reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam

Sofik-jak będziesz odwiedzać Martę,mto mój dom jest po drodze:tak:-brawo dla Fi...choć mój komputer troszkę zamulał to i tak świetnie się patrzyło na takiego zasuwającego Skrzata:tak:
Pamiętam jak pierwszy raz leciałam z dziećmi do Irlandii i Dadzia(kilkumiesięczna-no,kilkunasto)miała wykupiony bilet jako "infant":tak:
mam nadzieje ze uda mi sie odwiedzic Marte jakos niebawem , bo powiem szczerze ze nie chce mi sie siedziec w domu ...:baffled:

Kurde mlody tak daje czadu ze nawet
nie mam jak popisac...

cdn:-(

reklama
Aromaty.. moze o tak(w sumie naturalne i zdrowsze dla dziecka niz spaliny samochodowe,...), ale jaka wygoda... braknie mleczka do kawki to tylko hyc przez plotek i juz.
Aa tak wogole to dzien dobry :)
Co do aromatów kontra spaliny to napewno :tak: Niestety do sąsiada tylko w wypadku braku kotleta na obiad mogę się udać bo to te bordowe/brązowe krowy tzn na mięsko hodowane a nie w celach nabiałowych... ;-)

aaniaa - jak tylko Kacperek lepiej się poczuje, to zapraszam do mnie. w końcu mieszkamy obok siebie;-) a jak coś, to spakujemy się i pojedziemy do dziewczyn z knocknakarry (chyba tak to się pisze...;-)) wprosimy się na jakąś kawkę, a co:-D
No ja już w piątek będę dziewczyna z Knocknacarry:-D a Wy nie musicie się wpraszać macie zaproszenia otwarte :tak::tak::tak:Aniaa mam nadzieję że Kacoerek szybko dojdzie do siebie bo już długo się nie widziałyśmy:sorry2:
Nie działało.Zrobiłam tak miesiąc temu (tylko nie wyrzucałam smoka a ucięłam połowę) to młody z chęcią tą połowę ciumkał.
On nie rozumiał,że coś co nosił w gębuni przez 2 lata tak nagle ma wyrzucic.
Myszki podziałały na starszego i widzę,że na młodszego też działa.No i nie zwaliłam winy na siebie za przecięcie smoka tylko na te cholerne myszy co go ukradły :-D:-D
Ale jeszcze ze 2 dni i zapomni,że wogóle smoka ciumkał.
U nas poszło szybko i niespodziewanie :tak: po prostu któregoś dnia Wiktor pochował lub powyrzucał wszystkie sm,oki tak że nie mogliśmy znaleźć :sorry2: i to był konniec ery smoczkowej miał wtedy ponad 2 latka ...po jakimś czasie jeden znalazłam wciśnięty między ścianę a kaloryfer i do tej pory tam tkwi:-D ale wtedy też skończyły się regularne dzienne drzemki :tak: a ze mn a moja mam sprawę załatwiła też szybko powiedziała mi że smoczek niechcący wpadł do śmietnika przyjechał pan śmieciarz i zabrał ponoć powiedziałam tylko "acha no dobrze" i od razu się z tym faktem pogodziłam :-D:-D

A po za tym ekstra humor mam dzięki pani w Revenue która mi powiedziała ile dostaniemy zwrotu:-):-):-):-) mały po porannym spacerku z nie tęgą miną leże na kanapie wtulony we mnie i próbuje dojść do siebie hehe śmiesznie wygląda biedaczek troszkę się zmeczył :sorry2:

Witam mamunie,melduje sie.
Niemam sily do pisania.Moje mdlosci wrocily.Zazwyczaj kolo 16 dostaje po lbie i niema mnie do rana.Koszmar..wiec uciekam coszrobic bo do 16 mam jeszcze troche czasu..
Pytanie do mam z Galway.Gdzie zrobic usg (normalne nie 3d)znaczy u kogo i ile kosztuje samo usg?

U nas poszło szybko i niespodziewanie :tak: po prostu któregoś dnia Wiktor pochował lub powyrzucał wszystkie sm,oki tak że nie mogliśmy znaleźć :sorry2: i to był konniec ery smoczkowej miał wtedy ponad 2 latka ...po jakimś czasie jeden znalazłam wciśnięty między ścianę a kaloryfer i do tej pory tam tkwi:-D ale wtedy też skończyły się regularne dzienne drzemki :tak: a ze mn a moja mam sprawę załatwiła też szybko powiedziała mi że smoczek niechcący wpadł do śmietnika przyjechał pan śmieciarz i zabrał ponoć powiedziałam tylko "acha no dobrze" i od razu się z tym faktem pogodziłam :-D:-D
No to elegancko się Wiktor pożegnał ze smokiem.
Ja wiele razy obserwowałam Matta przed spaniem i jeśli nie miał smoka to w ruch szedł kciuk do gębuni.
Sama ssałam kciuka dośc długo (wystarczająco by to pamiętac) i dzięki temu mam minimalnie chudszy (wyssany :-D) palec i krzywy zgryz :baffled:
Ale właśnie od miesiąca młody był podglądany przy braku smoka i już zapomniał o kciuku tak więc czas najwyższy by się przyjacielów (bo to były 3 smoki) pozbyc.

Moja mama wrzuciła mi smoka do pieca,prawie wskoczyłam tam po niego :-D

No my już po przedszkolu.
Dzieciaki się wyszalały na placu zabaw + droga powrotna i Antek wykończony.
Ja też bo taki wiatr i szłam pod prąd wiatru :baffled:

Witam mamunie,melduje sie.
Niemam sily do pisania.Moje mdlosci wrocily.Zazwyczaj kolo 16 dostaje po lbie i niema mnie do rana.Koszmar..wiec uciekam coszrobic bo do 16 mam jeszcze troche czasu..
Pytanie do mam z Galway.Gdzie zrobic usg (normalne nie 3d)znaczy u kogo i ile kosztuje samo usg?
Usg możesz zrobić w Polmedzie samo kosztuje 60euro. W irlandzkich przychodniach samo usg kosztuje bodajże 40euro:tak:
I współczuje mdłości wiem jak to jest:sorry2:

Jak ja mialam prawie 3 latka(ja ze stycznia a brat z grudnia) a brat sie akurat urodzil jemu zabieralam smoka i ssalam.
Jak mi go zabierali to krzyczalam ze bez monia spac nie bede:-D:-D:-D

reklama
Marta-czy to Ty mi kiedyś mówiłaś,że masz maszynkę do mięsa?:-)-tu się ładnie uśmiecham:tak:
Ewelcia-niestety choć mam liczne rodzeństwo młodszego się nie dorobiłam,więc ja nie miałam komu podkradać:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry