reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Taaaaaaaa...:baffled:
No to sie pogoda zmienila:-( Nie ma co... Liczylam na sloneczko a dostalam deszcz. Chyba ktos od pogody mnie zle zrozumial:baffled:
To moze jeszcze raz: SLONKO POPROSZE!!!!!!!!!!

dzień dobry-wymknełam się-hehe
MamoAdy-carboot-fajna sprawa,mam nadzieję,że uda Ci się znalezć:)
Marta-przemęczyć się musisz bidulko.Chcesz te czopki
Kasiu-kochana-nie mogę zrzucić fotek,bo pojecia nie mam gdzie jest kabel-ale obiecuje,że będziesz pierwszą osobą do której zdjęcia wyślę:)
Lecę-boszze-co za burdel w mym domku....Nie chce mi się jak diabli
asieńko-Wam też powodzenia:)

złapało nas wszystkich :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja wczoraj zwymiotowałam, dzis rano Eryk, M tez chory :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale jestem zła, weekend a my uziemieni, a najbardziej mi szkoda Emci, jest bardzo osłabiona, dzis o 8:30 obudziłam ja bo lezała taka zmarnowana, boję się o nią, jest bardzo słaba :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( boje sie zeby sie nie odwodniła :-(:-(:-(:-(

U nas zanosiło się na deszcz, teraz słonko próbuje się przebić. Jedna torba spakowana:-), z M rzeczami, teraz pora na Anię, Boszsz skąd my mamy tyle rzeczy:szok::shocked2:

witam

ale pogoda bawi sie z nami
oby na Partyka nie padalo
złapało nas wszystkich :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja wczoraj zwymiotowałam, dzis rano Eryk, M tez chory :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale jestem zła, weekend a my uziemieni, a najbardziej mi szkoda Emci, jest bardzo osłabiona, dzis o 8:30 obudziłam ja bo lezała taka zmarnowana, boję się o nią, jest bardzo słaba :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( boje sie zeby sie nie odwodniła :-(:-(:-(:-(
wspolczuje choroby ..wracajcie do zdrowka
i chcialam powiedziec Monia ze jednak moje dzieci nie rozdaja wirusa bo u mnie wszystko ok..mielismy tylko chwilowa awarie ale to raczej niestrawnosc byla ...parde dni temu bylam u Pauliny i jej dzieciaki zdrowe..a gdyby moje rozdawaly to juz mialaby chore dzieci plus Julcia Marty a tak to wszycy zdrowi...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry