reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
na jedno niemowle musi byc jedna osoba dorosla, tzn na dziecko ktore ma darmowy przelot i siedzi na kolanach, no bo przeciez nie beda dwa niemowlecia siedzialy u jendej osoby
Didi a dokad sie wybierasz i kiedy?

polski Bebilon to samo mleczko co Aptamil...

wiem ;-) ale chodziło mi, że Bebilon ma kilka odmian swojego mleka, min. dla dzieci ulewających (dokładnie to Bebilon AR przeciw ulewaniom) ale nie spotkałam się w IRL z taką odmianą Aptamilu (jedyne co mają, to mleko dla tzw. głodnych dzieci)

a ja pojechałam dzisiaj do centrum kupić małemu coś do kąpieli i co? wróciłam z torbą ciuchów :sorry2: a płynu nie kupiłam... ale mój A wybaczył mi, jak zobaczył co kupiłam i za ile ;-) najlepszy był dresik Adidasa za 10E:tak: trafiło mi się;-)
idę chyba ogranąc chatkę, bo teściowa jutro przylatuje...:sorry2:

Sofik-a po kiego grzyba on tyle razy przychodził?Babka powiedziała,że teraz muszę czekać jakieś 6mies do roku:baffled:ale na co-decyzję czy już domek...nie wiem:confused:

sprawdzac czy sie cos nie zminilo... czy M dalej zarabia tyle ile bylo w aplikacji czy dalej mieszkamy sami... blablabla
Na decyzje kiedy dom - chyba ktorzy w kolejce i gdzie sie o dom starsz...
My załatwialismy przez organizacje ktora zajmuje sie domami w okolicach duzego miasta czy do okola Clonmel(male wioski)... wiem ze jak bym sie starała do Clonmel to z 3-5 lat mi powiedziala a tak 2 lata do wprowadzenia, po 1,5 roku sie dowiedzialam zemamy dom...

nawet nie mam jak z wami popisac, normalnie...

Dzis FILIP postawil samodzilnie 3 kroczki :-):-)

teraz M meczy sie bo Filip niechce spac, Moja mama zadzwonila i go obudzila:sorry2::-( i teraz spac juz niechce :baffled:

Wiec teraz moja kolej - a zaraz M jak Milosc - myslam ze dzis jzu koniec ze juz pojdzie spac a tu telefon i masz , powtorka z rozrywki :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry