matosiatato
Fanka BB :)
Ha ale zabawne , szkoda ze nie pamietam jakie masz auto tez bym cie tak przywitala![]()
Kamcia, bez urazy po prostu jak Cie ostatnio widzialem to bylas tak odmieniona, ze poznalem dopiero po aucie, pozytywnie odmieniona oczywiscie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ha ale zabawne , szkoda ze nie pamietam jakie masz auto tez bym cie tak przywitala![]()

Witaj AntosiatatoNie no, zonka odkuzala, ja mam dzisiaj straaaasznego lenia. Ale przed piata musze sie zebrac i przymocowac telewizor, postprzatac w aucie, i zawiesic dwie polki. W koncu.
Anineczka, tak jak patrze na Twojego avatarka to cos strasznie zdziwiona jestes![]()
Lepiej sie nie chwal glosno:-) Twoja zonka nam owiadala, ze ty taki robotny chlopina jestes a tu taki ZONK
Takiego pokazu Irlandczycy jeszcze chyba nie mieli

Wszystko przed Toba;-)Trzeba będzie klapsa na tą pupę daćmałżonka to pewnie do góry pupą leży i nic nie robi.Ajc niedobra![]()
Witaj Antosiatato
Ze Ty masz lenia???Lepiej sie nie chwal glosno:-) Twoja zonka nam owiadala, ze ty taki robotny chlopina jestes a tu taki ZONK
![]()
Pauletta, jesli zaczniesz rodzic w dzien Sw. Patryka, to mozesz isc/jechac w paradzieTakiego pokazu Irlandczycy jeszcze chyba nie mieli
Wszystko przed Toba;-)

Trzeba będzie klapsa na tą pupę dać![]()

hehe a myslałam ze macie 2 kompy![]()