reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
Ja zwolokłam dupe i pojechałam na pilates uu czuje kazdy miesien uuu długa przerwe miałam.
Anieczka fotek to duzo wyszło z imprezy hihi
Witam nowe mamusie:)

reklama
Witam na forum Nowe Mamusie:-)
.gif

Pauletta
gratulacje z okazji narodzin córeczki:tak:
Szczęśliwym Rodzicom
życzę, aby miłość zawsze wskazywała Wam drogę podczas wychowywania mądrej Zuzi:-)
BC10..jpg

Padam... moje dziecko mnie dziś prawie wykończyło nerwowo... Non stop płacz.. Nic jej nie pasiło... Chodziła za mna krok w krok.. Rzucała zabawkami... itd... Biedna męczy się z tymi zębami.. Ja już nie wytrzymuje... Dla mnie to jest najgorsze u dzieci... to głupie ząbkowanie, a co za tym idzie nieprzespane noce, nerwówka itd.. Mogłabym ja urodzić dwa razy żeby tylko ktoś zabrał to ząbkowanie...

Witam sie i ja.
Sporo nadrukowalyscie i myslalam ze juz nie dobrne do konca:dry:.

Wstalismy dzis o 7,ja z jakimis dziwnymi dreszczami,mlody z kupa,jak go przebieralam to mnie juz ciagla.
Zdarzylam go ubrac i siebie i poszlismy do lazienki(heh mam obstawe) ja kibelek sciskalam,masakra jakas.
Mdlilo mnie jak cholera,zoladek bolal,kriple zoladkowe wywalilam kiedys bo przeterminowane,wodki w domu brak.
Zadzwonilam do kolezanki,za jakas godzinke byli walnelam kielicha z pieprzem,pojechalam na poczte i jak wrocilam to juz byla masakra.
Rzucalo mna strasznie,goraczke mialam 39st...nie moglam zasnac,pozniej wody sie napilam i zeby polknac Gripexa i za chwile wyrwalam sciskac sedes,ale przeszlo mi jak reka odjal.
Szym sie obudzil,kolezanka sie nim zajela (Iza wielkie dzieki dla Cibie)a ja pospalam godzinke.
Iza nawet obiad zrobila.
Pozniej mlodego karmilam i pawia puscil,juz puszcza je w sumie od wtorku....
Dzwonilam do Polmedu i pojechalismy na biegu do pediatry na 16.
I co?
Mlody ma refluks:-(
Znow ak jakby mu wrocilo,jedno wyjscie jechac do PL i polozyc sie w szpitalu na odziale i zrobic wszystkie potrezbne badania,najlepiej jak najszybciej:-(........
Dostal znow Motilium ale tym razem w czopkach-ciesze sie ze jest dostepny bo jemu cos wcisnac do pyszczka to jest masakra
Do tego ma podraznione gardelko od tych pawi-mam mu smarowac jezyk ty.
Malo tego ma przewlekly katar ktory jest gesty i przez to ze pociaga nosem do srodka to osiadlo mu gdzies tam na uszach-wiec krople do uszu tez mamy i jakies krople do smarowania noska:-(....
Dzis praktycznie nic nie zjadl..

Ja mam nadal goraczke,ale jakos sie trzymam.....m wraca w sobote w nocy:-(

Przepraszam ze tylko o sobie,ale przeczytalam wszystko:tak:

crazy girl to przede mną i już się boję... mój mały jak narazie jest bardzo grzeczny, nie wyobrazam sobie tego płaczu i najgorsze tej bezsilności... którą trzeba przeżyć...

Ja padam dzis na...buzie. Caly dzien na nogach, ciagle cos, busy busy, ale lubie tak, przynajmniej cos sie dzieje :-) Corcia juz od pol h spi, a ja tez dzis wczesniej pojde spac.

misia amanda wyniosla jakas czarna bransoletke, wiec sorrki :-)

reklama
ewelcia,ale was dopadło.
Współczuję kochana.
No i ten refluks musiał się odezwac? :wściekła/y:
kurujcie się.Dobrze,że macie wielką pomoc od Izy :tak::tak:
A może Iza coś napisze,hę? :-p;-):-D
Bo jak jej tutaj dziękujesz to chyba się zarejestrowała?

No a my relaksik.M przy whiskey a ja przy piwku.W końcu jutro mamy wolne :-D
Antka do przedszkola nie puszczę bo jakiś nie wyraźny :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry