reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam wszystkie mamusie.:-)

Widze, ze epidemia grypy jelitowej szaleje na zachodnm wybrzezu.:-(Kurcze niedobrze!:no:
My mieszkamy po drugiej stronie wyspy ale to nigdy nie wiadomo kiedy nas dopadnie.
Dziewczyny z polskich lekow to wiem, ze podaje sie DICOFLOR 30

To jest bardzo dobry lek. Jest też dla dorosłych DICOFLOR 60.. Naprawdę polecam.

Chyba zadzwonie do Polski żeby mi przysłali zapas bo jak to cholerstwo ma i nas złapać..to wole mieć coś...

reklama
Witam i ja.
Wszystkim chorowitka zycze zdrowka.
moj Szym tez dzis walna 2 takie dosc rzadkie kupy,ale to raczej po mleku bo nic praktycznie nie je:-(
Wczoraj jak zjadl po 20 180ml mleka tak przed 5 rano 100ml a pozniej udalo mi sie wcisnac w niego z 5lyzek kaszki:-(.
Za wiele tez nie pije.
Martwie sie o niego strasznie....no zeby nie byl glodny....moze obiad zje...

Ciao!

Ja sie chyba zalamie!! Aaron ma jelitowke! Cala noc rzygal jak kot i nie tylko! Myslal, ze umiera...:baffled: Przez to musialam zadzwonic z ranca do dyrektorki,ze nie moge isc do pracy bo Alem nie mial sie kto zajac. Mam jeszze nadzieje,ze uda mi sie dotrzec na Rade Pedagogiczna na 15.30! A ten lezy i jeczy! Biedak....Zaczynam sie mentalnie przygotowywac,ze jestm nastepna w kolejce!!!!:szok: Byleby tylko Al sie uchowal bo chyba sie dzgne! :-(

Co to jest z tym wirusem teraz!!!!!!?????? Dziadostwo takie,ze szok!!!!!! Jestem wsciekla bo chcialam isc do pracy.....:-(
..to jest to czego ja sie wciaz obawiam:-(O ile ja za duzego kontaktu z ludzmi nie mam,tak A.musi bo przeciez w domu sie nie zamkniemy..Misia mam nadzieje ze Was choroba oszczedzi,ale z drugiej strony tez sie nie ustrzezesz:no:Tym wirusem zarazic sie mozna jesli osoba chora jeszcze nie ma objawow choroby,nie tylko po ich ustapieniu:szok:
W tej sytuacji zycze Ci aby A. sie poczul lepiej i cobys do tej pracy mogla pojsc:tak:

Ten wirus krazy i chyba predko sie nie wyniesie:szok::wściekła/y:
anineczka-moze maly uczulony na jakis skladnik tego leku.Takie uczulenie tez moze sie pojawic z nienacka,nawet jesli wczesniej to tolerowal:baffled:Zdrowka chlopakom!
A moja Wikta dawno powinna drzemac,ale ani jej sie sni,jak widze.Chyba skok rozwojowy w toku..:dry:

Witam sobotnio!
Ale się nam forum pochorowało:shocked2:Chorym i ich rodzinom życzę szybkiego powrotu do zdrówka a zdrowym coby ich żadne świństwa nie dopadły:tak:
Ja się wczoraj wina opiłam i poszalałam:zawstydzona/y::sorry2:
Ale dziś wstałam za to jak młody Bóg:blink::tak:
Mój P właśnie maluje półkę i tak wali farbą w całym domu,że już mnie muli:baffled:Na szczęście już kończy i zaraz wybywamy na zakupy.Po południu ma nas zaszczycić swoją osobą landlord z nowym kontraktem na mieszkanie i wreszcie po roku mieszkania zobaczy nasz piękny sufit:dry:

Witam!

Masakra z tym wirusem!!!
Moja kolezanka pracuje w przedszkolu i mówi ze z całej grupy dzieci miała tylko jedno!!! bo reszta chora, w tym dwoje w szpitalu

Misia, Ewelcia, Lewcia, Mamo_Ady trzymajcie sie jakos

Moja rodzinak na podwórku, ja zrobiłam szybko risotto bo niedawno wróciłam z Pl szkoły
Miłej soboty, pa

moja amanda tez chora :-( Od paru h wymiotuje :-( Lepiej sie poczula popoludniu wiec pojechalam do pl sklepu ale zaczela tam wymiotowac, wiec tak jak stalam to wyszlam z nia. Dobrze ze sami mi popakowali zakupy i zaniesli do auta, bo inaczej bym nie miala zakupow. Ale nie mam ani wody ani coli, zeby jej zagotowac. A znia nie mam jak juz nigdzie zajechac,bo wymiotuje :-(

Ktoras z mam z knocknacarra nie jedzie dzis lub jutrodo sklepu?Bo potrzebuje wode i cole!

reklama
moniadan spadlas mi z nieba!!! Nie wiem, co sie dzieje, normalnie szok :-( na priv Ci napisalam!Nie mam twojego nr to nie mam jak zadzwonic, ale na priv napisalam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry