reklama

Mamy z Irlandii!!

Mam te z Hippa ale jak robie herbate to zawsze najpierw zrobie normalna a pozniej pomysle ze moglam zrobic ta dla kobiet karmiacych. Musze ja wyciagnac z szafki i postawic na widoku. A ja do tej pory mialam pokarmu sporo. Chociaz maly i tak sie nie najadal. Mi sie wydaje ze pokarmu ja mialam duzo tylko malo wartosciowy. Dlatego on potrafil zjesc dwie piersi i jeszcze butle.Dopiero wtedy byl porzadnie najedzony.
Pokarm wylatuje mi pod cisnieniem, ze Kacper nie nadaza pic ale po 5 minutach nie ma juz nic. Jak z jednej karmilam to z drugiej cieklo. Jak jednej nie dalam 5 h to az samo z niej cieklo i byla WIEEEELKA!

Ja juz tez spadam bo oczy mi sie kleja!:blink:
dzieki wszystkiem za pomoc!:-) dobrej nocki

reklama
aaniaa - jak tylko Kacperek lepiej się poczuje, to zapraszam do mnie. w końcu mieszkamy obok siebie;-) a jak coś, to spakujemy się i pojedziemy do dziewczyn z knocknakarry (chyba tak to się pisze...;-)) wprosimy się na jakąś kawkę, a co:-D

Zapraszamy, zapraszamy my tu nigdy nie odmawiamy kawki i ploteczek:-D:-D:-D

A chcialam jeszcze zapytac o Wilwie, wiecie co u niej bo jakos sie dawno nie odzywala:-( no chyba ze nas tylko podczytuje bo Tobi wymagajacy;-).

Karolinkonicolo zdrowiej dzieczyno, nie daj sie walcz bo masz dla kogo, wracaj szybciutko do domu przytul swoje malutkie szczescie no i odwiedz na BB stesknione za toba foremki. Oby srodowe wyniki badan rzucily cien co ci kochana dolega, bo to za dlugo trwa ta niewiedza. Jestesmy z toba :-):-):-)

Witam
Położyłam sie spac po 22 i co i zasnac nie moge masakra jakas wiec zeszłam na dół zrobiłam kanapke poczytam was troche i sprobuje zasnac. Nie chce wygladac jak zombi z rana.. jakby nie patrzec mam jeszcze 3 godzinki snu:)

Ania ciesze sie że z mały troszke lepiej, a własnie jestesmy po to żeby sie wspierac i pomagac sobie, kiedys ty komus doradzisz lub pomozesz:)

Sofik gratulacje!!

Misia ale deala zrobiłas super:)

Oki ide do wyrka ponowie próbe usniecia, ja zawsze tak mam za duzo myśli po głowie mi chodzi i usnac niemoge.

buziaki

witam:-)

jestem w szoku:szok:moje dziecko zasnęło o 22.10 i wstało o 6 rano:szok:wytrzymał bez jedzenia 8 godzin:szok::-)

ewelcia nie miałam wyjścia bo opróżnił butelke i dalej płakał:sorry2:

frog,kasia ja latałam 3 lata temu ryanair i aerlingus i nic nie płaciłam,widicznie sie zmieniło,moim zdaniem to niesprawiedliwe zeby płacic za niemowle które niezajmuje miejsca:dry:

aaniaa mały juz lepiej bo niezwrócił mleka,chyba dlatego ze wypił tylko 120mlale dalej kaszle:-(

witsm o poranku
tata pojechal odstawic starszego dziecia do przedszkola wiec ja szybko na bb

Mam te z Hippa ale jak robie herbate to zawsze najpierw zrobie normalna a pozniej pomysle ze moglam zrobic ta dla kobiet karmiacych. Musze ja wyciagnac z szafki i postawic na widoku. A ja do tej pory mialam pokarmu sporo. Chociaz maly i tak sie nie najadal. Mi sie wydaje ze pokarmu ja mialam duzo tylko malo wartosciowy. Dlatego on potrafil zjesc dwie piersi i jeszcze butle.Dopiero wtedy byl porzadnie najedzony.
Pokarm wylatuje mi pod cisnieniem, ze Kacper nie nadaza pic ale po 5 minutach nie ma juz nic. Jak z jednej karmilam to z drugiej cieklo. Jak jednej nie dalam 5 h to az samo z niej cieklo i byla WIEEEELKA!

Ja juz tez spadam bo oczy mi sie kleja!:blink:
dzieki wszystkiem za pomoc!:-) dobrej nocki

pij herbatke ..zobaczysz co bedzie zawsze mozesz z niej zrezygnowac... przystawiaj czesto do piersi na zmiane jak skonczy jedna zaczynaj pozniej od 2 ..karm co 3 h nawet jak spi ..a napewno bedzie pil...nawet jak bedzie troszke chcial

witam:-)

jestem w szoku:szok:moje dziecko zasnęło o 22.10 i wstało o 6 rano:szok:wytrzymał bez jedzenia 8 godzin:szok::-)

ewelcia nie miałam wyjścia bo opróżnił butelke i dalej płakał:sorry2:

frog,kasia ja latałam 3 lata temu ryanair i aerlingus i nic nie płaciłam,widicznie sie zmieniło,moim zdaniem to niesprawiedliwe zeby płacic za niemowle które niezajmuje miejsca:dry:
ja tez latalam tymi liniami 4 lata temu i zawsze placilam za niemowle

Dzień dobry mamuśki :-)

Przede wszystkim Sofik gratulacje dla Filipka - ależ ten zasuwa... :-D
Andziula - jak kacperek Aniii wyzdrowieje to ja przede wszystkim do siebie "na wieś" zapraszam - teraz w okolicach Claregalway mieszkamy ;-)

Kurcze, nie nadążam za wami dziewczyny...:sorry2: Może dlatego że jeszcze nie kojarze kto jest kto i jaka historia.. No ale wszystko przede mną...
Ja za to jestem juz po zakupie biletów lotniczych dla siebie i małej na luty (tak, opłata za brzdąca do 2lat to 20euro :tak: bynajmniej w rayanie). No własnie, tam na str jest napisane że dzieciaczkom mozna na stronie rezerwować a nigdzie nie mogłam tego znaleźć wiec w końcu dzwoniłam na obsługe klienta - oczywiście irlandzką bo polska nie działała wcale :dry: No i musiałam jeszcze do nich oddzwaniac bo mi napisali Sonya zamiast Sonia :dry: No ale nic, najważniejsze ze załatwione.
Stwierdziłam że ile razy mój Ł będzie wypływał (pracuje raz na lądzie, raz na morzu) to ja będe latała z małą do Pl. A co będe to sama siedzieć i to jeszcze na tym wygwizdowie gdzie nawet pobocza nie mam żeby z małą pójść na spacer. Ileż można siedziec na trawie za domem...? A tak, jakieś urozmaicenie będzie a dziadki będa się cieszyć że małą będą mieli choć przez jakiś czas :blink:
Tak wiec na luty już zakupiłam. Jeszcze na marzec, no i na kwiecień bo na chrzest lecimy... uhhhh ta to się napodróżuje... ;-)

reklama
Witam!
Marta ale Ci syncio zrobil niespodzianke:-):tak:
Moj dzis tez mi zrobil....zasnal wczoraj po 20 i spal do 6:20 z jedna przerwa na picie:sorry2: cos mu sie pomieszalo bo jesli juz to wstawal o 6:45 albo po 7...no ale chyba byl glodny bo wciagnal cala butle mleka...ale spac juz nie chcial:no:

Od kad wstal to marudzi albo sie drze....juz nie mam sily do niego...wczoraj popoludniu to samo mialam:baffled:

Mary_mary no to sobie polatacie;-)
Ja mam to samo,na spacer za bardzo nie mam jak wyjsc bo pobocza nie ma i sie boje a i mieszkam na takiej dziurze ze szok:sorry2::cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry