reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
lubicznka całe szczęście ze w nocy nie ujada,bo potrafi:baffled:

tichonku a było wesoło i głośno,musieliśmy sie przekrzykiwać:sorry2:współczuje sąsiadom bo muzyka też była głośna:-)

hey
zglaszam sie,ze jestem i uciekam. Kompletnie sie dzis niewyspalam, Amanda co chwile w nocy ujadala "sok sok ", a ja mowie "nie, masz wode, koniec picia soku w nocy" i wyk i ryk i tak chyba z 20 razy w ciagu nocy. Tak sie nawstawalam do Niej, ze wkoncu wzielam ja do siebie do lozka, a i tak swoje serenady spiewala o sok. Ja tez bylam takim pijakiem do 5 roku zycia, mojej mamie do dzis sie sni jak wolam po nocach "piiiiiiiiiic mama piiiiiiiic". No i ba!Ja mam to samo z corcia!I najlepsze,ze corcia mojego brata tez odziedziczyla to po mnie hehe.

hey
zglaszam sie,ze jestem i uciekam. Kompletnie sie dzis niewyspalam, Amanda co chwile w nocy ujadala "sok sok ", a ja mowie "nie, masz wode, koniec picia soku w nocy" i wyk i ryk i tak chyba z 20 razy w ciagu nocy. Tak sie nawstawalam do Niej, ze wkoncu wzielam ja do siebie do lozka, a i tak swoje serenady spiewala o sok. Ja tez bylam takim pijakiem do 5 roku zycia, mojej mamie do dzis sie sni jak wolam po nocach "piiiiiiiiiic mama piiiiiiiic". No i ba!Ja mam to samo z corcia!I najlepsze,ze corcia mojego brata tez odziedziczyla to po mnie hehe.
moje dzieci tez po nocy piją:baffled:jak na stoliczku nie ma picia nie zasną-małe bestyjki:dry:

Hello
Witam wszystkie Panie.

Ja juz ponad 2 godz. na nogach, co dziwic nie powinno...:zawstydzona/y::baffled: Ale tak sie w Polsce rozpuscilam (czyt. rodzice i babcia mnie rozpuscili), ze przed 9.30 (rekord: 11.15) nie wstalam nawet jedna noga i myslalam, ze teraz bede miala wielki problem. Na szczescie nie jest zle.
Za to Ada w Polsce lekko przesadzala i budzila sie nawet przed 7:szok: No i biorac pod uwage roznice czasowa, mialam juz czarne wizje, ze o 6. bede ja musiala blagac, zeby dala mamusi pospac jeszcze 5 min:sorry2: Uffff

Teraz ide suszyc wlosy, bo niedlugo wybywamy na mega-zakupy. Z lodowki echo sie wyprowadzilo a obiad sam sie nie wyczaruje...

No to milego dzionka i do uslyszenia pozniej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry