reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonek jeszcze dokładnie nie wiem gdzie będziemy mieszkać, mąż za tydzień leci czegos szukać, a my za miesiac do niego dołączymy, ale myślę że okolice dublin 6, ty widzę że swords, 16a jezdzi?? ;p hehe

Crazy girl a forum bardzo przyjemne:DDD

reklama
Halo!
Ja tylo na chwilk do was...
Pauletta Gratulacje

A mam pytanie. Czy orientujecie sie czy mozna przewozic pokarmy dla dziciece (chodzi mi o Aptamil ale zapakowany-nie otwierany) w torbie podrecznej? Zaczelamdawac Kacperkowi Bebilon i doatal wysypki. Chce zeby moj O przywiozl mi chociaz ze 3 puszki aptamilla ale on ma tylko torbe podreczna. Tylko musze byc pewna bo nie chce zeby zabrali.

Tichonek jeszcze dokładnie nie wiem gdzie będziemy mieszkać, mąż za tydzień leci czegos szukać, a my za miesiac do niego dołączymy, ale myślę że okolice dublin 6, ty widzę że swords, 16a jezdzi?? ;p hehe
Dublin6 swietna dzielnica kiedys tam mieszkalam!

Halo!
Pauletta Gratulacje

A mam pytanie. Czy orientujecie sie czy mozna przewozic pokarmy dla dziciece (chodzi mi o Aptamil ale zapakowany-nie otwierany) w torbie podrecznej? Zaczelamdawac Kacperkowi Bebilon i doatal wysypki. Chce zeby moj O przywiozl mi chociaz ze 3 puszki aptamilla ale on ma tylko torbe podreczna. Tylko musze byc pewna bo nie chce zeby zabrali.

Hej aaniaa,
ja zawsze w podrecznej mam zapasik mleczka dla mojej niuni, ostatnio to nawet mialam juz otwarte i przewiozlam bez problemu.

Ostatnia edycja:
czyli mam się zgłosić do polskiej przychodni?? czy do irlandzkiej?? :)
mozesz do irlandzkiej..szczepienia wszedzie sa za free czy to pl przychodnia czy ie..dzwonisz umawiasz sie i idziesz..:)

ps. staraj sie nie pisac posta pod postem..

Halo!
Pauletta Gratulacje

moze spokojnie zabrac mleko do podrecznego..ja mialam ale otwarte i kazali mi tylko posmakowac ...ale jak zamkniete fabrycznie to spoko luzik

Hej hej
Witamy nowe mamusie ;-)

No dzieciaki już w wyrkach.Strasznie zaaferowane są zabawkami od Lubiczanki,dziś nawet ani jednej bajki w tv nie oglądnęli :szok:
Buźka Lubiczanko za nie ;-)

No autko działa jak ta lala z nowym akumulatorkiem.M jeszcze mi niespodziankę zrobił i radyjko kupił do autka :-):-)

A mam zdjęcia od Kamci :cool2:

reklama
Ja spokojnie przewoziłam Aptamil (z tym że ja miałam 1 puszkę) Musielibyście zaryzykować i spakowac 3 a jak coś to oddac komuś..lub w ostateczności zostawić na lotnisku...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry