Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Które z Was są na zdjęciach ??
ale nie będe nikomu dmuchać w twarz
. I tyle umnie widać pech z tymi zarazkami chodzi po moim domu może 2 m-ce były spokoju. W dodatku czuję jakby po domu grasowały jakieś duchy
zabawka taka krówka mojej Agutki dość często sama buczy a co dziwne by ją uruchomić trzeba porządnie ręką trzepnąć, czy to baterie siadaja no dziwne zjawisko.no czai sie jeszcze ,ale tez nie za bardzo czasu bo ona pracuje przewaznie od 9 to 18 a pozniej lukaszka tuliewelcia,ale was dopadło.
Współczuję kochana.
No i ten refluks musiał się odezwac?
kurujcie się.Dobrze,że macie wielką pomoc od Izy
A może Iza coś napisze,hę?;-)
Bo jak jej tutaj dziękujesz to chyba się zarejestrowała?
No a my relaksik.M przy whiskey a ja przy piwku.W końcu jutro mamy wolne
Antka do przedszkola nie puszczę bo jakiś nie wyraźny![]()
.

Spadło to na mnie jak grom z jasnego nieba
On się cieszył, stwierdził, że sobie odpocznie - no i fajnie- tylko wiecie jak chłop cały dzień w domu siedzi to zwariować można;-)
. Całe szczęście JB przyznali mu bez problemu, liczył jeszcze na dodatek na mieszkanie, ale mamy mieszkanie w PL i kazali nam zrobić wycenę - stwierdziliśmy, że gra nie warta świeczki, bo najtańsza wycena w Bydgoszczy to ok.600 zł i jak mamy wydać tyle, żeby usłyszeć, że nam się nie należy to wiecie...Praktycznie nastawieni byliśmy na powrót do Polski, tym bardziej, że mi się kończy wychowawczy w Polsce w październiku.... no ale praca się znalazła
i rodzinka wracać nie chce, a ja cały czas siedzę i myślę co robić... wiem, że ta decyzja jest jedną z tych ważniejszych jakie trzeba podjąć w życiu ( jak to poważnie zabrzmiało
).... Zastanawiałyście się nad powrotem??? Dobrej nocki życzę:-)