Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ze tacy zlodziejej sie nie boja

(nie wiem jak odmienic
) byly u Ciebie w celu skosztowania a jakze pysznych nalesnikow z cudownymi nadzieniami;-)

Sto lat dla Olivierka![]()
HAPPY 1ST BIRTHDAY OLIVIEKROWI!
Mamo_Ady, Madbebe i Tichonku w swoim i Olivera imieniu - dziękuję bardzoWolfia!!!
Dla Twojego malego przystojniaczka tez oczywiscie najlepsze zyczonka sle!!!!
Niech roznie duzy, zdrowy, szczesliwy i dla ludzi dobry100 lat!!!!!
Buziaki od forumowej ciotki;-)

Miło, że pamiętałyście;-) Nawet się nie spodziewałam, że ten rok minie tak szybko
Bardzo smacznie brzmi, a po komentarzach tym bardziej mam ochotę wypróbować to danie:-)Dla chętnych-udało mi się wreszcie z tym linkiem
Wielkie Żarcie - Przepis - piersi z kurczaka w pieczarkach z serem

A pomyśleć, że jeszcze rok temu mieliśmy prawie pełny zbiornik jak lecieliśmy do PL, nieźle by się komuś trafiło, ale na tamtej wiosce była cisza i spokój i raczej nikt się nie kręcił
Jedynie w Newbridge co niedzielę jest polska msza. Nie wiem czy coś się zmieniło w ostatnim czasie

I ta druga wiadomość... niestety już nie taka dobra
Ja to po prostu nie jestem sobie w stanie wyobrazić jak można wejść do czyjegoś domu i wziąć nieswoje
Nigdy nie byłam w takiej sytuacji, ale pewnie pierwsze co bym zrobiła to poszukała innego lokum, bo nie chciałabym powtórki

Ja wychodzenia swoich też nie wspominam miło

Zawsze dobre takie odstresowanie po marudnym dniu dziecka;-)
Moim zdaniem akurat na tej nóżce coś się układa nie tak i stąd te "ranki". Możesz też spróbować innych pieluszek, może to pomoże
:-):-):-)Właściwie to smażenie zajęło mi jakieś 20min.Pauletta Ty chyba caly dzionek spoedzilas w kuchni smazac nalesniki-skoro wszystkie Golłejanki(nie wiem jak odmienic
) byly u Ciebie w celu skosztowania a jakze pysznych nalesnikow z cudownymi nadzieniami;-)
ja zawsze smażę na dwie patelnie i to szybciutko idzie :-) lubię robić naleśniki a dla takich konsumentów to już w ogóle 

na szczęście moniadan pożyczyła mi gps :-)

:-)alez to szybko zlecialo.
Dzięki :-) mam nadzieję że będzie działał chociaż miałam już z nim przejścia ale to mój ukochany telefonikPauletta- zostaw ten telefon każdą cześć osobno na cala noc na ręczniku i włącz dopiero rano jak będzie suchy. Jest szansa ze będzie działał. W Pl pracowałam w sieci komórkowej i klienci często dzwonili z takim pytaniem : Jak wysuszyć telefon?![]()