reklama

Mamy z Irlandii!!

no o ten disel rolniczy mi chodziło.............hhehhehhehehhe:-):-):-)dziewczyny gdzie moge kupic to przescieradło foliowe na łozko????
M.in w pl sklepie z akcesoriami dla dzieci tzn Olivier na Lisbone :tak:

Kurczę, małą znowu ten cholerny trądzik niemowlęcy wysypał na buźce. Okropnie to wygląda a już myslałam że mamy to z głowy bo nie pojawiał sie przez blisko 3tyg... :-(
Tak mi jej szkoda... najgorsze że nic nie mozna zrobić - tylko przeczekać...
Kiedy to dziadostwo powinno na dobre się skończyć?
W necie znalazłam informacje że do 4 m-ca może potrwać a lekarz mówił o 2m-cach...
To jak w końcu...? :confused:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Teraz to już po ptokach:sorry2: trzeba było się wcześniej precyzować że to o green diesel chodziło:zawstydzona/y: ale mój P twierdzi że co najwyżej piec się może przydusić ale później zwykły olej go przepcha :sorry2: także teraz czekać na rozwój wypadków :cool2: póki co piec chodzi i grzeje no a o to chodziło hehhe;-)
mozecie jutro dokupic tego green diesela i wymieszac z tym co macie teraz w baniaku....

mary_mary moze zalezy tez od dziecka?
Mojemu zniknal jak skonczyl 2miesiace

pauletta, ale sie usmialam z Twoich przejsc z piecem :-D Nie nie, smieszne, to nie jest, wiem :-) Wazne, ze piec grzeje, a czy padnie czy nie, to wsio ryba, bo Was i tak juz nie bedzie tam, wiec co sie martwisz :-)

Witam Mamuśki:-)
ludzie - ile Wy piszecie :szok: spędziłam sporo czasu, żby nadrobić dzisiejszy dzień;-)
Andziula - jak kacperek Aniii wyzdrowieje to ja przede wszystkim do siebie "na wieś" zapraszam - teraz w okolicach Claregalway mieszkamy ;-)
dzięki za zaproszenie - to chyba będę musiała się zgadać z aanią, bo ona chyba "niemobilna":no:

a Szymon wstał godzine temu i drze sie strasznie:szok::-(robi bąbelki ze śliny:-(mozliwe ze mu zęby idą??:szok::baffled:
MartaF - mój Igor zaczął się straszne ślinić, jak miał ok 2 miesięcy, więc to pewnie ząbki...:tak: chociaż to nie reguła... słyszałam gdzieś, że robienie bąbelków ze śliny, to nowa umiejętność dziecka, która przygotowuje do późniejsze mowy:sorry2:

wilwia - w końcu się pokazałaś:tak: daj tylko znać, kiedy możemy zrobić do was nalot.;-)

karolinanicola - dużo zdrówka!!!

aaniaa - super, że Kacperkowi lepiej.

Tichonek - ty bierz sprawy w swoje ręce:tak: bo wiesz, jak to jest z tymi naszymi facetami... niby chce, ale nie chce. nie ma co czekać ;-)

pauletta - oby do piątku, a potem bedzie nowa chatka:tak:

A do nas dzisiaj przyleciała teściowa i jak na razie (...odpukać...) nie jest źle. zobaczymy jak będzie dalej :sorry2: no i muszę się pochwalić - Igorek ma już drugiego ząbka :-) taka dumna jestem :cool2: aaaaa i jeszcze wam coś opowiem - na rozweselenie - przyszedł dzisiaj do nas nasz landlord, bo od tygodnia próbowaliśmy się z nim skontaktować w sprawie obniżenia rentu. właśnie kończy nam się kontrakt i chcielibyśmy zostać, ale nie usmiecha nam się płacić 900e na miesiąc, tym bardziej że są tańsze chatki. więc przyjechał no i zaczął gadkę, że on nie może za dużo opuścić, bo jest taka a nie inna sytuacja, i że on płaci mortgage i takie tam. wiec myślę sobie - pewnie opuści tylko 50e... ale zawsze to coś... i pytam się - to co w końcu? ile opuszczasz? a on - 10 EURO !!!:szok: myślałam, że się przesłyszałam. zaczęłam się targować i spuścił mi do 15e:confused: no i chyba czeka mnie przeprowadzka.....

A ja musiałam pranie wstawić i teraz czekam,aż się skończy prać:dry:
Musiałam,bo Radek wykąpany,najedzony,nasłuchany bajki pięknie zasnął a za 10 minut już było wszystko obhaftane:baffled:Pościel,miśki do spania,dywanik i mój syn :wściekła/y:Znów kąpiel,szybka zmiana pościeli,pranie:sorry2:Przenieśliśmy jego łóżeczko do naszej sypialni,bo wolę mieć go na oku,coś czuję,że sobie dziś pośpię:dry:Do niedawna P siedział ze mną w salonie,oglądaliśmy tv,więc i Radka położyłam na kanapie bo chciałam mieć go pod ręką w razie czego.Teraz już się panowie ewakuowali,a ja lecę na nos ale dzielnie czekam:sorry2:...Dobra,wreszcie skończyła pralka:tak:Lecę rozwiesić i do wyra,może trochę oko zmrużę:sorry2:

Ależ rozpisałyście się dziś! A ja jak do tej pory to tylko was podglądałam, bo wciągneły mnie dziś na dobre literaki na necie:-D Ale już mam dość:tak:
Karolinanicola szybkiego powroty do zdrówka i oby pomyślne wyniki nadeszły, może choś troszkę czas Ci szybciej zleci jak masz BB
Widzę że same przeprowadzki się szykują. A powiedzcie mi Knocnarowskie dziewczyny czy w tych nowszych mieszkaniach na całym osiedlu jest tylko elektryczne ogrzewanie?? My byliśmy oglądać niedawno chatkę w Oranmore. Choć trudno nazwać wejście i wyjście oglądaniem. Wszędzie masakryczny grzybol, na każdej ścianie, w każdym kątku, przy suficie, przy podłodze czarnoooo:no: Że też oni nie wstydzą się czegoś takiego pokazywać:cool2:
Sofik Twój Filipek nieźle już zapyla. Emilka aż takiego tępa jeszcze nie ma (chyba że tata udaje psa i za nią biegnie, tupiąc w podłogę) A oni przecież z tego samego dnia
Dobrej nocki. Oczy mnie bolą od kompa więc zmykam do wyrka z książeczką. Ostatnio dostałam od cioci z serii Biblioteczka mądrych rodziców "być rodzicem - to takie proste" Ciekawa jej jestem

Witam
nawet nie będę pisać ile czasu zajęło mi czytanie Waszych wen od wczoraj
Tichonek-wskakuj na męża,przecież Cię nie zrzuci(chyba):dry::-).użo zdrówka dla Radzia.am nadzieję,że dał mamusi pospać:sorry2:
Pauletta-jak tam noc?Cieplutko?
Andziulina-hłuuuhahaha(z landlorda oczywiście),ależ ma tupet:-D:-D:-DNasz co prawda też nie poszalał z obniżeniem(25e)ale to druga jego zniżka.Lącznie w ciągu roku zszedł nam o100e:cool2::tak::-)
Marta-a jak tam Twój mały gangster-dał pospać?
A do mnie dziś wreszcie przyjeżdża familia-ależ się cieszę(bo to nie teściowa;-)):-)

reklama
...
przyszedł dzisiaj do nas nasz landlord, bo od tygodnia próbowaliśmy się z nim skontaktować w sprawie obniżenia rentu. właśnie kończy nam się kontrakt i chcielibyśmy zostać, ale nie usmiecha nam się płacić 900e na miesiąc, tym bardziej że są tańsze chatki. więc przyjechał no i zaczął gadkę, że on nie może za dużo opuścić, bo jest taka a nie inna sytuacja, i że on płaci mortgage i takie tam. wiec myślę sobie - pewnie opuści tylko 50e... ale zawsze to coś... i pytam się - to co w końcu? ile opuszczasz? a on - 10 EURO !!!:szok: myślałam, że się przesłyszałam. zaczęłam się targować i spuścił mi do 15e:confused: no i chyba czeka mnie przeprowadzka.....
Jeeeezzuuu! 900euro za co? tzn jaki dom? przeciez teraz srednio domy z 2-3 sypialniami powyzej 700e chyba nie chodza...? :sorry2:
Sami tam mieszkacie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry