reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Pauletta - nie bój żaby :D teraz to juz z górki :)
Ewelcia - dobrze ze z Szymonkiem wszytsko ok. Kamien pewnie spadl Tobie (nam tez ) z serca.

Reszty nie pamietam :D
Ponawiam prosbe do dziewczat Dublinskich o fotki ze spotkanka... papros@poczta.fm jedynie Dyta i Tichonek nie olały mojej skromnej osoby ;) tak jak reszta...
:P :P :P
jak tylko zrzuce z aparatu to Ci podesle-szefowo nasza;-):-)

złapało nas wszystkich :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja wczoraj zwymiotowałam, dzis rano Eryk, M tez chory :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale jestem zła, weekend a my uziemieni, a najbardziej mi szkoda Emci, jest bardzo osłabiona, dzis o 8:30 obudziłam ja bo lezała taka zmarnowana, boję się o nią, jest bardzo słaba :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( boje sie zeby sie nie odwodniła :-(:-(:-(:-(
Daj jej moze glukoze do picia jak masz??Ona przeciz jest na wzmocnienie

Zycze Wam zdrowka..

MamoAdy mam juz ta broszurke-wielkie dzieki:-)

Ja juz domek ogarnelam,Szym lula,obiad mam z wczoraj tylko ziemnorow obralam;-).
Drugie pranie sie pierze...a ja jakos weny na nic nie mam,zmeczona jestem jakas

MamoAdy mam juz ta broszurke-wielkie dzieki:-)

Ja juz domek ogarnelam,Szym lula,obiad mam z wczoraj tylko ziemnorow obralam;-).
Drugie pranie sie pierze...a ja jakos weny na nic nie mam,zmeczona jestem jakas
Nie ma sprawy. Mam nadzieje, ze sie przyda i dzieki niej milo urlopik spedzicie :-)

Nic się nie zapowiada abym się wybierała :sorry2: nawet mnie wczoraj m swoim yhy yhy poprztykał :-D ale nic to nie daje może dzisiaj jeszcze raz spróbuje tylko mam nadzieję że o normalnej porze bo wczoraj to mnie obudzil o 3 w nocy ale jak miło obudził :-D:-D:-D
Paulettooooooooooooo:-D:-D:-D:-D:-D

Moniadan, zdrowka i jeszcze raz zdrowka!!!!

A ja mam takiego lenia dzisiaj, ze nie wiem o co chodzi:szok:
A takie ambitne plany na dzisiaj mialam. I na planach sie skonczylo...:baffled:

Witam

Moniadan kurcze,ale was wzięło :-( Podawaj małej probiotyki.Zdrowiejcie szybciutko :tak::tak:

Pauletta :-D:-D:-D

Mamoady też mam ambitne plany,jeszcze mam,moze jak odejdę od forum w przeciągu 10 min.to jeszcze je spełnie :baffled:

Ja też miałam ambitne plany a nawet jeszcze śniadania nie ruszyłam tylko czytaniem BB się zajęłam i moje plany zostały przesunięte na jutro :-D:sorry2: oby tylko udało mi się je zrealizować :dry:;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry