MartaF
potrójna mamusia:)
mam mam:-):-)Marta-czy to Ty mi kiedyś mówiłaś,że masz maszynkę do mięsa?:-)-tu się ładnie uśmiecham
Ewelcia-niestety choć mam liczne rodzeństwo młodszego się nie dorobiłam,więc ja nie miałam komu podkradać![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mam mam:-):-)Marta-czy to Ty mi kiedyś mówiłaś,że masz maszynkę do mięsa?:-)-tu się ładnie uśmiecham
Ewelcia-niestety choć mam liczne rodzeństwo młodszego się nie dorobiłam,więc ja nie miałam komu podkradać![]()
Usg możesz zrobić w Polmedzie samo kosztuje 60euro. W irlandzkich przychodniach samo usg kosztuje bodajże 40euro
I współczuje mdłości wiem jak to jest![]()
Czy mogłabym ją od Ciebie pożyczyć:-):-)mam mam:-):-)
mozeszCzy mogłabym ją od Ciebie pożyczyć:-):-)
Jesteś niesamowita(dla ciekawych-Marta wpadła właśnie do mnie z maszyną)!!!Czy mogę ją tak przetrzymać do piątku?
narazie nie mam czasu na gotowanie
GastoneWitam mamunie,melduje sie.
Niemam sily do pisania.Moje mdlosci wrocily.Zazwyczaj kolo 16 dostaje po lbie i niema mnie do rana.Koszmar..wiec uciekam coszrobic bo do 16 mam jeszcze troche czasu..
Pytanie do mam z Galway.Gdzie zrobic usg (normalne nie 3d)znaczy u kogo i ile kosztuje samo usg?

NO CO TY?!? SZOK!mary mary nie licze ale nie zdziwiabym sie gdyby było więcej![]()
No to powinnam docenic stan jaki mam - z regły 6posiłkow w ciągu DOBY!
A ilościowo to plus minus ok 900ml łącznie
Czy mogłabym ją od Ciebie pożyczyć:-):-)
Jesteś niesamowita(dla ciekawych-Marta wpadła właśnie do mnie z maszyną)!!!Czy mogę ją tak przetrzymać do piątku?
Wy to z jednego kompa piszeciemozesznarazie nie mam czasu na gotowanie
![]()

.......
Pozdrowionkahehe akurat przeczytałam posta a ze jechałam rzeczy zawieźć to podrzuciłam:-)Wy to z jednego kompa piszecie
Marta oby Szymko robil Ci wiecej takich niespodzianek.......