Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przez to musialam zadzwonic z ranca do dyrektorki,ze nie moge isc do pracy bo Alem nie mial sie kto zajac. Mam jeszze nadzieje,ze uda mi sie dotrzec na Rade Pedagogiczna na 15.30! A ten lezy i jeczy! Biedak....Zaczynam sie mentalnie przygotowywac,ze jestm nastepna w kolejce!!!!
Byleby tylko Al sie uchowal bo chyba sie dzgne! :-(Lewcia pij bardzo duzo,jedzeniem sie nie przejmuj.Mialam to kilka dni temu.Najwazniejsze w ciazy przy takich wirusach jest nie dopuscic do odwodnienia,bo to bardzoniebezpieczne dla dziecka.A sam wirus nie.Witam wszystkich środkiem nocy. Wszyscy spią, a ja czuwam, czy na forum się jakieś zbiry nie kręcąA tak poważnie to niestety dosięgła mnie grypa żołądkowa. Zaczeło się przed 12 w nocy i tak jak w przypadku córeczki mamy_ady lece co 20 min z zegarkiem w ręku. Leci i dołem i górą. Straszne przeżycie. Moja mała po 4 tyg kaszlu i kataru od poniedziałku miała wrócić do przedszkola i mam nadzieję, że nie dopadnie jej ten paskudny wirus:-( Nic ja uciekam, bo zaczyna się kolejna rewolucja....Spijcie słodko, ja mam nadzieję, że też niedługo się położę.....
Misia wspolczuje.Faktycznie ten wirus to jakas masakra.Chowaj sie przed Aronem ile wlezie i Ala tez.Pamietaj tez zeby nawet jesli Aron wyzdrowieje jeszcze przez kilka dni niech nie tula Ala bo wirus podobn jeszcze wtedy zaraza.Powodzenia kochana,uchowajcie sie zdrowobo to chlerstwo to syf,zwlaszcza dla biednego dziecka..Ciao!
Ja sie chyba zalamie!! Aaron ma jelitowke! Cala noc rzygal jak kot i nie tylko! Myslal, ze umiera...Przez to musialam zadzwonic z ranca do dyrektorki,ze nie moge isc do pracy bo Alem nie mial sie kto zajac. Mam jeszze nadzieje,ze uda mi sie dotrzec na Rade Pedagogiczna na 15.30! A ten lezy i jeczy! Biedak....Zaczynam sie mentalnie przygotowywac,ze jestm nastepna w kolejce!!!!
Byleby tylko Al sie uchowal bo chyba sie dzgne! :-(
Co to jest z tym wirusem teraz!!!!!!?????? Dziadostwo takie,ze szok!!!!!! Jestem wsciekla bo chcialam isc do pracy.....:-(
musli synkowi nie zaszkodzi, jest zdrowym, wartosciowym jedzeniem!!
Caluteńki.Podejrzewam,że od fervexu,który mu wczoraj kupiłam