Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja akurat też w Polsce rodziłam i mój Radek jadł Bebiko,choć NAN też czasem.Z tego co mi wiadomo nie ma NAN w irlandzkich sklepach,są:Cow&Gate,Aptamil,SMA(nie pamiętam jakie jeszcze).Ale,na przykład u mnie w mieście,w polskim sklepie są w sprzedaży polskie mleka modyfikowane,w tym NANcześć dziewczyny) jestem początkującą mamą która przyleciała do polski rodzić, mój synek ma już 2 miesiące, macierzyńskie nieubłaganie się kończy i za miesiąc wracamy do irlandii. Mam pytanie odnośnie karmienia. Niestety już nie karmię piersią, a synek przyjmuje nan active 1 i chciałabym się dowiedzieć czy w irlandii jest to mleczko dostępne, czego wy używacie?? kompletnie nie wiem jakie mleko zmodyfikowane jest dostępne w irlandzkich sklepach, może w polskich sklepach?? chciałabym się zorientować przed przylotem
) bardzo proszę o odpowiedź
) z góry dziękuję
pozdrawiam

cześć dziewczyny) jestem początkującą mamą która przyleciała do polski rodzić, mój synek ma już 2 miesiące, macierzyńskie nieubłaganie się kończy i za miesiąc wracamy do irlandii. Mam pytanie odnośnie karmienia. Niestety już nie karmię piersią, a synek przyjmuje nan active 1 i chciałabym się dowiedzieć czy w irlandii jest to mleczko dostępne, czego wy używacie?? kompletnie nie wiem jakie mleko zmodyfikowane jest dostępne w irlandzkich sklepach, może w polskich sklepach?? chciałabym się zorientować przed przylotem
) bardzo proszę o odpowiedź
) z góry dziękuję
pozdrawiam