reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Ej kobiety powiedzce mi czy to możliwe aby mojemu Wiktorkowi jeszcze wychodziły jakies zęby:szok::szok::szok: od jakiegoś czasu znowu wszystko do buzi pcha na potegę ślini się dzisiaj to już przeszedł samogo siebie nawet mnie chciał gryźć jak nie miał nic pod ręką a żeby mu do buźki zaglądnąć i policzyć zęby graniczy z niemożliwością:baffled::sorry2: P nie chce tego zrobić bo jak twierdzi potrzebuje wszystkich palców do pracy i nie chce ryzykować:sorry2::dry: a ja mam niezły orzech do zgryzienia:blink:

Hejka mamusie:-)

Andziulina no no niezle Ci sie trafilo:tak:nastepnym razem ide z Toba:-D
Sofik gratulacje dla Fi dzielny chlopczyk, moj jak narazie stoi i sie trzyma:baffled::-Dnie wie jeszcze po co sa nogi:-D
Pauletta na zebach to ja sie nie znam wiec nie pomoge:baffled::sorry2:

Tabasia hop hop co u Ciebie i Alexa????
Misia jak sobie dzis chlopcy radza? mam nadzieje ze obylo sie bez instruktazu i super jak wczoraj

A mi sie cos chce i sama nie wiem co:baffled:zjadlabym cos dobrego ale coby nie tuczylo zabardzo bo powracam do silowni i malej dietki:tak::cool2:no i basen kilka razy w tygodniu - mam nadzieje ze mi sie to uda;-)

Aaaaa byla mowa cos ostatnio z tydzien temu o listach z child benefit, no to ja sie pochwale ze dostalam dzis:tak:z data.....25.12.09:baffled::szok::wściekła/y::no:

Ostatnia edycja:
moje dziecię dopiero zasnęło,calutki dzień zero spania:szok::baffled:

sofik gratki dla Filipka:tak:tylko patrzeć jak podrepta:-)ahhh sie stęskniłam za nim:sorry2:

pauletta ja latałam z córą poniżej 2 roku i nigdy za bilet niepłaciłam:no:

didi ja ja leciałam pierwszy raz do Irlandii to właśnie z dwójką maluchów,Oliwka smacznie zasnęła a Damian latał po całym samolocie:sorry2:

ewelcia powtórki powinny być tak samo jak brzyduli o 7 rano irlandzkiego czasu:tak:

sofik gratki dla Filipka:tak:tylko patrzeć jak podrepta:-)ahhh sie stęskniłam za nim:sorry2:

:tak:

jak bedziesz juz na swoim to daj znac , przyjade :-) do Was!!!

Sofik gratulacje dla Fi dzielny chlopczyk, moj jak narazie stoi i sie trzyma:baffled::-Dnie wie jeszcze po co sa nogi:-D
i sie ciesz!!! bo ja mam juz dosc:-p

Pokaze Wam jak Filip biega jeszcze nie sama ale jakie ma tempo

[video=youtube;xxEn4wjoGwc]http://www.youtube.com/watch?v=xxEn4wjoGwc&feature=player_embedded[/video]

dziekuje kochane!!!! mam nadzieje ze teraz juz tylko z gorki :-)

Ciao dziewczynki!

Agusiek- dzis ja kladlam Ala spac bo A idzie na noc do pracy wiec go nie meczylam.

Bylismy dzis pol dnia w miescie. Najpierw pojechalismy po gajerek i ....:szok: szok! Wyobrazcie sobie, ze w ofercie kupilismy 2 garnitury oraz 3 koszule i 3 krawaty za 199e! Super cena prawda!!? A bedzie mial gajerow do konca zycia:-D Moze sobie zmieniac koszula, krawaty...jak mu sie bedzie podobalo:-D

Potem pojechalismy do centrum. Kupowalam materialy do szkoly bo slecze nad przygotowaniem zajec na sobote. Caly stol zawalony konspektami. Staram sie wymyslec fajne, ciekawe zajecia, zeby sie dzieciakom podobalo!!:tak::-) Zaczyna to juz nabierac ksztaltu wiec mysle, ze bedzie fajnie:-)

No i to chyba tyle....Wiecej nic ciekawego sie nie dzialo...:baffled:

Jakies wiesci od Karoliny???

Sofik- Fifi jest tak przeslodki!!! I jak daje gazu przy tej kanapie!! A jak piszczy!!:-D Kochany jest. Uwielbiam go!

Ja tez mam pare filmow z Alem na mojej picassie. Jak sie komus bedzie nudzilo to zapraszam.

Picasa Web Albums - misia83_83

Tylko z gory mowie, ze lepiej wylaczcie glos bo ja takie glupoty tam gadam...takie komentarze trzaskam ze az...:zawstydzona/y::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry