reklama

Mamy z Irlandii!!

witam

a ja znowu odzwyczajam sie od spania:baffled:mały pospał od 23 godzinke,potem zjadł i wstał znowu za godzinke:baffled::-(a od 3 zero spania:no:więc oczy mam na zapałkach:sorry2:
samochód K niezapalił więc zabrał mój:-(dzień zaczyna sie świetnie
joannn jakbym mogła zapomniec o tobie i sofik no!!!:dry:
ja byłam na urodzinach gdzie było ponad 20 osób i sie pomieścili a lubiczanka ma jeszcze większy dom:-)oto dowód
e356309b4b.jpg

miłego dnia:cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry...
Tydzień zapowiada się fantastycznie i oby:dry:...Danielek obudził się dziś o 5-ej na cycuszka i dopiero teraz tak na obre-a zasnął przed21-szą(walczył jak mógł,żeby nie usnąć:dry::baffled:;-)).Dwa starsze D jeszcze śpią:szok::-)...Czegóż chcieć więcej:-D
Misia-duże brawa dla Twoich Panów i dla Ciebie też-za skutkujący instruktarz:tak:
Marta-a gdzie spaliście?W starym domku pewnie?Przeprowadz się to se Szymuś pośpi(oby):blink:
A ja zmykam,bo śniadanióweczki trzeba czymś dzieciom wypełnić:-p:tak::-)

w starym bo K dopiero wieczorem łóżka poskręcał:tak:ale dzisiaj juz chyba bedzie gotowe,musze łóżeczko zawieźć tylko mały nie chce w nim spac:baffled:bo matka go do łóżka przyzwyczaiła(chciałam wygody to teraz mam!!!)

Dobryj dzień:-)
Cały weekend przeleniuchowałam:baffled:Tzn.przesiedziałam w domu,ale w domu to zawsze się coś znajdzie do roboty:tak:Trochę sprzątałam,trochę gotowałam i takie tam:tak:Siedzieliśmy w domku,bo Radek cosi cherla,gorączka na szczęście poszła w zapomnienie.Do przedszkola go puściłam,ale czy coś więcej się z tego nie rozwinie to się zobaczy.
Jola24,Welcome back!Oluś słodziaczek jak się patrzy:tak:
Mamo_ady,Ciebie też welcome.Mówisz,że masz prawdopodobnie siusiaka w brzuchu?:-DTo super,niech rośnie na pociechę diewuchom;-)
Misia:Gratulacja dla A.,że tak super sobie poradził z młodszym A.Ale najbardziej to chciałabym zobaczyć Ciebie leżącą pod drzwiami i wydającą dyspozycje co i jak:-D
MartaF:ale hurma:-DMusiało być wesoło:happy2:
aaniaa:biedny ten Twój synuś:-(Jak na moje oko to też nie wydaje mi się,żeby to mogło być przeziębienie:no:Prędzej stawiałabym na jakieś kłopoty z mleczkiem.Mam nadzieję,że pomalutku dojdzie do siebie.Daj znać co i jak!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry