reklama

Mamy z Irlandii!!

Normalnie jestem z siebie dumna:-D:-D:-D zabrałam się za redukcję szaf :tak: u małego odłożyłam to co za małe a te lekko zniszczone rzeczy do wora a u siebie zrobiłam szczere rozliczenie i wyszły mi razem z rzeczami małego 2 duże worki :szok: teraz muszę m zatrudnić aby to wywiózł do charity box :tak: ale tak jakoś lluźniej mi się w szafie zrobiło choć co do niektórych rzeczy to miałam sentyment ale wiem że ich już w życiu nie założę to trzeba było decyzję podjąć:sorry2:
jesteś dzielna-ja zawsze jak robie w swojej szafie porządek to mam zamiar pozbyć się mnustwa rzeczy...koniec końców może jakąś bluzeczkę co najwyżej odkładam do wyrzucenia:zawstydzona/y:
A ja wiedziałam,żre to będzie dobry tydzień:tak:Zadzwoniła do mnie babaz councila,że dziś przyjdzie-bo staramy się o domek socjalny:tak::-D:-D:-D-jestem pod takim wrażeniem,że cała wypowiedz jest conajmniej mało stylistyczna-ażeby nie powiedzieć-dno

Ostatnia edycja:
reklama
Hej
Wpadlamsie szybko przywiac bo nadal cos z organizacja mam problemy. Puki co jestesmy po spacerku i maly ludzik spi:-)
dziewczynki wiem ze pewnie nie raz to walkowalyscie ale nie wiem gdzie szukac a chcialam sie zorientowac o co moge sie ubiegac dla malego oczywiscie o child benefit wiem ale calej reszcie nie mam pojecia gdzie i co. No nie wiem jak sie zabrac za paszport irlandzki. Maly jest zarejestrowany i czekamy na \pps. \zeby nie zasmiecac moze ktoras moglaby mi na priv napisac jesli cos wie o tym ulatwi mi to zycie. Dzieki:-)

aaniaa mój Szymek właśnie sie najadł i zakaszlał i zwrócił większą część i troche jak mu sie odbiło więc możliwe ze to od przeziębienia:tak:długo nie jadł i zjadł za dużo na raz:tak:wcześniej jak jadł po 60ml to nie zwracał

Dzien doberek :-)
Dzis taka piekna pogoda wiec spacerek i kawusia na chalpkach zaliczona. Moj szkrab poza drobna niesubordynacja nie narobil wiekszych szkod;-)Teraz sobie smacznie spi a ja wietrze chatke bo strasznie duszno nie ma czym oddychac. Jestem tak zadowolona z tego naszego apt. ze modle sie by nie zaczeli sie czepiac o antene bo wtedy kicha i trza szukac znow cosik:baffled:

Witam się i ja:-)
frog - to nie ma co czekać i zastanawiać się nad drugim bobaskiem. popieram R :tak:

Powiem ci ze mam mieszane uczucia z jednej strony chcialabym drugie dziecko a z drugiej strony chcialabym isc do pracy do ludzi. Ja wiem ze mam was na BB i nasze spotkanka ale to nie to samo a do tego czuje ze troche sie uwsteczniam - jesli mnie rozumiecie:sorry2: Wiec sama juz nie wiem co mam robic. Czas pokaze:tak::cool2:

Normalnie jestem z siebie dumna:-D:-D:-D zabrałam się za redukcję szaf :tak: u małego odłożyłam to co za małe a te lekko zniszczone rzeczy do wora a u siebie zrobiłam szczere rozliczenie i wyszły mi razem z rzeczami małego 2 duże worki :szok: teraz muszę m zatrudnić aby to wywiózł do charity box :tak: ale tak jakoś lluźniej mi się w szafie zrobiło choć co do niektórych rzeczy to miałam sentyment ale wiem że ich już w życiu nie założę to trzeba było decyzję podjąć:sorry2:

Ja wczoraj robilam porzadki w szafie u mlodego a w zeszlym tyg u siebie i tez wor ciuchow do wywiezienia czeka, i troche szkla ale poczekam do soboty co by przed samym przyjazdem tesciowej wszystko uprzatnac:-p

Oki skoro mlody spi to ja zlape drzemke bo dzis odwiozlam meza na lotnisko wiec w sumie spalam jakies 3 godz. bo jak wrocilam mlody buszowal i zasnal kolo 7ej po butli mleka i pospal do 9ej. A wczesniej przed lotniskiem zaliczylam tylko godzinke snu. Padam na twarz a juz po 3 kawach jestem:dry:

Misia gratulacje dla Ala i Arona za pieknie przeprowadzona operacje "usypianie" a swoja droga tez chcialabym cie zobaczyc w tych drzwiach lezaca na podlodze z instruktarzem dla tatusia:-D:-D:-D. Najwazniejsze ze pierwsze lody miedzy facetami zostaly przelamane a i ty teraz bedziesz spokojniejsza.

Kamcia zycze spokojnej podrozy i mile spedzonych chwil w PL. Troche zazdroszcze ci wyjazdu coc sama zrezygnowalam z dzisiejszego wylotu.

Ostatnia edycja:
reklama
witam..

laski mam pytanko do mam ktore lataly same z 2 dzieci?? oczywiscie chodzi mi o nasze slawne linie..powiedzcie czy nie bylo problemow ze tylko 1 dorosla osoba na 2 dzieciaczkow???

. wiem, że w PL są mleka dla dzieci ulewających (chyba Bebilon), ale czy tutaj mają, to nie mam pojęcia. mój jest na Aptamilu i nie mieliśmy żadnych problemów. powodzenia!!!

polski Bebilon to samo mleczko co Aptamil...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry