a jeszcze pare m-cy temu sie ganiał z Niki wokół plotu a tu prosze jaki męzczyzna;-):-D

No to co... lampeczka winka;-)

Lubiczanko100lat!!!
Spoznione ale szczere:-):tak:......
{Prezent sliczny...

Anineczka forum bardzo przejrzyste i czytelne....oby znalezli sie chcetni do udzielania;-)
Wlasnie Carlow'skie forum zostalo wylaczone z powodu braku uzytkownikow a takze....madrego/przemadrego "wielkiego brata" Admina...

Julia ja mialam na lewej nodze takie czerwone i swedzialo mnie to...raz bardziej a raz mniej...bylam u dermatologa w PL dala mi jakies smarowidla i powiedziala ze to jest od butow... a ja faktycznie jakos przed tym kupilam buty...posmarowalam kilka razy buty wyrzucilam i jest git....
Moze Twoj synek tez ma od butow albo skarpet/ciapkow?

Kamcia fotki sliczne!

Wszystkim chorowitka zycze zdrowka:-):tak:

Dzis praktycznie caly dzien byla u mnie kolezanka a wczoraj byla piekan pogoda wiec spedzalam czas z malym a pozniej znajomi byli i siedzielismy do 23....

Teraz tez juz lece lulu bo zmeczona jestem kapeczke....

Dobranoc dziewczynki;-)

Margaritta ja spac? Eee nie :-D:-D
Przyjechał chrzestny Matta i tak posiedzieliśmy w trójeczkę,ale że ja nałogowiec to laptopa mam włączonego.:-D
Nie wiem czy dobrze zrozumiałam,ale ty z Tichonkiem byłaś sąsiadką?

Ewelcia no ja mam nadzieję będę sprawiedliwa,moderowanie tutaj dużo tolerancji mnie nauczyło :-D:-D
Dobrej Nocki i pamiętaj że ja też zapraszam na kawkę.

andziulina no ja bym na kaloryfer położyła napitek :-D:-D

Ostatnia edycja:
no właśnie niekoniecznie:sorry2: ja miałam taką samą sytuację i się okazało że to nie grzybica tylko tak jak pisałam odparzenie od nadmirnego pocenia :tak: także Julcia niech młody pobiega trochę bez kapci i wywietrzy troszkę te nóżki i bardzo dobrze że już mu nie nakładasz skarpetek na noc a jeżeli masz ciepełko w domu i dywany to niech nawet z gołymi stópkami go puszczaj na jakiś czas :tak: jak nie będzie przechodziło to przejdź się do lekarza:blink:
zgadzam sie ze to nie koniecznie grzybica to moze byc odparzenie albo przegrzanie!

A moj biedny synalek przestal zwracac tak mocno ale za to dostal taki kaszel odrywajacy i przy tym pluje, a po jedzeniu jak zaczyna kaszlec to tez zwraca. I katar jeszcze sie pokazal. Masakra jakas. Chyba jutro i tak wyladuje znowu na emergency ale nie z wymiotami a z kaszlem i katarem. Boje sie zeby to nie bylo jakies zapalenie pluc albo oskrzeli.:-( Boje sie o niego jak cholera.:-(Ale nie goraczkuje, tyle dobrze.

andziulina dziekuje za zaproszenie. Jak moj Kacper dojdzie do siebie to sie umowimy:-) a ja dzisiaj tez kupilam sobie pierwszy alkohol (bez alkoholu) znaczy sie Karmi bezalkoholowe ale narazie nie mam natchnienia ani weny zeby je wypic. Mysle caly czas o moim skarbku. :-(

Jutro wam napisze co i jak z Kacperkiem!
pozdowionka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry