MartaF
potrójna mamusia:)
ehhh laski jestem pod takim wrażeniem
;-)Kamcia,anineczka,lubiczanka i nasze 3 członki
oby częściej, bardzo ale to bardzo wam dziękuje
byo tak zajeb... ze mi teraz smutno:-(anineczkoo jeśli nic sie nie zmieni(chodzi mi o prace K
) to niedziele rezerwuj dla nas i lubiczanke tez zabieramy
Kamcia juz za wami tęsknie
wami wszystkimi,aż sie odstresowalam:-)kamcia do was dojedziemy jak K bedzie mial więcej wolnego bo on juz padł na ryj
on ma ciężką prace i w niedziele odpoczywa ale jak tylko cos 2 dniowego sie trafi to wyruszamy do was:-)dzieki jeszcze raz
kamcia mam nadzieje ze z Oliwerkiem juz lepiej:-(życze mu dużo zdrowka
;-)
hmmm widze ze zero wiadomości o pauleccie ale popołudniu dalej sie męczyła bidulka
;-)Kamcia,anineczka,lubiczanka i nasze 3 członki
oby częściej, bardzo ale to bardzo wam dziękuje
byo tak zajeb... ze mi teraz smutno:-(anineczkoo jeśli nic sie nie zmieni(chodzi mi o prace K
) to niedziele rezerwuj dla nas i lubiczanke tez zabieramy
Kamcia juz za wami tęsknie
wami wszystkimi,aż sie odstresowalam:-)kamcia do was dojedziemy jak K bedzie mial więcej wolnego bo on juz padł na ryj
on ma ciężką prace i w niedziele odpoczywa ale jak tylko cos 2 dniowego sie trafi to wyruszamy do was:-)dzieki jeszcze raz
kamcia mam nadzieje ze z Oliwerkiem juz lepiej:-(życze mu dużo zdrowka
;-)hmmm widze ze zero wiadomości o pauleccie ale popołudniu dalej sie męczyła bidulka
Ostatnia edycja:

. Jakby nie bylo same dla siebie stanowimy cos na wzor rodziny - no nie??? Mimo, ze dotrzec do ciebie nie moge ;-) zawsze mozesz liczyc na moja pomoc, a to co nam umknelo nadrobimy w przyszlym tygodniu:-):-)