reklama

Mamy z Irlandii!!

Ale wiesz,że tym kołem trzeba kręcić,po założeniu na biodra?Bo samo założenie nic nie da:-D:-D:-D
No tak wiem,ale to i tak chyba najmniej się wykonuje ruch w tym sporcie:confused:
No chyba,że są jeszcze inne cwiczenia w których się człek w ogóle nie porusza?:-D:-D

Ja się zabieram do obiadu jakbym chciała a nie mogła.
A tylko spaghetti do zrobienia :sorry2:
Ale wysprzątałam pokój zabawkowy i teraz nawet da się przejśc :szok:

MartaF coś wspominałaś o Ikea? Kiedy jedziesz?

reklama
tichonku tez prawda to opije sie soczkiem:tak::-D

zapomniałam sie pochwalić:-)dzisiaj była pierwsza próba zasypiania w dzień bez kołysania:-)położyłam Szymcia do wózka,dałam smoka,pieluche, włączyłam pozytywke i dziecię zasnęło:-)sukces

anineczka miałam w niedziele ale K nieskończył paneli kłaść,więc jade za tydzień

MartaF:dzielny Karmelek,buziaki dla niego
cmok2.gif

No tak wiem,ale to i tak chyba najmniej się wykonuje ruch w tym sporcie:confused:
No chyba,że są jeszcze inne cwiczenia w których się człek w ogóle nie porusza?:-D:-D
Można np.pograć w szachy,ale trzeba rąk używać:baffled:,albo pościgać się autem,no ale tam i nogi i ręce się już ruszają:-DTakie to sporty-niesporty:oo2:
Kat_zuk:niestety,jak wpisałam na NK:Katarzyna Stefaniuk,wyskoczyło mi 20 pań,w tym żadna z Dublina i nie udało mi się Ciebie znaleźć
smilie2.gif

Ostatnia edycja:
Witam się sobotnio(lepiej pózno niż wcale;-))
normalnie nie pamiętam co t ja chciałam...
Napewno raz jeszcze serdecznie za życzenia podziękowaćWam wszystkim i każdej z osobna:tak::-)
Tichonek-ale masz teraz fajnie w domku-faceci we wyreczkach(oby ten młodszy na dobre się tylko nie rozchorował:tak:)
Marta-przemyć mi jakieś ciacho z imprezki;-):-D
Gastone-całkiem gustowna bielizna:tak::-)-ale czy Ty już taki brzusio masz?
Anineczko-ja dziś też spaghetti zaserwowałam,a co?
Lecę bo z J chcemy zmienić autko i trzeba się porozglądać tu i uwdzie(czy też ówdzie:confused::baffled:).miłego popołudnia:cool2:

Gastone-całkiem gustowna bielizna:tak::-)-ale czy Ty już taki brzusio masz?
:

hehe takiego nie ale odziwo na dole mnie wybrzuszylo:-D pomimo iz wieksza kobitka jestem,to jednak cus rosnie.Dziwne z Maxem mialam brzuch dopiero w 7 miesiacu a tu:szok:Poza tym majciochy zaczelam nosic bo w tej ciazy strasznie mnie wszystko jakos uciska na dole,wiec staram sie nie nosic gatek normalnych bo mnie zawsze cos tam uwiera:wściekła/y:

Ale mam nerwy:wściekła/y: Wyszlam na spacer ,za zakret a tu jak nie lunie,i gradem po oczach.Ledwo do domu dotarlam.Parasol oczywiscie do smieci.I co rozebralam,siadlamna kanapie a tu slonce w pelni:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hehe takiego nie ale odziwo na dole mnie wybrzuszylo:-D pomimo iz wieksza kobitka jestem,to jednak cus rosnie.Dziwne z Maxem mialam brzuch dopiero w 7 miesiacu a tu:szok:Poza tym majciochy zaczelam nosic bo w tej ciazy strasznie mnie wszystko jakos uciska na dole,wiec staram sie nie nosic gatek normalnych bo mnie zawsze cos tam uwiera:wściekła/y:

Ale mam nerwy:wściekła/y: Wyszlam na spacer ,za zakret a tu jak nie lunie,i gradem po oczach.Ledwo do domu dotarlam.Parasol oczywiscie do smieci.I co rozebralam,siadlamna kanapie a tu slonce w pelni:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
hehehe:-Dale co racja to racja-wygoda przede wszystkim:tak:
No...a my autko wypatrzyliśmy i teraz musimy czekać do poniedziałku,wtorku na decyzję czy nam kredyt przyznają:tak:oby...:sorry2:

Lubiczanko a co za autko chcecie kupic?

A tak w ogole to Witam:-)
Czytam Was ale ne moge nadazyc:sorry2:
Szym dzis przechodzi samego siebie:baffled:
Wstal za 20 siodma-to norma tylko tyle ze nie poszedl na drzemke po 10 czy tak jak czasami po 11 tylko po12 i spal cale pol godziny....i od nowa koncert zyczen:baffled:.
Nawet zupy nie chcial...ale pozniej jakos troche zjadl...teraz zasnal mi na dworzu,znow pewnie pospi z pol godziny...
Lazienke musze ogarnac i nasza sypialnie...

Marta udanej imrezki:tak:
Gastone te majtochy to chyba takie pozadne antywlamaniowe co? ilez to facet musi sie nameczyc zeby moc je sciagnac:-D ale tak powaznie to liczy sie wygoda i dobre samopoczucie;-)

Dobra lece pozniej najwyzej poczytam wiecej

Witam
Olivier zadowolony po szkole bawi sie teraz chate wysprzatałam dekoracje posciągałam i od razu lepiej wiecej miejsca.
Zaraz bede sie wdrapywac na strych wiec jak zraz nie wróce to znaczy ze tam utknełam:)

aniaa współczuje mam nadzieje że bedzie lepiej:)

Misia jak tam w szkole...:) Dałas radę? i kto opiekował sie Alem?

zmykam

reklama
Hello
Moi panowie poszli karmic łabędzie i kaczki.Jedyny plus mieszkania na tym osiedlu,że do bajorka na piechotkę jakieś 10 minut :tak:

A ja idę polatac na mopie :cool2:

Lubiczanko powodzenia z zakupem auta.A jakie?
Bo ja nie wiem co chcę :baffled:
Mam miec przeznaczony budżet do 1000 euro bo na ucznia nie opyla się droższego kupowac,ale mam z M zupełnie odmienne zdanie :dry:
Ja chcę nie za duże i ładne :-D

Tichonku spanie też można uznac za sport :-D:-D
Ale to cwiczę co noc a kilogramów nie ubywa :no::baffled::sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry