reklama

Mamy z Irlandii!!

Ale tu puchy:szok:jak nie mialam neta to stukalyscie,ledwo Was nadrobilam a teraz:no:;-)
Z tymi otarciami to nie jest az tak tragicznie,tylko skora jest zaczerwieniona,raz mniej raz bardziej- smaruje bepanthenem.Tylko ze chcialabym aby nie bylo tam nawet tego i nie wiem co z tym zrobic.Nadal wycieram wacikami,zero chusteczek.
Mowisz asienko lidlowe sa w tej samej cenie co pampersy?:szok:bez sensu:no:Nie no falabanki musza byc.Zawsze je wywijam jak moge i dupa:wściekła/y:Ja tez uzywam baby active i baby dry na noc i po kazdych ma ta faldke czerwona.Jestem w kropce.Chyba kupie jakies inne na probe,ale w sumie to nie wiem czy cos to zmieni.Przeciez wszedzie sa falbanki:-(
Olej zatankowany,teraz czekam na mezowskiego coby piec odpowietrzyl. Qrcze normalnie wieje mi po glowie:szok:Komputer mamy w livingu,zaraz przy drzwiach i tak pi**/wieje przez szpary w drzwiach ze szok:szok:Chyba spod wejsciowych zaciaga do komina:no:Superowo normalnie.Ja to dzis tylko narzekam.Chyba nie bede sie juz udzielac,bo smece;-)

reklama
Hejka :-) mi przez chatkę przeszło tornado mamusiek z dzieciaczkami było wesoło i baaardzo miło :-D:-D:-D dziękuję dziewczynki za odwiedzinki :tak::tak::tak: szkoda tylko że galwayowskie mamy wykruszyły się z wypadu do lubiczanki :-( ale ja jadę na bank także lubiczanko szykuj się na jednomamuśkowy nalot :-D:-D:-D czekam teraz na m żeby do sklepu pojechać i coś mi się skubaniec ociąga z tym powrotem chyba wie że do neigo będzie należało posprzątanie po nalocie ;-):-D

Hej mamuski.
Pauletta i reszta mamus-bardzo dziekuje za dzisiejsze spotkanko.Nalesniczki i te wszystkie dodatki-PYCHOTKA.Swietny pomysl ,chyba sama go wykorzystam:)Tylko zeby jeszcze moje dziecie bylo dzisiaj grzeczniejsze to bylo by juz wogole super.Mialam nadzieje,ze padnie po powrocie ze spotkania a on wrecz odwrotnie,szaleje na calego.Pauletta chyba zostawilam u Ciebie butelke razem z "termosikiem".
Ciekawe jak tam Misia:tak:

Hej mamuski.
Pauletta i reszta mamus-bardzo dziekuje za dzisiejsze spotkanko.Nalesniczki i te wszystkie dodatki-PYCHOTKA.Swietny pomysl ,chyba sama go wykorzystam:)Tylko zeby jeszcze moje dziecie bylo dzisiaj grzeczniejsze to bylo by juz wogole super.Mialam nadzieje,ze padnie po powrocie ze spotkania a on wrecz odwrotnie,szaleje na calego.Pauletta chyba zostawilam u Ciebie butelke razem z "termosikiem".
Ciekawe jak tam Misia:tak:
Zostawiłaś zostawiłaś :tak::tak: podrzucę jak będe do sklepu jechała tylk onajpierw musze się z kanapy podnieść :-D:-D
to ja juz wiem skad te puchy :-) pauletta zgarnala cale towarzystwo:-Dsleroza nie boli:-p
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Jestem! :-)
Nalesniki pyszne, i te truskawki z bita smietana, mój Eryk najadł się truskawek za wszystkie czasy, chyba z kilo zjadł :-)

Emma zasnęła odrazu po kapieli i mleczku, ale nie ma sie co dziwic wymęczona była

Pauletta mozesz mi przywiesc te butelke i podamy Wilwii przez plot, to tylko taka sugesta, mozesz oczywiscie odwiedzic Wilwie ;-)

Misia milości i samych szczęśliwych dni u boku męża :-)

tort_weselny1.jpg

jak sie figurki gosciom podobały?? :-D

Równiesz wszystkiego najlepszego dla Ala z okazji chrztu

Aniaa przykro mi, co za dranie :wściekła/y:
ja tez kiedys nei zamknęlam drzwi od ogrodu, a ostatnio zostawiłam auto na całą noc otwarte :szok: musze sie bardziej pilnować

Witam
Misiu Wszystkiego Naj Najlpszego w dniu Ślubu
%5B2520%5D_cd_slub.jpg

Wiara, nadzieja, miłość:
trzy cnoty niech towarzyszą w nowej podróży,
niech szczęśliwości promyczek złoty
przyświeca Młodej Parze najdłużej!

VIVAT.jpg

Ostatnia edycja:
i ja też się melduję:-) potwierdzam słowa dziewczyn - naleśniki Pauletty pyszne:tak: a spotkano bardzo udane. tylko właśnie to "tornado" po... no ale co tu się dziwić - tyle dzieciaczków było;-) Pauletta - pamiętaj, że to P ma sprzątać;-)
aaniaa - słyszałam, że w poniedziałek będzie u ciebie Pauletta - daj znać o której, to też przyjdę;-) no i mam nadzieję, że coś ruszy w sprawie kradzieży...:-(
a ja właśnie wstawiłam buraczki i będę robić z nich na jutro suróweczkę z czosnkiem, do tego pieczone żeberka i ziemniaki - to tak na wielką prośbę A:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry