reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Nie no, zonka odkuzala, ja mam dzisiaj straaaasznego lenia. Ale przed piata musze sie zebrac i przymocowac telewizor, postprzatac w aucie, i zawiesic dwie polki. W koncu. :confused:

Anineczka, tak jak patrze na Twojego avatarka to cos strasznie zdziwiona jestes :)
Witaj Antosiatato
Ze Ty masz lenia???:szok: Lepiej sie nie chwal glosno:-) Twoja zonka nam owiadala, ze ty taki robotny chlopina jestes a tu taki ZONK:szok::-D

Pauletta, jesli zaczniesz rodzic w dzien Sw. Patryka, to mozesz isc/jechac w paradzie:-D Takiego pokazu Irlandczycy jeszcze chyba nie mieli:-D:-D:-D Wszystko przed Toba;-)

ze sie wtrace......
ja mam kolezanke w Portlaoise :):):):) i bylam tam ze 3 tygodnie temu:)
tylko nie wiem jaki tam adres....ale jak sie jedzie z limericku to na tym glownym miejskim rondzie w lewo skrecam i jade do ronda gdzie jest spar.....i w lewo:):):):) ale namotalam

Witaj Antosiatato
Ze Ty masz lenia???:szok: Lepiej sie nie chwal glosno:-) Twoja zonka nam owiadala, ze ty taki robotny chlopina jestes a tu taki ZONK:szok::-D

Pauletta, jesli zaczniesz rodzic w dzien Sw. Patryka, to mozesz isc/jechac w paradzie:-D Takiego pokazu Irlandczycy jeszcze chyba nie mieli:-D:-D:-D Wszystko przed Toba;-)

Mamaady to nie z wlasnej woli, po prostu jestem moderowany :-D

No aga irlandia chwal sie chwal,że byłaś i nie dałaś znac.
Pewnie chodzi o eurospar i osiedle Fairygreen :tak:

Kurde no nie da mi poczytac przez ramię :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Muszę specjalnie odświeżac forum :baffled::wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry