reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Aaniaa wspolczuje....ale debile :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ze tacy zlodziejej sie nie boja:baffled:
JAk nie olej kradna to znow rzeczy z domu....:wściekła/y:
SAma bym sie wsciekla jakby nas okradli:baffled:
A swoja droga to ciesze sie ze z Kacperkiem juz lepiej:-)-oby tak dalej:tak:
Pauletta Ty chyba caly dzionek spoedzilas w kuchni smazac nalesniki-skoro wszystkie Golłejanki:-D (nie wiem jak odmienic:zawstydzona/y:) byly u Ciebie w celu skosztowania a jakze pysznych nalesnikow z cudownymi nadzieniami;-)
Marta pochwal sie jutro co za sprzecior zakupilas-o laptopa mi chodzi rzecz jasna:-)
Lubiczanko alez Ty kochana dogadzasz swojemu mezowi;-) ech mezu powinnien na raczkach Cie nosic;-)

Misia dolaczam sie do zyczen :tak::tak::tak:
http://www.google.pl/imgres?imgurl=...mage_result&resnum=4&ct=image&ved=0CBAQ9QEwAw

Wszystki9ego naj na NOWEJ DRODZE ZYCIA :)

Dobry wieczór:-)
Sto lat dla Olivierka:tak:
HAPPY 1ST BIRTHDAY OLIVIEKROWI!
Wolfia!!!
Dla Twojego malego przystojniaczka tez oczywiscie najlepsze zyczonka sle!!!!
Niech roznie duzy, zdrowy, szczesliwy i dla ludzi dobry:-D 100 lat!!!!!
Buziaki od forumowej ciotki;-)
Mamo_Ady, Madbebe i Tichonku w swoim i Olivera imieniu - dziękuję bardzo:tak::tak::tak: Miło, że pamiętałyście;-) Nawet się nie spodziewałam, że ten rok minie tak szybko:shocked2:
1207917wtu7ai2bak.gif

Bardzo smacznie brzmi, a po komentarzach tym bardziej mam ochotę wypróbować to danie:-)
Lubiczanko nawet by mi do głowy nie przyszło, że sąsiad może być takim chamem... już nawet olej kradną:shocked2::baffled: A pomyśleć, że jeszcze rok temu mieliśmy prawie pełny zbiornik jak lecieliśmy do PL, nieźle by się komuś trafiło, ale na tamtej wiosce była cisza i spokój i raczej nikt się nie kręcił:no:

Anineczko spóźnione wyrazy współczucia z powodu straty bliskiej osoby:-(
Dar Teściowej całkiem przydatny, więc przynjmniej humor może się poprawić;-)
Co do polskich Mszy to z tego co kojarzę, to w Portlaoise są tylko w Święta:sorry2: Jedynie w Newbridge co niedzielę jest polska msza. Nie wiem czy coś się zmieniło w ostatnim czasie:confused:

Karolinanicola bardzo się cieszę, że wyniki nie najgorsze, oby z czasem były coraz lepsze, a Ty wrócisz do pełni sił i zdrowia, a teraz dbaj o siebie:tak:

Aaniaa dobrze słyszeć, że Kacperek choć troszkę przybrał, oby w końcu to zwracanie skończyło się na dobre:tak: I ta druga wiadomość... niestety już nie taka dobra:sorry2: Ja to po prostu nie jestem sobie w stanie wyobrazić jak można wejść do czyjegoś domu i wziąć nieswoje:wściekła/y: Nigdy nie byłam w takiej sytuacji, ale pewnie pierwsze co bym zrobiła to poszukała innego lokum, bo nie chciałabym powtórki:no::sorry2:

Dyta13 ach te przeklęte ósemki... oby jak najszybciej wyszły i przestały dawać o sobie znać:tak: Ja wychodzenia swoich też nie wspominam miło:dry:

Tichonku dużo zdrówka dla Ciebie i Radzia:tak::tak:

Gastone jak tam wrażenia po pierwszym USG? Wszystko w porządku?

Ewelcia super, że możesz sobie popołudniu odetchną na pogawędce z koleżanką:tak: Zawsze dobre takie odstresowanie po marudnym dniu dziecka;-)

Madbebe postaraj się wyleczyć to otarcie i nie podrażniać go. Najlepiej jakby Malutka przez troszkę pobyła bez żadnej pieluszki, choć przy tak małym dziecku to trochę upierdliwe:sorry2: Moim zdaniem akurat na tej nóżce coś się układa nie tak i stąd te "ranki". Możesz też spróbować innych pieluszek, może to pomoże:happy2:

Miłego wieczoru Dziewczyny:-)

Dziewczynki dziękuję za słowa uznania :tak::-):-):-)
Pauletta Ty chyba caly dzionek spoedzilas w kuchni smazac nalesniki-skoro wszystkie Golłejanki:-D (nie wiem jak odmienic:zawstydzona/y:) byly u Ciebie w celu skosztowania a jakze pysznych nalesnikow z cudownymi nadzieniami;-)
Właściwie to smażenie zajęło mi jakieś 20min. :tak: ja zawsze smażę na dwie patelnie i to szybciutko idzie :-) lubię robić naleśniki a dla takich konsumentów to już w ogóle :-D:-D:-D

Lubiczanko halo halo odezwij się kochana potrzebuję Twój adres co by wiedzieć jak do Ciebie dojechać :tak: na szczęście moniadan pożyczyła mi gps :-)

A ja dzisiaj utopiłam telefon w kiblu teraz się suszy ale nie wiem co z tego będzie mam nadzieję że nic się nei stało :-(:baffled:

wkoncu net sie u mnie naprawil :-)

pauletta przepraszam za moja dzisiejsza nieobecnosc,bo sama sie napalilam, ze bede, a tu cos mi nie wyszlo. No, ale mam rodzicow u siebie, wiec korzystam z tego czasu z Nimi :-) A nalesniki uwielbiam i wierze,ze twoje byly pyszne :-)

ania wspolczuje z powodu kradziezy, musi to byc okropne uczucie, napewno teraz ogladasz sie na kazdym kroku. Musial to byc ktos z okolicy najprawdopodobniej. Pisalas, ze mieszkasz na doughiska, tam czesto sie to zdarza, trzeba uwazac w tej okolicy

misia

wedding1256054884.jpg

Szczescia i mnostwo milosci na Nowej Drodze Zycia!!!!!!!!Oby kazdy dzien wypelniony byl czuloscia i radoscia w Waszym Zwiazku!!!!!!!

Pauletta- zostaw ten telefon każdą cześć osobno na cala noc na ręczniku i włącz dopiero rano jak będzie suchy. Jest szansa ze będzie działał. W Pl pracowałam w sieci komórkowej i klienci często dzwonili z takim pytaniem : Jak wysuszyć telefon?:szok:

Wolfia wszytskiego naj dla Olivera:tak::-)alez to szybko zlecialo.
Dopiero co sie urodzil.
Moj Szym tez na dniach konczy roczek:tak:
Pauletta zrob tak,jak radzi wisienka powinno byc dobrze.
JA kiedys w wannie utopilam tele.i suszarka suszylam i tez dzialal,a nawet jeszcze dziala bo moj brat go uzywa;-)

Pauletta- zostaw ten telefon każdą cześć osobno na cala noc na ręczniku i włącz dopiero rano jak będzie suchy. Jest szansa ze będzie działał. W Pl pracowałam w sieci komórkowej i klienci często dzwonili z takim pytaniem : Jak wysuszyć telefon?:szok:
Dzięki :-) mam nadzieję że będzie działał chociaż miałam już z nim przejścia ale to mój ukochany telefonik :tak:

Dobywieczór.
Moja Julcia chora miala katar od poniedziałku,a dziś rano dostala teperature no i bylismy u lekarza osłuchowo dobrze tylko szy sie pani doktor niepodobały i skończyło sie atybiotykiem. :-(
Misia WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA !!!
Aaniaawspóczuje :-( masakra jakaś:no::wściekła/y:
Tichonek Wolfia Dla waszych dzieciaczków dużo zdrówka:tak:

reklama
Pauletta ja tez dziekuje za pyszne nalesniczki i za wspolne udane;-) zakupki:-)dziewczynki milo bylo sie znow spotkac:-)
Aania noz kurde mac no jak nie urok to s***ka:-(strasznie mi przykro
Wolfia wszystkiego najlepszego dal Oliverka:-)oby usmiech nie schodzil nigdy z jego buziaka, bo to dla nas matek najcudowniejszy widok:tak:

ewelcia masz racje jak ten czas szybko leci, wlasnie dzis mowilam Paulettcie ze dopiero co ja z takim brzuszkiem chodzilam a moj maly tez niedlugo bedzie swietowal :) pamietam doskonale jak wyskakiwaly maluchy sofik, moniak82, Twoj Szymek....a wiesz co mi utknelo najbardziej w pamieci????/ Jak pisalas ze na porodowce chcieliscie sie z m 'poprzytulac' buahahahahahaaaa

Dziewczynki obysmy jutro obudzily sie wszystkie w wysmienitym nastroju
dobranoc

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry