reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonek wielkie dzięki, mam nadzieję, że znajdę:)) bo nie chciałąbym odzwyczajać adasia od nan active i przyzwyczajać do nowego... a wiesz może jak to jest ze szczepieniem?? tydzień temu szczepiłąm dziecko szczepionką skojarzoną i nie wiesz czy w irlandii mogę to kontynuować??

reklama
Tichonek wielkie dzięki, mam nadzieję, że znajdę:)) bo nie chciałąbym odzwyczajać adasia od nan active i przyzwyczajać do nowego... a wiesz może jak to jest ze szczepieniem?? tydzień temu szczepiłąm dziecko szczepionką skojarzoną i nie wiesz czy w irlandii mogę to kontynuować??
Tu Ci wiele nie pomogę bo ja tu przyleciałam gdy młody miał już praktycznie cały komplet szczepień:tak:Z tego co się orientuję tu jest inny kalendarz szczepień:sorry2:Może inne mamki Ci coś podpowiedzą:happy2:
A gdzie będziesz mieszkać?W samym Dublinie czy okolicy?Fajnie by było jakbyś na stałe zagościła na naszym forum:happy2:

mozesz tylko pamietaj aby zabraz ksiezeczke szczepien aby wiedzieli jaka szczepionka to byla i prawdopodobnie bedzie mial taka sama
moj Albert tez byl szczepiony w Pl skojarzona i tu dostal taka sama bo maja takie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry