Witam Mamuśki:-)
ludzie - ile Wy piszecie

spędziłam sporo czasu, żby nadrobić dzisiejszy dzień;-)
Andziula - jak kacperek Aniii wyzdrowieje to ja przede wszystkim do siebie "na wieś" zapraszam - teraz w okolicach Claregalway mieszkamy ;-)
dzięki za zaproszenie - to chyba będę musiała się zgadać z aanią, bo ona chyba "niemobilna"
a Szymon wstał godzine temu i drze sie strasznie

:-(robi bąbelki ze śliny:-(mozliwe ze mu zęby idą??

MartaF - mój Igor zaczął się straszne ślinić, jak miał ok 2 miesięcy, więc to pewnie ząbki...

chociaż to nie reguła... słyszałam gdzieś, że robienie bąbelków ze śliny, to nowa umiejętność dziecka, która przygotowuje do późniejsze mowy
wilwia - w końcu się pokazałaś

daj tylko znać, kiedy możemy zrobić do was nalot.;-)
karolinanicola - dużo zdrówka!!!
aaniaa - super, że Kacperkowi lepiej.
Tichonek - ty bierz sprawy w swoje ręce

bo wiesz, jak to jest z tymi naszymi facetami... niby chce, ale nie chce. nie ma co czekać ;-)
pauletta - oby do piątku, a potem bedzie nowa chatka
A do nas dzisiaj przyleciała teściowa i jak na razie (...odpukać...) nie jest źle. zobaczymy jak będzie dalej

no i muszę się pochwalić - Igorek ma już drugiego ząbka :-) taka dumna jestem

aaaaa i jeszcze wam coś opowiem - na rozweselenie - przyszedł dzisiaj do nas nasz landlord, bo od tygodnia próbowaliśmy się z nim skontaktować w sprawie obniżenia rentu. właśnie kończy nam się kontrakt i chcielibyśmy zostać, ale nie usmiecha nam się płacić 900e na miesiąc, tym bardziej że są tańsze chatki. więc przyjechał no i zaczął gadkę, że on nie może za dużo opuścić, bo jest taka a nie inna sytuacja, i że on płaci mortgage i takie tam. wiec myślę sobie - pewnie opuści tylko 50e... ale zawsze to coś... i pytam się - to co w końcu? ile opuszczasz? a on - 10 EURO !!!

myślałam, że się przesłyszałam. zaczęłam się targować i spuścił mi do 15e

no i chyba czeka mnie przeprowadzka.....