reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam mamunie,melduje sie.
Niemam sily do pisania.Moje mdlosci wrocily.Zazwyczaj kolo 16 dostaje po lbie i niema mnie do rana.Koszmar..wiec uciekam coszrobic bo do 16 mam jeszcze troche czasu..
Pytanie do mam z Galway.Gdzie zrobic usg (normalne nie 3d)znaczy u kogo i ile kosztuje samo usg?
Gastone
Przede wszystkim ogromne gratulacje :-)
Dopiero teraz zauważyłam twoj suwaczek.. :blink:
USG mozna zrobić zarówno w Polmedzie jak i w przychodni przy Menlo Hotel ale tam kiepskie jakościowo to usg - mały monitorek, zamazany obraz itd...
mary mary nie licze ale nie zdziwiabym sie gdyby było więcej:confused2:
NO CO TY?!? SZOK! :shocked2: No to powinnam docenic stan jaki mam - z regły 6posiłkow w ciągu DOBY! :tak: A ilościowo to plus minus ok 900ml łącznie:tak:

mary mary właśnie ja mam małego głodomorka w domku,chociaż przespał ładnie noc i teraz śpi od 10 bez jedzonka:dry:moje dziecko nie przestaje mnie zadziwiac:-D

Witam mamunie:)
Zglaszam sie po dlugiej nieobecnosci na forum.I tak jak pisze Frog to "wina"Tobiego,ale w pozytywnym znaczeniu tego slowa.Maly co dzien zaskakuje mnie czyms nowym i wymaga duzo wiecej mojej uwagi-do tego mojego meza nie ma wogole prawie w domu,wiec nie narzekam na nadmiar wolnego czasu.
Od jakis 2 tyg Tobi je juz cos wiecej niz tylko cycus mamusi,choc jak narazie i tak nie zrezygnowal z zadnej pory karmienia w ktorej pojawia sie cycus.Najbardziej lubi konkretne sloiczkowe dania,nie bardzo za to lubi owoce.
Doczytalam,ze u Frog i Andzuliny szykuje sie nalot tesciowej.My tez mamy gosci-rodzicow naszych wspollokatorow.Jak tylko odjada(wlasciwie nie wiem jeszcze kiedy)to bardzo zapraszam do siebie na spotkanko-i to nie tylko dziewczynki z rozslawionej tu Knocknacary:-DPozdrowionka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry