renni
Fanka BB :)
Margaritto-tak jak pisalam juz wczesniej mnie szczerze mowiac wszystko jedno gdzie mamy sie spotkac!
(nawet do botanika mam blizej)Grunt abysmy sie wszystkie dobrze bawily!!!!!!!!!:-)
Tichonek wspominal, ze my straszne zolzy jestesmy -fakt -ale w sumie nie taki diabel straszny jak go maluja.
Pomyslalam, ze bez sensu zmieniac miejsce skoro wiekszosci pasuje St.Stephen's Green.Wiadomo, ze jak jest wiecej osob to ciezko wszystkim dogodzic.
Mysle rowniez, ze to nie bedzie pierwsze i ostatnie nasze spotkanie, wiec w Botaniku zawsze tez cos mozna zorganizowac w koncu Lubiczanka paszport D bedzie odbierac

Lubiczanko-kolejne zwierze na futro przerobisz?Nie ladnie.
GRATULACJE TABASIU
(nawet do botanika mam blizej)Grunt abysmy sie wszystkie dobrze bawily!!!!!!!!!:-)Tichonek wspominal, ze my straszne zolzy jestesmy -fakt -ale w sumie nie taki diabel straszny jak go maluja.
Pomyslalam, ze bez sensu zmieniac miejsce skoro wiekszosci pasuje St.Stephen's Green.Wiadomo, ze jak jest wiecej osob to ciezko wszystkim dogodzic.
Mysle rowniez, ze to nie bedzie pierwsze i ostatnie nasze spotkanie, wiec w Botaniku zawsze tez cos mozna zorganizowac w koncu Lubiczanka paszport D bedzie odbierac

Lubiczanko-kolejne zwierze na futro przerobisz?Nie ladnie.

GRATULACJE TABASIU

Ostatnia edycja:

Ale pewnie to Cie specjalnie nie zmartwi.To jest straszne i w ogole dopoki nie zaczaisz o co kaman,ja tez sie przygotowywalam kilka lat i podchody robilam.A teraz moge nie wysiadac zza kolka
wczoraj już utrzymywały mi się co 7 min i to całkiem mocne i ciśnienie zaczęło mi skakać jak szalone góra dół
więc pojechałam o 1 w nocy do szpitala bo mi to nie pasowało no ale oczywiście jak dojechałam to nie dość że skurcze zelżały chociaż dalej regularne ale dużo słabsze to jeszcze mi sie ciśnienie unormowało 
Nie wiem jak inne foremki,ja za St.Stephen Green Park
Ale co tam, wolno mi.